Οι «Τύπου Μάνεση» Ικαριώτικες ειρωνείες και οι πρόσφατες για ψεκασμένους δεν είναι καθόλου τυχαίες αποκαλύπτει το ΑΚΚΕΛ

Κοινοποίηση:
28a8d3_nikos_manesis

To Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Μάνεση και τα σχόλιά του για τις αντιδράσεις των κατοίκων του Ευόσμου στο lockdown που έχει επιβληθεί στην περιοχή.

Αναλυτικά:

Ενώ η υπόθεση για τα ειρωνικά σχόλια του κ. Νίκου Μάνεση στον τηλεοπτικό σταθμό  ALPHA έχει γίνει αντικείμενο πειθαρχικής διερεύνησης από την ΕΣΗΕΑ, αυτός συνέχισε στην ίδια οδό και το περασμένο σαββατοκύριακο (σχετικά με διαμαρτυρίες στον Εύοσμο κατά του lockdown) με τα κλασικά για «ψεκασμένους»: business as usual.

Οι εξελίξεις των ημερών τροποποίησαν τις προτεραιότητες αλλά το ΑΚΚΕΛ επανέρχεται στο θέμα Μάνεση, δεδομένου ότι φωτίζει ευρύτερη αντιδεοντολογική στάση εντός των Media και κατά του Τύπου.

Με τέτοια διαχρονική συμπεριφορά (που ΔΕΝ είναι περιστασιακή) ο κ. Μάνεσης υποχρεώνει το ΑΚΚΕΛ να δημοσιοποιήσει συγκεκριμένα στοιχεία για την συμπεριφορά του και συνεργατών του, που δείχνουν συνειδητές παραβιάσεις της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και συνειδητής ένταξης σε «παρα-κυβερνητικό πακέτο» κατεργασίας της αντίληψης των πολιτών.

Το ΑΚΚΕΛ, μεταξύ άλλων, προσπαθεί από το 2019 να σπάσει το τείχος αποκλεισμού και λογοκρισίας στα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια (τα περιφερειακά έχουν σημαντικά καλύτερη και δημοσιογραφικότερη συμπεριφορά) σε σχέση με κάλυψη των δράσεων, θέσεων, επικαιρότητας σχετικά με το ΑΚΚΕΛ, το οποίο αντικειμενικά παράγει ειδήσεις. Η επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του κ. Μάνεση κατέληξε τελικά, μέσα από κύμματα και καθυστερήσεις, σε τηλεφωνικές συνομιλίες με την αρχισυντάκτρια, κα Ασπασία Κάρλου, στην οποία στείλαμε και σχετική επιστολή στις 3 Νοεμβρίου 2020. Παρόμοιες επιστολές έχουν σταλεί από το ΑΚΚΕΛ και στον ΑΝΤ1 (Παπαδάκης, Παπαηλιόπουλος κλπ) και σε άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Στο τέλος του δελτίου τύπου παραθέτουμε τμήματα από την συγκεκριμένη για την εκπομπή του κ. Μάνεση.

Έχει ιδιαίτερη σημασία το ακόλουθο απόσπασμα από την επιστολή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του κ. Μάνεση σε σχέση με την ανοιχτή αποκάλυψη στην τηλεφωνική συνομιλία ότι έχουν επιλέξει να παρουσιάζουν ΜΟΝΟ την επίσημη κυβερνητική προσέγγιση για τα θέματα κορονοϊού:

«Είπατε ότι επιλέξατε να παρουσιάζετε μόνο την αυτοχαρακτηριζόμενη ως “επίσημη επιστημονική” πλευρά που εκφράζεται από τον ΕΟΔΥ, η οποία όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν είναι “επιστημονική”, επιλέξατε να προωθήσετε την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ γραμμή και όχι την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αξιολόγηση, πληροφόρηση, άποψη κλπ. Το Υπουργείο Υγείας ακόμη δεν έδωσε στο ΑΚΚΕΛ τα πρακτικά συνεδριάσεων που ζητήσαμε εδώ και μισό έτος (!) και έχουμε ενημερώσει τα ΜΜΕ για αυτό. Πώς αποδεικνύεται ότι “οι ειδικοί” έστω έκαναν μία επιστημονική συνεδρίαση για να καταθέσουν “επιστημονική γνώση”; Επιπλέον η σύνθεση των επαγγελματικών συνδικαλιστικών φορέων των ιατρών, νοσηλευτών κλπ (που εκπροσωπούνται ως μέλη στις επιτροπές “ειδικών”) είναι καραμπινάτα φιλική προς τη Νέα Δημοκρατία και στο σημείο που εκδηλώθηκε κατά της Εκκλησίας ξεκάθαρα με χροιά του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, δηλαδή όλοι οφείλουν την εκλογή τους στον βαθύ κομματικό χώρο του κάθε κόμματος. Λειτουργούν περισσότερο ως ακροδέκτες του κόμματος και της ηγεσίας του παρά ως επιστήμονες. Ειδικά για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τις εκλογές του, από το 2019 ακόμη, είχαν ακουστεί μέχρι και εκκλήσεις για παρέμβαση εισαγγελέα και ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου από δικαστήριο για να εξουδετερωθούν τα συμφέροντα που πολεμούσαν για τον έλεγχο του ΠΙΣ…», όπως και το ακόλουθο: «Χρησιμοποιείτε  και εσείς τον όρο “συμμόρφωση”, “πειθαρχία”, “υπακοή” κλπ κατά των πολιτών, χωρίς καν να αναλογίζεστε ότι είναι θράσος να εκτοξεύετε τέτοιους όρους εναντίον των πολιτών. Οι όροι συμμόρφωση, πειθαρχία και υπακοή χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ σε κλάδους ασφαλείας όπου υπάρχει ιεραρχία όπως ο στρατός, η αστυνομία κλπ. Η υπακοή είναι και πνευματικός όρος και κατάσταση αλλά με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και άκρως διαφορετικές συνθήκες δεν είναι επί του παρόντος να αναφέρω. Ακόμη και η εκφορά του λόγου τόσο στην εκπομπή σας όσο και αλλού στο κανάλι, γίνεται με τρόπο επιλοχία που ελέγχει τους υφιστάμενους…».

Το ΑΚΚΕΛ αφήνει τους αναγνώστες να βγάλουν το δικό τους συμπέρασμα, εμείς αντιμετωπιστήκαμε ειρωνικά.

Τμήματα από την επιστολή για την εκπομπή του κ. Μάνεση στην αρχισυντάκτρια, κα Ασπασία Κάρλου:

Για τον αποκλεισμό του ΑΚΚΕΛ από εσάς:

Δεν έχουμε εμμονές στο ΑΚΚΕΛ να θέλουμε να δούμε τον εαυτό μας “στο γυαλί”, αρκεί να συμπεριλαμβάνονται τα γεγονότα και πληροφορίες (που αναφέρουμε στα δελτία τύπου, ανακοινώσεις κλπ) όταν αναφέρεστε στους συγκεκριμένους τομείς, εκτός των άλλων και για να υπάρχει πολυφωνία, όπως είναι υποχρέωση κάθε εκπομπή σε κάθε σταθμό: το γνωστό “ποιός, τί, πώς, πότε, γιατί”.

Ειδικά για τον σταθμό σας, θα μπορούσαμε να πούμε από την πλευρά μας, ότι έχετε μη-έντιμο πρότερο βίο σε σχέση με την αντιμετώπιση του ΑΚΚΕΛ. Στο κανάλι σας κατά την προεκλογική διάρκεια των Ευρωεκλογών και των βουλευτικών, έγιναν επιπρόσθετα δύο γεγονότα που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την πεποίθηση ότι για το ΑΚΚΕΛ (ίσως και για άλλους) είχε τεθεί «απαγορευτικό» παρουσίασης.

…..

Η αντίληψη του πολίτη για να ψηφίσει στις εκλογές σχηµατίζεται και χτίζεται λίγο-λίγο, µέρα µε τη µέρα, ώρα µε την ώρα, άκουσµα µε το άκουσµα, εικόνα µε την εικόνα. Όταν διαρκώς στερείτε τον πολίτη από την υπηρεσία της ενηµέρωσης που µπορεί να προσφέρει η περιουσία του δηλαδή η συχνότητα εκποµπής την οποία προσωρινά διαχειρίζεστε µε την προϋπόθεση να εξυπηρετείτε τον πολίτη, πρακτικά χτίζετε ένα τείχος ανάµεσα στον πολίτη και σε εµάς, τού στερείτε τη γνώση ότι υπάρχουµε και επίσης τη γνώση ότι µπορούµε εµείς να είµαστε επιλογή του στις εκλογές. Δηλαδή κάνετε παρέμβαση, επηρεάζετε και αλλοιώνετε το αποτέλεσμα των εκλογών (όχι φυσικά μόνο για εμάς αλλά και για άλλα κόμματα κατά των οποίων λειτουργείτε έτσι).

Ξεκινώντας από τα αγροτικά θέματα, αν και σας έχουμε στείλει από το 2019 αντικειμενικά στοιχεία, μέσα από την καθημερινή ενασχόληση αγροτών, για την διατροφική αυτάρκεια και ιδίως για την υπονόμευση και καταστροφική μανία των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και πρωτίστως της ΝΔ ……

Η κινητοποίηση επίσης και επίσημη έναρξη διαδικασίας από το ΑΚΚΕΛ επί κυβέρνησης ΝΔ (συνεχίζοντας την ενέργεια του συνεργαζόμενου Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας επί ΣΥΡΙΖΑ) για τιμητική απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στον Julian  Assange είναι κάτι επίσης που δεν ασχοληθήκατε ποτέ.

Συνεχίζετε το ψυχροπολεμικό, διχαστικό και ανύπαρκτο πια “Αριστερά-Δεξιά” αν και το δίπολο της Σοβιετικής Ένωσης και Δύσης δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση (και η ίδια η Δύση δεν ξέρει τί είναι). Με αυτό τον τρόπο εκτρέπετε την προσοχή των πολιτών από την πραγματική διαίρεση που γίνεται στην κοινωνία μας και είναι η διάβρωση και καταστροφή των κοινωνιών από την παγκοσμιοποίηση ώστε τις εθνικές κοινωνίες να τις μετατρέψει σε συντρίμμια ως υλικό κατασκευής μιας παγκοσμιοποιημένης σούπας υπό χουντικό έλεγχο. ….

Η ανοικοδόμηση του Ναζισμού επίσης είναι το ζωτικότατο και καθοριστικής σημασίας γεγονός το οποίο κρύβετε μιλώντας για Αριστερά και Δεξιά και όχι για
Καθεστωτικό χώρο της Παγκοσμιοποίησης που έχει πυρήνα του τον Ναζισμό και τον αντίπαλο αντικαθεστωτικό χώρο που είναι ο πραγματικός αντιναζιστικός χώρος. Παραπλανείτε για την πραγματικότητα της ύπαρξης του Ναζισμού ο οποίος έχει καταλάβει σχεδόν όλες τις δυτικές χώρες στο μεγαλύτερο μέρος των ανώτατων επιπέδων ηγεσίας κάθε είδους.

Μιλάτε διαρκώς για “αρνητές του ιού” χωρίς όμως να προσδιορίζετε ακριβώς τί εννοείτε και πώς αποδεικνύετε εσείς την ύπαρξη, ταυτότητα και τον αριθμό αυτών. Δίνετε την αόριστη εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν ότι υπάρχει ο COVID-19, κάτι που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, ψευδέστατο, χωρίς αισθητό “αποτύπωμα” στην κοινωνία. Αν υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι, είναι απειροελάχιστοι. Οι πολίτες δεν αμφισβητούν το “τί”, αλλά το “ποιοί”. Κάτι υπάρχει σίγουρα αλλά το “ποιοί” χειρίζονται τον οποιονδήποτε κίνδυνο, είναι το πρόβλημα και ο τρόπος που το χειρίζονται, με αδιαφάνεια, μη-αναλογικότητα και χωρίς λογοδοσία. Αυτοί οι “ποιοί” είναι συλλογικά η πολιτική, επιχειρηματική, επιστημονική και μιντιακή διαφθορά μαζεμένη όλη μαζί.

Έχουμε μπροστά μας «κάτι» (τον κορονοϊό) και «κάποιους» (το Σημιτικής προέλευσης κυβερνητικό μπλοκ γύρω από την οικογένεια Μητσοτάκη). Το πρόβλημα όλων των πολιτών είναι αυτοί οι «κάποιοι». Τα άτομα και ομάδες στην πολιτική, ιατρική, media, επιχειρήσεις κλπ που υποτίθεται ότι μας περιγράφουν και μας ενημερώνουν για το πώς να προστατευτούμε από τον κορονοϊό, είναι ταυτόχρονα ανάμεσα και στους περισσότερο διεφθαρμένους στις περασμένες δεκαετίες, τμήματα του δικτύου αγωγών διαφθοράς, κάτω από την κοινωνία μας.

Εδώ είναι και ΤΟ Πρόβλημα: ο ελληνικός λαός δεν τους εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει. Μπορείς να πλυθείς ή να πιείς ακόμη και πεντακάθαρο νερό ή θαυμάσιο φάρμακο αν κάποιος σου το δώσει μέσα από σωλήνες υπονόμων; Σίγουρα κάτι υπάρχει με τον κορονοϊό αλλά αυτό ΔΕΝ παίζει ρόλο. Αυτοί που τον χρησιμοποιούν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ των πολιτών. Οι ομάδες των “ειδικών” είναι ο “αρωματικός μηχανισμός” γύρω από τους υπονόμους για να καλύπτει την οσμή και να ρίχνει κάπου κάπου και λίγο “σιρόπι φράουλας” για να … φτιάχνει γεύση.

Οι αστυνομικοί μέχρι σήμερα λειτουργούν ως μηχανισμοί επιβολής κατά των πολιτών. Εσείς λειτουργείτε ως επιλοχίες αστυνόμευσης για να πίνουν οι πολίτες το “νερό” που διοχετεύεται μέσα από τους σωλήνες των υπονόμων. Και λέτε π.χ. στους επαγγελματίες της εστίασης που καταστρέφονται, να κάνουν υπομονή ένα μήνα! Ή να δείξουν υπευθυνότητα … να πιούν το νερό των υπονόμων και να λουστούν με αυτό. Στους αγρότες άλλα κλπ κλπ.

Οι αριθμοί σε καμμία περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμοι διότι τα τεστ δεν γίνονταν από τον Φεβρουάριο και μετά (μόνο όσοι πήγαιναν στα νοσοκομεία) ενώ σήμερα τα “θετικά” τεστ ΔΕΝ αποτελούν κρούσματα αλλά αυτό που λέγονται δηλαδή “θετικά τεστ” που συχνά βγαίνουν “Ψευδώς θετικά”. Η αύξηση των “κρουσμάτων” οφείλεται κυρίως στην αύξηση του αριθμού των κάθε είδους τεστ. Πριν δεν γίνονταν, τώρα γίνονται, βγαίνουν (ορθώς ή ψευδώς) περισσότεροι θετικοί.

Οι αιτίες θανάτου προσδιορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μετά από νεκροψίες, οι οποίες όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ για οποιονδήποτε χαρακτηρίζεται ότι έχει κορονοϊό. Και χαρακτηρίζουν θάνατο ΑΠΟ κορνοϊό, π.χ. ακόμη και για κάποιον καρκινοπαθή στο τελικό στάδιο που λένε ότι είχε και κορονοϊό. Αυτό είναι απάτη και καραμπινάτα αντιεπιστημονικό. Νομικά και επιστημονικά, μόνο οι νεκροψίες προσδιορίζουν αιτία θανάτου.

Οι προβλέψεις ότι “θα είχαμε α κρούσματα αν δεν λαμβάναμε μέτρα” και “θα έχουμε δ κρούσματα αν δεν κάνουμε το λ” στηρίζονται ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ σε μαθηματικά-λογισμικά μοντέλα πρόβλεψης για τα οποία ο κ. Μόσιαλος, από τις 25 ή 26 Μαρτίου 2020 ξεχάστηκε(;) και είπε στην κ. Κοσιώνη (ανηψιά του πρωθυπουργού και σύζυγο του Δημάρχου) ότι τα καταστρώνουν αποκλειστικά Γερμανοί (“Το σχέδιο και τα μαθηματικά μοντέλα αντιμετώπισης για τον κορωνοϊό, τα έχουν φτιάξει οι Γερμανοί, δεν τα έχουμε κάνει εμείς”). Δηλαδή οι προβλέψεις ΔΕΝ είναι γεγονότα αλλά εκτιμήσεις “κάποιων” που δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε, διότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να ελέγξουμε και να ελέγξετε.

………..

Οι πολίτες οι οποίοι τώρα φορούν μάσκες και πριν έστελναν μηνύματα ή συμπλήρωναν το σχετικό έγγραφο για μετακίνηση, δεν μπορείτε να θεωρήσετε ότι πειθάρχησαν ή υπάκουσαν στις εντολές των αυτόκλητων και αυτοδιοριζόμενων αφεντικών. Απλώς επέλεξαν να συμπεριφερθούν με τρόπο που δεν θα έδινε δικαιώματα στη σημερινή Γκεστάπο οποιασδήποτε μορφής να τους βάλει πρόστιμο. Ένας Χαρδαλιάς (κουμπάρος του Σρώυντερ;) για τον οποίο το μοναδικό ερώτημα είναι αν έχει παραβιάσει λιγότερο ή περισσότερο από τον μισό ποινικό κώδικα όταν ήταν Δήμαρχος και μετά συνεργάτης του νυν Δημάρχου Αθηνών και ανιψιού του Πρωθυπουργού.

Σας έχουμε στείλει δελτίο τύπου σχετικά με τις συστάσεις από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων EFJ που υιοθέτησε και προώθησε έναν αριθμό συστάσεων τόσο στις κυβερνήσεις όσο και στα Media για τη σωστή ενημέρωση σε σχέση με τον κορονοϊό, που θα εξασφαλίζει ταυτόχρονα τις διεθνείς εγγυήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα με ιδιαίτερη εστίαση αυτών που σχετίζονται με το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και ενημέρωσης αλλά και της λογοδοσίας κυβερνήσεων και γενικότερα των υπευθύνων λήψης αποφάσεων. Αναλογικότητα μέτρων σε σχέση με τον κίνδυνο, Διαφάνεια ενεργειών και Λογοδοσία για κάθε ενέργεια είναι η καρδιά των συστάσεων. Η φίμωση είναι όχι μόνο ρητά απαγορευμένη αλλά στο κείμενο της EFJ τονίζεται ότι:

“Οι δημόσιες αρχές πρέπει να απέχουν από την εξάρτηση από ποινικές διώξεις και άλλα καταναγκαστικά μέτρα ως πρωταρχικό μέσο καταπολέμησης της «ρητορικής μίσους» και παραπληροφόρησης για την εξάπλωση του COVID-19. Οι ποινικές διαδικασίες και οι στερητικές της ελευθερίας ποινές πρέπει να διατηρούνται για τις πιο σοβαρές μορφές εγκλημάτων που σχετίζονται με τον λόγο. Εκτός περιπτώσεων που εμπίπτουν σε αυτήν τη στενή κατηγορία, οι αρχές θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες εναντίον όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν επί του παρόντος κατηγορίες λόγω των επικοινωνιών τους σχετικά με τον ιό, και να απελευθερώσουν από τη φυλακή εκείνους που έχουν ήδη φυλακιστεί για παρόμοιους λόγους. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις πρέπει να επιβάλουν μορατόριουμ στην χρήση κατασταλτικής νομοθεσίας ως απάντηση σε επικοινωνίες σχετικά με τον COVID-19. Πρέπει να ξεκινήσουν βήματα για τη μεταρρύθμιση των νόμων για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης”.

Δηλαδή ακριβώς αντίθετα από ότι έγινε στην Ελλάδα και με τα οποία ευθυγραμμιστήκατε και εσείς. Μέχρι και προσωρινή αναστολή ισχύος της νομοθεσίας για συκοφαντική δυσφήμιση εξάγεται από το προαναφερθέν, ώστε η ελευθερία των πληροφοριών να αξιοποιηθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δηλαδή όχι φίμωση αλλά αναστολή ακόμη και αυτής της νομοθεσίας. Εσείς δεν δεσμεύεστε δεοντολογικά από τις κατευθύνσεις της EFJ;

Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να επιβάλλετε την χρήση μάσκας εκτός των άλλων έχει και μία στρατηγική και πολιτική χυδαιότητα, κυρίως για τους κατοίκους στην περιοχή της Θράκης, διότι είναι πανομοιότυπος με τις μεθόδους που το τουρκικό προξενείο χρησιμοποιούσε για να επιβάλει την χρήση της μαντίλας στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, ως προϊόν υλοποίησης της ισχύος του με την χρήση της μαντίλας ως σημάδι συμμόρφωσης και υποταγής στην εξουσία και έλεγχο του τουρκικού καθεστώτος. Δηλαδή αυτό που κάνετε τώρα για να επιβάλλετε χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο και χωρίς επιστημονική και δημοσιογραφική διερεύνηση τη χρήση μάσκας ακόμη και από μικρά παιδιά, πρώτα εφαρμόστηκε από το τουρκικό καθεστώς κατά των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών και προφανώς την εμπειρία του τούρκικου καθεστώτος, αυτοί που μοιράστηκαν μαζί σας 20 εκατομμύρια και μετά 2 εκατομμύρια, την μοιράζονται μαζί σας εναντίον όλων των Ελλήνων πολιτών τώρα.

Συνοπτικά:
Ο χειρισμός και τα μέτρα από την κυβέρνηση για τον κορονοϊό δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και σε συνθήκες πολιορκίας ή πολέμου, όπως αναλυτικά έχει τεκμηριωθεί και παρουσιαστεί, και σας έχουν στείλει (και σε άλλα κανάλια), από την πλειοψηφία των επιστημόνων και ομάδων που δεν βρίσκονται στον στενό κυβερνητικό κύκλο των ειδικών που επικαλείστε και έχετε επιλέξει αυθαίρετα να παρουσιάζετε αποκλειστικά. Αντίθετα, σε συνθήκες κινδύνου, η λογοδοσία προς τους πολίτες έχει ζωτικότερη και μεγαλύτερη σημασία και προτεραιότητα, όπως επίσης η δικαιολόγηση της αναλογικότητας των μέτρων καταστολής σε σχέση με τον κίνδυνο, όπως και η ίδια η EFJ τόνισε στους δημοσιογράφους και στις κυβερνήσεις. Έχετε συμβάλει στην καταστολή της εφαρμογής των θεμελιωδών στοιχείων λειτουργίας της δημοκρατίας σε μία κοινωνία, δηλαδή την αναλογικότητα κινδύνου-μέτρων και την λογοδοσία των κυβερνώντων ή όποιων λαμβάνουν αποφάσεις, απέναντι στους πολίτες.
Έχετε αγνοήσει προκλητικά τον τεράστιο όγκο παραβιάσεων των μέτρων  από μέλη του κυβερνητικού μηχανισμού και του ίδιου του Πρωθυπουργού, αυτών των μέτρων που οι ίδιοι θέσπισαν και επιβάλλουν με σταλινικό τρόπο εναντίον των  πολιτών, με πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός απέφυγε να τεθεί σε καραντίνα όταν βρέθηκε να έχει επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Σαμοθράκη, το οποίο είχε λάβει δημοσιότητα αλλά όχι από εσάς, αν και λειτουργείτε ως επιλοχίες μόνο κατά των πολιτών.

Συμβάλλετε στην συσκότιση της αντικειμενικής επιστημονικής γνώσης και άποψης από επιστήμονες που λειτουργούν και δεν καθορίζονται μέσα σε κυβερνητικές επιτροπές, αλλά ελεύθερα με βάση την ελευθερία σκέψης και επιστημονικής λειτουργίας και άποψης.

Και όλα αυτά τα κάνετε με κατάχρηση του περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων πολιτών δηλαδή τη συχνότητα εκπομπής, την οποία διαχειρίζεστε προσωρινά. Δεν την διαχειρίζεστε προς όφελος των πολιτών, αλλά στρέφοντάς την εναντίον τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Mιά χαρά τους τα ψέλνουν αλλά απο δω τους μπήκε απο κει τους βγήκε, ακολουθούν την κυβερνητική γραμμή δυστυχώς και όλα πάνε στο βρόντο

  2. Αυτός ο τύπος θέλει πολύ ξύλο. Πουλάει πολλή μαγκιά και δεν του πάει.

Comments are closed.