Οι “ειδικοί” της κυβέρνησης ετοιμάζουν νέο κλείσιμο της Θεσσαλονίκης – Ότι αντιστέκεται θέλουν να το καταστρέψουν!

Κοινοποίηση:
θεσσαλονικη

Πιέζεται επιδημιολογικά η Βόρεια Ελλάδα με τους ειδικούς να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος επιδημιολογικός χάρτης που θα δημοσιοποιηθεί σήμερα αναμένεται να δείξει κόκκινο για την περιοχή.

Σημαντική όμως είναι η άνοδος και στις νοσηλείες στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης σήμερα 21/9 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της περιοχής: σε απλές κλίνες 248 ασθενείς (το 81,5% δεν έχουν εμβολιαστεί), 22 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με μάσκα αυξημένης ροής οξυγόνου εκ των οποίων όλοι είναι ανεμβολίαστοι και 53 ασθενείς σε ΜΕΘ εκ των οποίων το 96,2% δεν έχει εμβολιαστεί.

Καταγραφή1

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας εμφανίστηκε ανήσυχος και επισήμανε ότι «καταγράφεται αύξηση 15% στα κρούσματα και τις νοσηλείες. Και δεδομένο ότι είχαμε συγκεντρώσεις, τη ΔΕΘ, ο κόσμος επέστρεψε από τις διακοπές, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί». Δεδομένου ότι καταγράφεται αύξηση στο επιδημιολογικό φορτίο, στασιμότητα στο πρόγραμμα εμβολιασμοί και η μετάλλαξη Δέλτα είναι άκρως μεταδοτική οι ειδικοί βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ επί τάπητος βρίσκεται και η επιβολή τοπικών περιοριστικών μέτρων – αν χρειαστεί.

Δηλαδή:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

Καθολική απαγόρευση μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Και «φρένο» στη διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response