Οι εξωγήινοι του Voronezh: Η διασημότερη επαφή τρίτου τύπου!

Κοινοποίηση:
1-35

Το γεγονός χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα New York Times ως η είδηση του αιώνα. Μια είδηση που πρώτο έβγαλε το Σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης εκείνη την εποχή στην Σοβιετική Ένωση που έκανε αναφορά στο γεγονός καθώς όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να αναφέρουν την είδηση.

Η προσγείωση του UFO στο Voronezh

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 στο Βορονέζ, μια πόλη άνω των 800.000 κατοίκων της Ρωσίας, προσγειώθηκε σ’ ένα πάρκο ένα ιπτάμενο αντικείμενο και βγήκε από αυτό ένα πλάσμα 3 μέτρων και ένα ρομπότ, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαρτύρων (πολλά παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο), επεξεργάστηκε το τοπίο και μάζεψε υλικό από το έδαφος. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το Α.Τ.Ι.Α σαν μια μεγάλη αστραφτερή σφαίρα.

Κάτοικοι της πόλης του Voronezh επέμεναν ότι το πλάσμα είχε τρία μάτια και ήταν ψιλόλιγνο.
“Δεν ήταν οφθαλμαπάτη“, είπε ο αστυνομικός του τοπικού τμήματος Sergei A. Matveyev του Voronezh, ο οποίος δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι είδε την προσγείωση των UFO στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο υπολοχαγός Matveyev ομολόγησε ότι δεν είδε τους εξωγήινους, αλλά είδε το διαστημόπλοιο να κινείται αθόρυβα με πολύ υψηλή ταχύτητα και σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Το περιστατικό ήταν αδύνατο να αμφισβητηθεί καθώς έγινε μέρα σε ένα από τα πολυπληθέστερα πάρκα της πόλης και οι αφηγήσεις των μαρτύρων, οι οποίοι είπαν ότι αυτό που κατέβηκε από το αντικείμενο, εκτός του περίεργου πλάσματος, ήταν ένα γιγάντιο ρομπότ, επιβεβαιώθηκαν και επιστημονικά, καθώς από την ομάδα έρευνας που συγκροτήθηκε επιβεβαιώθηκε ότι το αντικείμενο που προσγειώθηκε ήταν άγνωστης προέλευσης και επίσης τα ποσοστά ραδιενέργειας είχαν αυξηθεί σημαντικά στο σημείο προσγείωσης του αντικειμένου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανακρίθηκαν από τις αστυνομικές αρχές,ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, αλλά και από δημοσιογράφους, παρά τις όποιες προσπάθειες διακωμώδησης του γεγονότος από πολλούς επιστήμονες η έκταση που πήρε στον τύπο και μάλιστα στην New York Times, αλλά και το πόρισμα της ομάδας έρευνας, δικαίωσε τα λεγόμενα των μαρτύρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επιρρίψτε άφθονο ψεύδος πρός τόν σανοφάγο λαόν. Εις αυτά αρέσκεται. Διά τούτο καί τόν κυβερνούν οι ψεύσται καί απατεώναι οι οποίοι, εν όψει αρπαγής τής καρέκλας εξουσίας συναγωνίζονται ….. καταϊδρωμένοι !!!!! ποίος θά είπει τά περισσότερα καί μεγαλύτερα ψεύδη ίνα πείσει τούς αδαείς ανοήτους νά τόν εμπιστευθούν πρός κυβερνήτη των, έως ότου αποδειχθεί απατεών, δυνάστης καί τύραννος καί τότε ο λαός τραβάει τά ….. μαλλιά του !!!!!!! (ενώ θά έπρεπε νά τραβάει τά …..μυαλά του !!!!! καί νά ήτο προσεκτικός πρό ….. εορτής κι’όχι κατόπιν !!!!!!). Τό διαβεβαιώ δι’άλλη μία φορά, εξωγήινοι ΔΕΝ υπάρχουν. Μιά εστίν η Γής, μιά η ανθρωπότης, μία Η Θεία Ενανθρώπηση (Πρώτη Παρουσία Τού Θεού Δημιουργού) καί ΜΙΑ θά είναι η Δευτέρα Του Παρουσία, οπότε μέ τήν γενική Κρίση ζώντων καί αναστημένων νεκρών θά κλείσει η αυλαία τής ιστορίας καί τού χρόνου καί θά ανοίξει η αυλαία τής αιωνιότητος. Μήν πλανάσθε λοιπόν καί ταΐζετε τόν ήδη ανόητον λαόν μέ σαβούρα καί βλακείας τάς οποίας ανέκαθεν διοχετεύουν οι εχθροί τού Χριστιανισμού.

Leave a Response