«ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤ@ΡΙΑ και τους ΡΟΥΦΟΥΛΕΣ». Ο Ελληνικός Λαός σε άτυπο δημοψήφισμα αποφάσισε ομόφωνα στις εκκλησίες και δεν αλλάζει άποψη, για το απεχθέστερο όλων των νομοσχεδίων της κυβέρνησης και για τις τσιγκολελέτες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Προκαλούν οι φτερούδες: Χυδαία συνθήματα μίσους έξω από ναούς ακόμα και για την Παναγία μας. Ψάχνουν κακό μπελά, τα ρεμάλια με τις ωοθήκες

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_05-02-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της Δευτέρας 5-2-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

new-banner-300-x250

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

  Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η Μαρέβα δεν μιλάει ελληνικά.
    Με τον κούλη μιλάνε στα αγγλικά.

  2. Οι μασκες επεσαν Αυτοι ειναι Αλωστε δεν τους νοιαζει να κρυφτουνΑυτα πιστευουν Δεν υπαρχει τσιπα πλεον Θελουν να καταστρεψουν την πατριδα μας Ελπιζω ο Θεοςνα τους φερθει οπως τους αξιζει

  3. Όποιος σκοτώσει εναν δαίμονα π θα πάει στον Παράδεισο!

  4. τιμωρια απο τον ουρανο θα ερθει στην Ελλαδα με αυτες τις ανωμαλιες..θα πληρωσουμε αθωοι..για τις αλμαρτιες των τρυπιων..οσο για την Ουκρανια τοσο κολοπηλαδα αυτοι που τους βοηθουν..πεζονται μεγαλα θεματα εκει στη χωρα ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ τα δινουν ολα ..κουνιεται κ η ανωμαλη κουλα .ξεγυμνωνει την χωρα απο οπλικα συστηματα..παντου πρωτη η γουρλοματα στελνει κ την φρεγατα ΥΔΡΑ να μας φανε τα παιδια ..τι σου εχουν ταξει αχορταγη ???δρακουλινα??

  5. Συγγνώμη, η ψήφος στις εκκλησίες δεν μετράει. Στις κάλπες να πάνε να ψηφίσουν οι χαζοβιόληδες, που ψήφισαν κυριάκο. Τα ζωντόβολα.
    Στις εκκλησίες, να εξομολογηθούν για την μαλακία που έκαναν και ψήφισαν τα κόμματα της ανωμαλίας.

  6. Δεν φταίνε αυτοί, οι μαλάκες που τους ψήφισαν φταίνε. Ακόμα και αυτοί που δεν συμφωνούν, άμα τους ρωτήσεις, θα σου απαντήσουν “Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά….”.
    Δηλαδή, τους θεωρούν ακίνδυνους. Αμ δε!
    Οι Έλληνες τους θεωρούσαν ψυχικά διαταραγμένους και γνώριζαν την διαβρωτική τους επιρροή. Γι΄αυτό, τους ονόμαζαν κίναιδους και τους αφαιρούσαν κάθε τιμή.
    Τους κρατούσαν μακριά από κάθε αξίωμα, από τον δημόσιο λόγο, από το στράτευμα, από τα διδακτήρια, από τα παιδιά.
    Ο Σωκράτης, απαντώντας στον Καλλικλή (Πλάτωνος, Γοργίας), εξέφρασε την άποψή του για τους κίναιδους με την φράση:
    Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ

  7. Οξω Κούλη πουσταρά από την Ελλάδα.

  8. Τα ποσοστά των κομμάτων στην βουλή, αποτυπώνουν με απόλυτη ακρίβεια την άποψη του μαλακισμένου λαού για τις νύφες με κλάμπανα και τους γαμπρούς με χαντάκια:
    νέα δημοκρατία + συριζα + πασοκ + πλεύση ελευθερίας + κκε = 40,56 + 17,83 + 11,84 + 3,17 +7,69 = 81,09 % του 54,85 που πήγαν στις κάλπες, δηλαδή 45% των ψηφοφόρων, μαζί με το υπόλοιπο 46,3 των απεχόντων, ήτοι 91,3% των κατοίκων της Χώρας, ενέκριναν το πρόγραμμα των μπινέδων. Με ψήφο ή αποχή, το ίδιο κάνει.
    Αυτά τα κόμματα ήταν σίγουρο ότι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα υποστήριζαν το νομοσχέδιο για ψωλονύφες, μουνογαμπρούς και τις εγκυμοσύνες του κώλου.
    Το κκε παριστάνει ότι διαμαρτύρεται, εκ του ασφαλούς, μιας και έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες ψήφοι. Το έχουμε ξαναδεί το κκε στο μνημόνιο του τσίπρα, αμέσως μετά το δημοψήφισμα, που αποχώρησε από την ψηφοφορία για να μειωθεί ο ελάχιστος αριθμός ψήφων που απαιτούσε η έγκριση.

    1. Ο/Η Το ΚΚΕ είναι παραδοσιακό. Ήταν πάντα κατά της ομοφυλοφιλίας. λέει:

      Το ΚΚΕ ανήκει στην παραδοσιακή Αριστερά. Πιστεύει στον θεσμό της οικογένειας.

      Η Νέα Αριστερά θα ψηφίσει το νομοσχέδιο. Του κώλου Αριστερά δηλαδή.

      1. Εγώ είμαι αντικομμουνιστής αλλά όντως όσους έχω γνωρίσει και κουβεντιάσει τους αρέσει η οικογένεια και κάτι αντιφατικό. Ενώ δεν εκκλησιάζονται τους αρέσει η ορθόδοξη πίστη μας, τα μοναστήρια, οι εκκλησίες. Δεν ξέρω αλλά αυτό μου έλεγαν όλοι και το έβλεπα και εγώ. Ένας σε τροχαίο που είχε μου έλεγε, πάντως εμένα η Παναγία με προστάτεψε. Γιατί δεν βάζεις μια μικρή εικόνα μέσα στο αυτοκίνητο του έλεγα, όχι μου απαντούσε. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.

        1. Ο/Η Πολλοί Αριστεροί πιστεύουν στον Θεό και είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι λέει:

          Κάποιοι ίσως δεν θέλουν εικόνες γιατί αισθάνονται ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα μας.
          Αγαπάνε την Παναγία και την έχουν μέσα στην καρδιά τους αλλά την εικόνα, μάλλον, την θεωρούν
          ειδωλολατρεία.

  9. Όλος ο κόσμος στο δρόμο μαζί με τ παπάδες πατριώτες να διαδήλωσει ειρηνικά για την κατάργηση της οικογένειας. Ντροπή για τον Ιερώνυμο της μπιζνας, την ΠΤΔ που δεν παίρνει θέση για να κονομαει τα 100.000 €/χρόνο, τις γυναίκες μάνες και όλες αυτές της ψευτοκουλτουριαρες που θέλανε ισότητα και δικαιώματα υπέρ των γυναικών κ ενώ αυτή την στιγμή καταστρέφουν την φύση της ΜΗΤΕΡΑΣ, καμιά δεν μιλάει για την μητεροκτονια, η οποία θα επέλθει από τους ανώμαλους. Σου δίνω 5.000€ κάτσε κ κανε παιδί σαν την κότα, τεραστιο το ψυχολογικό κόστος τόσο στην παρένθετη μήτερα όσο και στο παιδί. Η καταστροφή κ η διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης με το αισχρο νομοσχέδιο που θέλει να περάσει ο Πρωθυπουργός την ίδια ώρα που ο κόσμος βρίσκεται σε πλήρη φτωχοποιηση, αναβρασμός στην ψυχή του ανθρώπου “θα σας κυβερνούν τα αλαλα μια τα μπαλαλα” του Πατροκοσμα.

Comments are closed.