“Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα…”: Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο!

Κοινοποίηση:
545bc4_profite

Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το βιβλίο του Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994», εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.

Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι».

«Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη».

«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…».

Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….». ( πρόκειται για τη γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά).

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…».

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία».

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός».

«Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”». Και άλλη φορά έλεγε … «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει».

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα.

Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…».

«Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 1991.

«Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες. Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους. Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.».

«Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική».«Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), ως πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή».

Πηγή: Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994», εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

 1. Να πω κ γω μια προφητεία? Η Ελλάδα θα γίνει μουλσουμανικο κράτος σαν επίσημη θρησκεία γιατί απλά οι λάθρο θα γεννοβολουν αβερτα εμείς θα είμαστε μειονότητα και όποιος είναι χριστιανός θα διώκεται. Επίσης το Αιγαίο θα μοιραστεί. Ρε λέτε να αγιασω?

 2. Με την ιδιοτητα του μπαμπα σου εγω ελεγα στη μαμα σου πως δεν ηθελα παιδι αλλα εκεινη επεμενε να σε κρατησει…ποτε ομως δεν ειναι αργα ακομη και τωρα ισως καταλαβει το λαθος που εκανε….

   1. και που σαι ζαβε ζαγκλε…ακομα με την μαμα σου ειμαι…λεμε να της κανω ακομη ενα παιδι μηπως και αυτη τη φορα δε βγει τοσο αποτυχημενο οσο εσυ…αφου γουσταρει θα της κανω το χατηρι…θελεις αδερφο η αδερφουλα?

    1. Ότι νάναι δεν έχει σημασία, να σε πάω στο μνήμα της, μετά από 23 χρόνια
     πεθαμένη σε αυτοκινητιστικό δυσθημα, όλο και κανα κοκαλάκι θα έχει μείνει.

     1. επειδη γουσταρω την αντιπαραθεση και να στη λεω εχω ομως και καποια ορια…σου ζηταω συγγνωμη φυσικα και δεν το ηξερα και το σταματαω εδω….

     2. Δεκτή η συγνώμη, να είσαι καλά να τα λέμε και να τσακωνόμαστε,
      πάντα έτσι ήταν οι Έλληνες, αλλά στον εξωτερικό κίνδυνο πάντα
      μονιάζαμε, σήμερα με τα αναρχοκομμουνιστικά απόβλητα,
      έχουμε και τον εχθρό εντός των πυλών!

 3. Me to zori den pistevi kanenas alla kalo 8a htan na mhn koroidevhs kai ta pistevo tou allou kai parallhla na mhn paraplhroforis xwris na 3eris th sou ginetai opws kanoun merikoi uperpatriotes ths fakis se kapia sxolia!

 4. οι Τούρκοι, δεν χτυπάνε τους συμπατριώτες τους (στην Θράκη) άρα, μήπως, χτυπηθεί όλη η Ελλάδα, εκτός από την Θράκη ;

  σέβομαι αυτόν τον Άγιο αλλά, πρέπει να το ξαναδεί.

 5. Για ολους τους πραγματικους Ελληνες, ορθοδοξους, σκεπτομενους που δεν εχουν παρωπιδες και εχουν το μυαλο τους και την ψυχη τους ετοιμη να δεχτουν οσα εχουν γραψει οι Αγιοι πατερες μας για την πατριδα μας το παραπανω κειμενο πρεπει να γινει ελπιδα στο σπιτι του καθε πιστου ωστε να κατσει να αναλογιστει τι περιμενει το εθνος μας και να καταλαβει ολα τα σημεια που εχουν προφητευσει ο Κοσμας ο Αιτωλος και ο Γερων Παισιος ωστε να διαπιστωσει οτι ολα οσα εχουν πει εχουν βγει και τα περισσοτερα αναφερονται στα χρονια που ζουμε τωρα…γιατι ετσι οταν βλεπουν τα γεγονοτα να ξετυλιγονται ενα ενα θα ειναι προετοιμασμενοι και θα ξερουν και πως να συμπεριφερθουν….εχει πει και αλλα ο Αγιος και καλα θα εινα να τα διαβασει καποιος γιατι ολα συμβαινουν στις μερες μας…βασικα σημεια ειναι οτι ολα θα γινουν με οικουμενικη, ολους τους πολιτικους θα τους παρουν με τις πετρες, θα γινει ενας πολυ μεγαλος σεισμος, το ηνωμενο βασιλειο θα απομονωθει απο την υπολοιπη Ευρωπη, τα Σκοπια θα διαλυθουν, η Ευρωπη θα διαλυθει σαν χαρτινος πυργος, θα γινει παγκοσμιο οικονομικο κραχ, δεν θα προλαβουν να μας δωσουν τις νεες ταυτοτητες και μετα τον γενικο πολεμο η Ελλαδα θα μεγαλουργησει….για τους υπολοιπους που δεν πιστευουν ας θυσιασουν κανενα βουβαλι στον Δια για να τους σωσει οταν θα ψαχνουν τρυπες να κρυφτουν….

  1. Όλο θα και θα, πέσε μπρούμυτα τώρα προς jerusalem μεριά,
   και πεκα τρεις το πάτερ ημών εκ σιών”.
   .
   ”…Να καλλιεργήσουμε το χαροποιόν πένθος, για να έρθει η πραγματική χαρά…”
   Παΐσιος
   .
   ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ

   1. Και την προσευχη μου κανω και προσκυνω τη χαρη του Θεου γιατι χαρη σε αυτην η Ελλαδα θα μεγαλουργησει ξανα και ζω για το ποθουμενο οπως καθε γνησιος Ελληνας πατριωτης οταν θα υψωθει η ελληνικη σημαια στην Κωνσταντινουπολη και θα χτυπησουν παλι οι καμπανες στην Αγια Σοφια…ο καιρος γαρ εγγυς…εσυ ζησε στη μιζερια σου πιστευε στο παραλληλο συμπαν, στην πρασινη αναπτυξη, στην αθεια και σε καθε ισοπεδωτικη δηθεν ρεαλιστικη αποψη οπως αυτες που θελουν να επιβαλουν στον κοσμο οι συγχρονοι παγκοσμιοποιητες-νεοταξιτες-αθεοι που σου καψαν τα μυαλα…ευχομαι οχι και την ψυχη σου….

    1. Με την ιδιότητα του κτηνιάτρου σε συμβουλευω ένα χλιαρό
     ντουσάκι κάθε βράδυ πριν πας για νανάκια, ενίοτε και
     δύο δάκτυλα down there για χαλάρωση!

     1. Οι άθεοι (που στην πραγματικότητα πιστεύουν) όταν δεν έχουν επιχειρήματα αρχίζουν τα βρισίδια μπράβο!

 6. Ο κύριος Αρσένιος Εζνεπίδης εκ καππαδοκίας με το καλλιτεχνικό “παΐσιος”, όλα όσα έμαθε
  στην ζωή του ήταν από τον ανθέλληνα “αιτωλο”, ο ίδιος ήταν απόφητος της τρίτης δημοτικού,
  αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει μέγας αναλυτής παγκοσμίων στρατηγικών υποθέσεων.
  .
  Δεν υπάρχει καταστροφή που δεν την έχει προφητευση, αλλά, τα περισότερα είναι λόγια που
  ποτέ δεν είπε, παρά έγινε εμπορικό εργαλείο στα χέρια της ακμάζουσας ιερατικής απάτης!

  1. Κλασσικος αθεος λασπη και μονο λασπη κανενα επιχειρημα γιατι φυσικα δεν εχουν και δεν μπορουν!

Leave a Response