«Ο κορωνοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα»! Λένε «ΟΧΙ» στα μέτρα περιορισμού – ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι Έλληνες;

Σε εξέλιξη είναι διαδήλωση στο Βερολίνο κατά των μέτρων περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό.

Φυσικά είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Σάββατο και αντισυγκεντρώσεις στην γερμανική πρωτεύουσα.

Στην διαδήλωση θα συμμετέχουν πολίτες που χαρακτηρίζονται ως «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι».

Η διαδήλωση επετράπη έπειτα από σχετική απόφαση δικαστηρίου, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδες, οι Αρχές την είχαν απαγορεύσει, επικαλούμενοι «λόγους δημόσιας υγείας» και πως θα ήταν αδύνατο να τηρηθεί η απαραίτητη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των διαδηλωτών.

Εντούτοις, την Παρασκευή δικαστήριο δικαίωσε τους διοργανωτές, εκτιμώντας ότι δεν υφίσταται «a priori άμεσος κίνδυνος για την δημόσια υγεία».

Στην Ελλάδα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όλοι το έχουν καταλάβει πλέον αυτό ΕΚΤΟΣ από τους χαχόλους Έλληνες της φάπας που στέκονται σούζα μπροοστά σε κάτι ανεκδιήγητους που το παίζουν “ειδικοί” και σερίφηδες…ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! μέχρι και τα παιδιά σας θα παραδώσετε αν σας το ζητήσουν οι “ειδικοί”…Πως κατάντησες έτσι ρε Έλληνα…

  2. Επόμενος στόχος.Υποχρεωτικό το εμβόλιο για όλους το οποίο όπως λέγεται θα μεταλλάξει το DNA και θα μας κάνουν υποχείριά τους.

  3. Καλά κάνουν, Μάγκες έρχεται νέο κοινωνικο-οικονομικό ΜΟΝΤΕΛΟ , ξυπνάτε !!

  4. Robert F. Kennedy Jr – Historic Speech in Berlin – 29.8.2020!!
    https://www.youtube.com/watch?v=mu90-9MKGk0

    Robert F. Kennedy Jr – Ιστορική ομιλία στο Βερολίνο – 29 Αυγούστου 2020 !!
    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν την ελευθερία ήταν μάρτυρες μιας έκπληκτης εμφάνισης του Robert F. Kennedy Jr σήμερα στην καρδιά του Βερολίνου. Έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που ο Κένεντι μίλησε την τελευταία φορά σε αυτήν την πόλη μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος. Ήταν πραγματικά μια δραματική και εξαιρετικά συναισθηματική στιγμή για όλους τους παρευρισκόμενους.

    Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας Ρόμπερτ στον αγώνα της ανθρωπότητας κατά της δόσης ενός παγκόσμιου φασιστικού ολοκληρωτικού καθεστώτος.

    Ευχαριστώ επίσης όλους, Γερμανούς και ξένους, που παρευρέθηκαν σε αυτήν την τεράστια εκδήλωση. Σήμερα κάναμε ιστορία!

  5. Μεχρι και οι γερμανοι ξυπνησαν…..οι ελληνες….μετρανε προβατακια για να κοιμηθουν.

  6. Και το αστείο είναι ότι τα ποίο πολλά κρούσματα τα έχει η Βαβαρια που έχει τα ποίο σκληρά μέτρα και δεν διαμαρτύρονται πολύ. Ακόμα και το αλκοόλ απαγόρευσαν εκει.. Το Βερολίνο γεμάτο διαδηλώσεις τους τελευταίους μήνες έχει μηδαμινά κρούσματα;)

  7. Το COVID ειναι μια Ασκηση και τιποτα παραπανω.
    Ελλαδα ξυπνα!!!!!

  8. Δεν τον ξέρει κανείς καλά τον Ελληναρά.Κόψε στον Ελληναρά τον φρέντο και το τσιγάρο και τώρα άυριο κάνει όχι μόνο μια απλή διαδήλωση.Αλλά είναι ικανός να ξεκινήσει και τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!!!

    1. Όπως του έκοψαν το τσιγάρο, την ελευθερία έτσι θα του κόψουν τα πάντα. Όσο ο κόσμος συμβιβάζεται με τους περιορισμούς τόσο θα σφίγγουν το λουρί.

Comments are closed.