Οικογενειακή τραγωδία: Ζευγάρι “έχασε” τη μάχη με τον κορωνοϊό – Τους βρήκε η ανήλικη κόρη τους

Κοινοποίηση:
nekroi_hpa_tragwdia

Ένα τραγικό και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη όπου μια 11χρονη δεν περίμενε να αντικρίσει τους γονείς της νεκρούς στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα μία 11χρονη στις ΗΠΑ βρήκε νεκρούς τους γονείς της στο κρεβάτι όπου και οι δύο είχαν “χάσει” τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια συγκλονιστική ιστορία έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς ένα 11χρονο κορίτσι εντόπισε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι, έχοντας χάσει τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Erika και ο Gregory Greenman βρέθηκαν νεκροί στο υπόγειο του σπιτιού τους από την 11χρονη κόρης τους… Το ζευγάρι, και οι δύο κοντά στα 40, είχε μπει σε καραντίνα καθώς και είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι γείτονες της οικογένειας στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών περιγράφουν συντετριμμένοι το περιστατικό και κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. «Το να χάνεις τους γονείς σου την ίδια στιγμή για ένα 11χρονο είναι μία πραγματική τραγωδία».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι παρουσίασε έντονα συμπτώματα κορονοϊού και είχε πάει στο νοσοκομείο. Επέστρεψαν όμως στο σπίτι και μπήκαν σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι οι τοπικές Αρχές – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν μπορούσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του ζευγαριού και τελικά βοήθησαν γνωστοί και φίλοι που κινητοποιήθηκαν μέσω των social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: