Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν σήμερα στην Αττική λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

Κοινοποίηση:
ΑΓΩΝΕΣ

Η Ελληνική Αστυνομία, σήμερα Κυριακή (24/9) θα προχωρήσει στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε αρκετούς δρόμους της Αττικής καθώς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αγώνες δρόμου.

Ειδικότερα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι από το Καλλιμάρμαρο προς τον Μαραθώνα, λόγω διεξαγωγής της 3ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».

Παράλληλα λόγω της διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι σε δρόμους και λεωφόρους των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Μεταξύ άλλων οι ρυθμίσεις αφορούν τμήματα της Πειραιώς, της Ιεράς οδού και της Αθηνών – Κορίνθου.

Λόγω της διεξαγωγής αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Αρβανίτεια 2023», από τις 8.30 το πρωί εως τις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης.

Επίσης, λόγω διεξαγωγής διαδημοτικών αγώνων δρόμου στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή από τις 08.30 ως τις 12.00.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ψωμι τυρι δεν ειχαμε κορνιζα για τ αρχιδια μας!

Comments are closed.