ΒΟΜΒΑ! Οι γονείς του HΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν μυστικά κατάθεση! “Τον κάλεσε η αλβανική αστυνομία, δύο ημέρες πριν πέσει νεκρός” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
katsifas3029-768x492

Κατάθεση σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. έδωσαν μυστικά οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που πέρασαν στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι γονείς του 35χρονου είπαν στους αστυνομικούς όλα όσα ήξεραν για τις ημέρες που προηγήθηκαν. Κατέθεσαν πως ο γιος τους δεχόταν πιέσεις από τις αλβανικές αρχές, που τον παρακολουθούσαν στενά, τουλάχιστον δύο μήνες. Μάλιστα, δύο 24ωρα πριν τον χαμό του, τον είχαν καλέσει στην αστυνομία».

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς του 35χρονου ομογενή ζητούν με αίτημά τους στις αλβανικές αρχές να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρουσία και Έλληνα ιατροδικαστή. Κι αυτό, διότι στην πρώτη νεκροτομή ο Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε τα στοιχεία.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα υπέβαλλε αίτημα στις Αρχές του Αργυροκάστρου, ώστε να πάψει κάθε άλλη εξέταση στην σορό του 35χρονου, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα.

Το πρωί της Πέμπτης (01.11.2018) αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης της σορού του 35χρονου στην οικογένεια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response