«Οι ευρωπαίοι θα πάνε να καταργήσουν το Άβατο του Αγίου Όρους»

Κοινοποίηση:
profhteia-666x399

-Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από εδώ και πέρα δεν θα τα έχουμε ποτέ ξαναδεί ούτε ξανακούσει. Μέσα στην επόμενη εικοσαετία θα γίνουν φοβερά πράγματα. Οι Ευρωπαίοι -για παράδειγμα- θα πάνε να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους. (σελ. 109)…

-Λέει ο θείος Παύλος ότι θα έρθει ένας καιρός, και είναι αυτός ο καιρός, τον οποίο διερχόμεθα εμείς, που ο άνθρωπος θα αποστατήσει από την πίστη του στον Θεό και θα στραφεί στην παλαιά δοξασία, στους θεούς του ψεύδους. Θα επαναφέρουν το Δωδεκάθεο.

Και άρχισε να γίνεται αυτό, το έχει ξεκινήσει ένας Οργανισμός και πάνε στον Όλυμπο και ετοιμάζουν το Δωδεκάθεο. Θα στραφούνε, λέει, στην παλαιά δοξασία, που ήτανε η αθεΐα, και θα χάσει ο άνθρωπος την ανθρωπιά του, θα χάσει την αλήθεια, θα χάσει την ειλικρίνεια, την πίστη του. Δεν θα υπάρχει πίστη στους ανθρώπους. Στους χίλιους έναν θα βρίσκεις που θα μιλάει την αλήθεια και οι άλλοι θα τον λένε τρελό. Πόσα θ’ αλλάξουν! Κι όσο πας, χειρότερα θα γίνονται… (σελ. 110)

Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και τα σύνορα. Εσύ θα ζεις, εγώ δεν θα ζω. θα ζεις και θα το θυμάσαι. Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο. Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες. Ο σωστός Χριστιανός πρέπει να έχει πίστη, αγάπη, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, φιλανθρωπία… (σελ. 111)
Βρισκόμαστε σε καιρούς χαλεπούς αυτή την εποχή που ζούμε εμείς. Υπήρξαν και καλές εποχές, που ζούσαν οι άνθρωποι με αγάπη. Ο ένας εφύλαγε τον συνάνθρωπό του, τον αγαπούσε, τον βοηθούσε σε όλα τα πράγματα της ζωής.

Τώρα πάμε αντίστροφη μέτρηση. Δεν προσέχουμε τη ζωή, δεν τη χαιρόμαστε. Η απιστία μας σπρώχνει μακριά από την κατάσταση της πολυτίμου αληθείας. Αν δεν έχουμε ούτε ίχνος από την πίστη μας προς τον Θεό, που ψάχνουμε να βρούμε μέσα στο σκοτάδι, να δω τι θα βρεις. Δεν θα βρεις τίποτα, πάνω στα βράχια θα χτυπήσεις.

Όπου υπάρχει κίνδυνος, εκεί πέφτει ο άνθρωπος, γιατί αφήσαμε τα πολυτιμότερα πράγματα, την πίστη μας στον Θεό και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο.

Όποιος κατορθώσει να κρατήσει αυτά τα δύο, την αλήθεια στον Κύριο και την αγάπη στον άνθρωπο, αυτός πέτυχε τον στόχο του και τον προορισμό του στη γη.

Όταν έρθει ή ώρα, θα φύγει χωρίς στεναχώρια, χωρίς θλίψη, χωρίς πόνο, χωρίς φασαρία, και θα πάει εκεί που είναι γραμμένο, μέσα στη Βασιλεία των Ουρανών. θα έχει εφόδιο μία τσάντα γεμάτη καλοσύνη και θα την κουβαλάει μαζί του, για να πάει μπροστά στον φοβερό Κριτή… (σελ. 149)

Απόσπασμα από: Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη Πνευματικού της Ι. Μovής Δαδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Όποιος θεωρεί ότι ο Αριστοτέλης ο Περικλής ο Λεωνίδας και οι αρχαίοι πρόγονοι μας ήταν “ειδωλολάτρες” και “άθεοι” ενώ η δική του θρησκεία υμνεί την Ιερουσαλήμ από το πρωί μεχρι το βράδυ τότε δεν έχει καμιά διαφορά από τους Αφγανούς Ταλιμπάν.

  1. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΖΟΥΡΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΜΑ ΦΑΤΜΕ ΚΑΙ συ Η ΓΚΙΟΥΛΠΑΧΑΡ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΙΕΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Α ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΘΕΙΣ

 2. Όταν αρχές της 10ετίας του 1990 είδα στο Άγιο Όρος να γίνονται έργα με χρήματα από την ΕΟΚ αμέσως το μυαλό μου εκεί πήγε: στην καταστροφή του Αγίου Όρους, στην κατάργηση του ασύλου κλπ και με πόνο καρδιάς από τον πρώτο τηλεφωνικό θάλαμο που βρήκα, δεν υπήρχαν κινητά τότε, πήρα τη σύζυγό μου τηλ. και της είπα: πάει το κατέστρεψαν το Άγιο Όρος και αναρωτήθηκα, καλά αυτοί οι Άγιοι πατέρες πως δέχτηκαν αυτά τα χρήματα για έργα δεν αντιλήφθηκαν ότι μετά θα αρχίσουν οι απαιτήσεις; Είδαν το τυρί την φάκα δεν την είδαν;

 3. Το κορυφαίο είναι αυτό που λέει, ότι θα μείνουν 2 εκατομμύρια Έλληνες! Δίκιο έχει! Μόνο οι μή μπολιασμένοι θα ζήσουν…!

 4. Προσωπικα το γνωριζω, εδω και καμποσα χρονακια! Και προειδοποιουσα, μεσω των σχετικων με το θεμα, αναρτησεων! Εκτος τουτου, υπαρχουν και μεγαλεπιβολα σχεδια, για το Αγιον Ορος, τα οποια περιγραφονται στο ΥπερΜνημονιο! Παρτε, μια γευση!

  MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Εκκλησία

  10 Δ: Κατάργηση ΑΒΑΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, από 1.6.2017. (Μην σας απασχολει, η χρονολογια! Εχουν μεριμνησει, ωστε να πεφτει προστιμο, οσο καθυστερει η υλοποιηση, του σχεδιου!

  11 Β: Εισαγωγή Καθολικών (δηλ. Παπικών) μοναχών των καθολικών ταγμάτων και μοναχών αρχαιοελληνικών λατρειών στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, από 20.11.2017 έως 18.8.2018.
  11 Γ: Αποδοχή σε ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: τελεφερίκ – έξυπνων συστημάτων – αγαλμάτων αρχαίας λατρείας –μετατροπή του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σε οικολογική αρχαιο-βυζαντινή κοινοπολιτεία – κρατικής ανεξάρτητης οντότητας – νέου κέντρου νέας χριστιανικής κατευθύνσεως – νέου κέντρου νέας θρησκευτικής κατευθύνσεως και νέας εκκλησιαστικής μουσικής, από 1.4.2018.

Leave a Response