Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες “χτυπούν” τα κεφάλια τους και Αυγενάκης και Κεραμέως το έριξαν κυριολεκτικά στο… πινγκ-πονγκ! Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-10-1 (1)

Μέχρι σήμερα ο όρος πινγκ πονγκ χρησιμοποιείτο στην πολιτική για να καταδείξει την μετάθεση ευθυνών, ειδικά στην παρούσα διακυβέρνηση. Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, μπαλάκι η εστίαση μεταξύ υπουργών και επιστημόνων, μπαλάκι το άνοιγμα της αγοράς μεταξύ των υπουργών και πάει λέγοντας.

Οι υπουργοί όμως Κεραμέως και Αυγενάκης, δίνουν μια χαρούμενη νότα στο πανελλήνιο, παίζοντας Πινγκ πονγκ και κοινοποιώντας το βίντεο ώστε να το δει κάθε έλληνας και να νιώσει καλύτερα. Είναι όμορφο να βλέπεις ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνάνε καλά την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα. Άσχετα εάν αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένοι για να φροντίζουν να κάνουν τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.

Άλλωστε μιλάμε για δύο υπουργούς που καλύτερα να παίζουν με μπαλάκια, παρά με τις ζωές μας, αφού έχουν αποτύχει πλήρως και παταγωδώς στο έργο τους.

Όταν έρθει η ώρα να ξαναζητήσουν ψήφους, θα βάλουν την μάσκα του ευαίσθητού και του συγκαταβατικού ςτα προβλήματα του κόσμου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα καμπαλογιαχβέ λέει:

    Αφορισμένοι βρωμιάρηδες.
    Ελπίζω να μη χωρέσουν στο ελικόπτερο και να μείνουν πίσω στα χέρια του κόσμου.

  2. με θελουν και πινγκ πονγκ οι μαλακες………..τα δυο τομαρια μαζι …..τυχαιο? η μια καριολα καταστρεφει την παιδεια και ο μαλακας τον αθλητισμο των νεων παιδιων……..α ρε μουνοπανα εδω πληρωνονται ολα …..η κολαση και ο παραδεισος εδω ειναι…..συντομα

Leave a Response