Οι Γερμανοί δείχνουν λιγότερη εμπιστοσύνη στο πολιτικό τους σύστημα – Όλα έτοιμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση;;;

Κοινοποίηση:
olaf

Η εμπιστοσύνη των Γερμανών στο δημοκρατικό τους σύστημα φθίνει, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες των γερμανικών θεσμών.

Περίπου το 31% του γερμανικού πληθυσμού «πιστεύει ότι ζει σε μια ψευδοδημοκρατία στην οποία οι άνθρωποι δεν έχουν λόγο», αναφέρει μια πανεθνική έρευνα του Ινστιτούτου Allensbach.

Έδειξε ότι το 28% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το δημοκρατικό τους σύστημα πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Οι ερευνητές είπαν ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι σχεδόν το ένα τρίτο των Γερμανών αμφισβητεί το δημοκρατικό τους σύστημα.

Μια άλλη έρευνα του Ιδρύματος Bertelsmann φέτος έδειξε επίσης μια απότομη πτώση της εμπιστοσύνης των Γερμανών στους δημοκρατικούς θεσμούς και την ικανοποίηση από τη δημοκρατία δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19.

Το καλοκαίρι του 2020, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αλλά τον Φεβρουάριο του 2022, το ποσοστό αυτό ήταν μόνο 18%.

Το ποσοστό των ανθρώπων που είναι ικανοποιημένοι με τη δημοκρατία στη Γερμανία μειώθηκε επίσης από 61% σε 42% κατά την ίδια περίοδο, ανέφερε η έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι μέρες του Ολαφ Σολτζ είναι μετρημένες. Οι βιομήχανοι θα τον φάνε λάχανο διότι έχουν ανάγκη την φτηνή Ρωσική ενέργεια.

  2. Μα γιατιιιι,τόσα χρόνια ακούγαμε για τη τάξη,τη δικαιοσύνη,τη διαφάνεια,τη δημοκρατία,τη καθαριότητα και τόσα άλλα.
    Πολλοί όμως γνωρίζουν,για τη διατρητοτητα του Γερμανικού πολιτεύματος,τη διαβλητοτητα του δημοσίου μηχανισμου,τη παραβατικότητα εκτός ορίων του αλκοόλ και τη ανηθικότητα που διαπρέπει όχι μόνο στις μεταξύ των Γερμανών σχέσεις αλλά και στις σχέσεις τους με τα ζώα.Μου έχει ανεπίσημα και φιλικά γνωστοποιηθεί ότι οίκοι ανοχής σκύλων έχουν περισσότερη πελατεία από τους οίκους ανοχής των εκδιδόμενων γυναικών.
    Επίσης είναι τοις πάσι γνωστό ότι ολες ιοι μεγάλες-μικρες Ιουδαϊκές εταιρίες έχουν παραπλανητικες εισόδους και εξόδους προς αποφυγή δήθεν της επανάληψης της νύχτας των κρυστάλλων.Βεβαια το τελευταίο συμβαίνει σε όλα τα κράτη του πλανήτη με το πάγιο σύνθημα “ποτέ ξανά”.Σύνθημα που δένει παραδειγματικά και υπερηφανα τις μεταξύ των σχέσεις.

Comments are closed.