Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη φωτιά στη Λέσβο: Οι συχνοί καβγάδες και η αλλαγή επιθέτου

Κοινοποίηση:
lesvos

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην κωμόπολη του Πολιχνίτου της Λέσβου.

Σύμφωνα με αυτές, ο 71χρονος ο οποίος έκαψε το σπίτι και το μαγαζί του αδερφού του, με αποτέλεσμα να καεί ο ίδιος ζωντανός, είχε ζήσει επί σειρά ετών στην Αμερική και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εξέδιδε αγγλόφωνη εφημερίδα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 71χρονος δήλωνε έντονα δυσαρεστημένος τόσο με τους γονείς του, που είναι νεκροί, όσο και με τον αδελφό του, τους οποίους κατηγορούσε πως οικειοποιήθηκαν χρήματα που είχε κερδίσει στην Αμερική.

Τα τελευταία χρόνια δημιουργούσε προβλήματα στην έκταση και στο σπίτι όπου ζούσε στον Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί έφυγε και επέστρεψε στον Πολιχνίτο έχοντας αλλάξει και το όνομά του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την οικογένειά του. Συνεχώς συγκρουόταν με τον αδελφό του αλλά και με άλλους συγχωριανούς του, όμως κανείς δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους

Τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν καβγάδες και εντάσεις, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι τις περισσότερες προκαλούνταν από τον θανόντα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, ο 71χρονος είχε αλλάξει το επίθετό του σε Γεωργίου από Κρικλάνης, στην Αμερική, επιθυμώντας να σβήσει κάθε επαφή με τη γενέτειρά του.

Στη συνέχεια φέρεται να εργάστηκε σε εταιρεία που έχει σχέση με μυστικές υπηρεσίες και από τη θητεία του να έχτισε μεγάλη περιουσία και να κέρδισε πολλά χρήματα, ανοίγοντας τουριστικό πρακτορείο στα Χανιά- δίπλα στην Αμερικανική βάση- και μεγάλο σπίτι στην περιοχή Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο θανών φέρεται να έδωσε πολλά χρήματα στους δικούς του για να αγοράσουν και το μεγάλο κατάστημα που άνοιξε το 1974 και κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια ο πατέρας του φέρεται να άφησε αυτή την περιουσία στον έτερο γιο και αυτό να εξαγρίωσε τον μεγαλύτερο, καθώς έγινε φανερό το έλλειμμα εμπιστοσύνης, με τους καβγάδες έτσι να φουντώνουν.

Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο θανών φέρεται να έχασε στη συνέχεια την περιουσία του και να διεκδικούσε μέρος της από το κατάστημα ρουχισμού και να ζει από τον αδερφό του, όπως μας είπε ο τελευταίος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πολύ μπέρδεμα. Πάντως αντίθετα με την παραβολή ο άσωτος υιός ήταν ο μεγαλύτερος.

Comments are closed.