Οικονομική ενίσχυση 120 ευρώ σε όλους τους στρατιωτικούς

Κοινοποίηση:
720_691637_a018dbca24-bf74b60df34c7b6e

Την παροχή αποζημίωσης 120 ευρώ στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ενέκρινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος.

“Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ενέκρινε τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου ύψους 10 εκατ. ευρώ ώστε να προχωρήσει άμεσα η έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας ύψους 120 ευρώ τόσο προς το Στρατιωτικό, όσο και προς το Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων”, αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ!!!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!! ΑΚΟΥ 120 ΕΥΡΩ????ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΠΟΝΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Αυτά είναι το τυράκι στη φάκα.Ξέρετε τι γίνεται στον Ε.Σ.;Πέρα από την εκπαίδευση στις σχολές και στα κέντρα,ελάχιστες είναι οι στιγμές που ένα στέλεχος εκπαιδεύεται.Πιο πολύ σε θέλουν για βαψίματα,κουβαλήματα,αγγαρείες,γραφεία και χαμαλοδουλειές και να βγαίνουν οι υπηρεσίες τους,παρά για πραγματική άσκηση και εκπαίδευση στον πόλεμο.Για να μην αναφέρουμε τις λέσχες και τις παπάτζες τους που απασχολούνε τσάμπα κόσμο για να κάνουν τα τραπεζάκια τους.Απογοήτευση σκέτη.Πάρτε και 120€ και κάντε μόκο.

Leave a Response