Οι Κυνηγοί στην πρώτη γραμμή: ΟΦΚΑΘ – ΚΕΚΑ συνδράμουν στις διασώσεις εγκλωβισμένων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΕΚΑ

Κυνηγοί σώζουν τους πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία!

Από χθες στις επιχειρήσεις μετέχουν τα μέλη του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ), που από σήμερα το πρωί έχουν στο πλευρό τους και μέλη του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων (ΚΕΚΑ), από τις πληγείσες περιοχές, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Φώτη Ελευθεράκη και το μέλος της κεντρικής επιτροπής, Γεώργιο Γιαννόπουλο.

Κυνηγοί σώζουν πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία!
Κυνηγοί σώζουν πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία!

Κυνηγοί σώζουν πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία!

«Μέσα σε τρεις ώρες έχουμε απεγκλωβίσει γύρω στα 20 άτομα. Το απόγευμα πηγαίνω στη Θεσσαλία κι εγώ», δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του ΚΕΚΑ, Μιχάλης Ζούγρης. Ο ίδιος έκανε λόγο για «ανείπωτη τραγωδία» και εξέφρασε τον φόβο ότι «ο αριθμός των νεκρών, όπως και των αγνοουμένων, δυστυχώς, είναι τραγικά πολλαπλάσιος απ’ ό, τι αναφέρεται προς το παρόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το καλυτερο που θα επρεπε να κανουν υστερα απο την τραγικη οικολογικη καταστροφη μας να αναβαλλουν το …….χομπυ τους για αρκετα χρονια για αποκατασταση της συμφορας

    1. Ή να πάρουν άτομα σαν εσένα στο κυνήγι μπας και ανέβει το επίπεδο νοημόσυνης του πληθυσμού.

  2. Τώρα είναι καλοί οι κυνηγοί εεε;;; Το τι βρισίδι ακούν αυτοί οι άνθρωποι όλες τις άλλες μέρες από θολοκουλτουριάρηδες δε λέγεται! Και όχι δεν είμαι κυνηγός.

Comments are closed.