Οι Τούρκοι προανήγγειλαν εισβολή στα Έξι Μίλια, θα δικαιωθούν ο Πατροκοσμάς και ο Παΐσιος;

Κοινοποίηση:
patrokosmas paisios

Είναι πραγματικά θαυμαστό το πως η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να παραπέμψει στις προφητείες των Αγίων του ελληνισμού που είχαν γίνει δεκαετίες έως και αιώνες πριν.

Πριν από λίγο το makeleio.gr αποκάλυψε τις τουρκικές προθέσεις, οι οποίες εκδηλώθηκαν επισήμως μέσω της εφημερίδας της κυβέρνησης, για γεωτρήσεις που δεν αναγνωρίζουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Συγκεκριμένα για γεωτρήσεις που παραβιάζουν τα έξι μίλια.

Τα περιβόητα έξι μίλια στα οποία είχε αναφερθεί ο Πατροκοσμάς και είχε εξηγήσει αναλυτικά ο Άγιος Παΐσιος: «Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας» εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.

Μένει να δούμε εάν οι τούρκοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους, και εάν οι έλληνες είναι αποφασισμένοι να δικαιώσουν τις προφητείες των Αγίων προγόνων τους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αν κάτι μας έχει διδάξει ιστορία μας είναι πως συν Αθηνά και χείρα κίνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΕΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ
  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΟΟ!!!
  ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ
  ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΡΟΥ ΘΕΟΥ
  ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Το Μακελειο φιλτατε καλα κανει την δουλεια του,αυτη είναι η δουλεια του τωρα αν κατι καθυστερημένοι σαν και του λογου σου πιστευουν σε δοξασιες αυτό δεν είναι πρόβλημα του Μακελειου.

    1. Τι λες ρε σαποιομυαλε; τι λες ρε εγκεφαλικα αναπηρε; καταρες και κακιες να ξερεις ο θεος στης επιστρεφει,αλητη το παιζεις και χριστιανος κρετινε.

Leave a Response