Οι Έλληνες σπεύδουν μαζικά στην Βουλγαρία για να βάλουν βενζίνη και να αγοράσουν ρούχα ή τρόφιμα

Κοινοποίηση:
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας σπεύδουν στην Βουλγαρία για να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους αφού η βενζίνη στην Ελλάδα έχει φτάσει την τιμή της… σαμπάνιας.

Θα πει κάποιος αξίζει τον κόπο; Όπως θα δείτε με λίγα μέτρα από τα σύνορα οι Έλληνες μπορούν να γεμίσουν σχεδόν με τα μισά λεφτά και να επιστρέψουν ή να συνεχίσουν τα ψώνια τους και σε ρούχα ή τρόφιμα Οι τιμές είναι περίπου στο 40% φτηνότερα από την Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει ότι λόγω της ακρίβειας η Ελλάδα χάνει φορολογικά έσοδα που τα καρπώνεται η Βουλγαρία συν το χρήμα το οποίο κινείται εντός της αγοράς της.

Στις γειτονικές μας χώρες η αμόλυβδη έχει από 1,28 ευρώ στην Τουρκία ως 1,883 ευρώ στην Αλβανία.

Σήμερα στην Ελλάδα η τιμή διυλιστηρίου για την απλή αμόλυβδη είναι στα 1.673,654€, δηλαδή η ακριβότερη από την τιμή λιανικής στις περισσότερες γειτονικές μας χώρες.

Στα πρατήρια του Ρεθύμνου η αμόλυβδη έχει 2,246 ευρώ, των Κυκλάδων 2,376 ευρώ και στην Θεσσαλονίκη 2,162 ευρώ. Αυτός είναι και ο λόγος όπως θα πουν στον Άγγελο Λαμπίδη που οι οδηγοί φουλάρουν στην Βουλγαρία.

Το κέρδος των οδηγών τον μήνα όπως εκτιμούν με μέτριους υπολογισμούς είναι πάνω από 240€ για ένα μικρομεσαίο ΙΧ που φουλάρει κάθε εβδομάδα.

Έλληνες επιχειρηματίες σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία ανοίγοντας βενζινάδικα στην γειτονική χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφού ο νεοέλληνας είναι μόνο για να γαμιέτε καί να βολτάρει με τα αυτοκίνητα 5 ευρώ θα την πάνε τη βενζίνη.

  2. Σκατόγιδα Ελληναράδες τελειωμένοι αντί να τους εκτελέσετε τρέχετε στους ορκισμένους εχθρούς σας! Σκατά στα μούτρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Και στα Σκόπια και στην Τουρκία!
    Και καλά κάνουν!
    Πατριωτισμός είναι να προστατεύω και το πορτοφόλι μου από τα ντόπια αρπακτικά.

Leave a Response