ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ! Οι Άραβες…θέλουν Παγώνη! “Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ το μήνα για να δουλέψω στη Σαουδική Αραβία”

Κοινοποίηση:
111

Δεν υπάρχει σύγκριση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας και τις οικονομικές αποδοχές γιατρών και νοσηλευτών που δουλεύουν στην Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία.


Αυτό επιβεβαιώνει το Gr Timew η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη που αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να δουλέψει στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μηνα.

«Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μουθα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, ενώ μου πρότειναν να καλύψουν και τη διαμονή μου. Επέλεξα να μην πάω, καθώς οι συνθήκες στη χώρα δεν είναι υποφερτές. Δε θα μπορούσα να ζω δύο χρόνια στους 45 βαθμούς Κελσίου, υπακούοντας σε τόσο αυστηρούς κανόνες, μακριά απ’ την οικογένειά μου. Τι να κάνεις τα χρήματα εάν δε μπορείς να βγεις έξω και να απολαύσεις τη ζωή;», τονίζει στο GRTimes.
Παράλληλα τονίζει πως η χώρα θα πρέπει να δώσει ανταγωνιστικά κίνητρα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της, ώστε να μην εγκαταλείπουν για χώρες του εξωτερικού.

«Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας να φεύγουν. Είναι φοβερά μυαλά. Πρέπει να εξασφαλίσουμε για εκείνους κίνητρα. Ας πούμε, θα μπορούσαμε να τους απασχολούμε για μία διετία ή πενταετία σε νησιά, με καλύτερους μισθούς, ακόμη και σπίτι και διατροφή και στη συνέχεια να τους μεταθέτουμε με τις βέλτιστες συνθήκες στα κέντρα των πόλεων. Έτσι, τα νησιά θα ήταν εφοδιασμένα με επαρκή αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, κι εκείνοι θα είχαν ένα λόγο για να μείνουν», προτείνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. αν δεν μπορουσες να πας τι το λες? καντο γαργαρα και προχωρα παρακατω.
    Εμεινες εδω για να καταστρεψεις την Ελλαδα

  2. Εδώ όμως με τα φακελάκια τα ξεπερνάμε για πλάκα τα 20.000 ευρώ Ματίνα. Άσε τις χορηγίες από τις φαρμακευτικές και τα ταξιδάκια αναψυχής. ΄Η δεν είναι έτσι;;;;;

  3. Μπα παναθεμασε μαιρουκ που αμα σε δει πρωι ο μουχτερ πασσας θα βαλει το δαχτυλο στο γκροβερ του μα εισαι εκτος απο ασχημη και ψυχοπαθης

  4. Στο καλό κυρά μου!!! Να πας για να δεις πως είναι να δουλεύεις με μπούρκα!!! Τι νομίζεις θα γυρνάς όπως εδώ και θα μπαρουβιάζεις ασύστολα; Και άμα δεν τους κάτσεις όπως σε θέλουν, την άλλη μέρα θα κατηγορηθείς και για κάτι που το κοράνι καταδικάζει, ώστε να κάτσεις και στο σκαμνί της ανοικτής πλατείας για ¨αποκεφαλισμό”!! Τι νομίζεις ότι τον κατάργησαν;

  5. Να πάει, μπας και ξυπνήσει ο άλλος της εαυτός , απο το να τρομοκρατεί τον κοσμο και μάθει να κάνει αραβικές..πίτες

  6. μουρη πουτ@να έτσι που κανατε την οικονομία τής Ελλάδας με τι θα σε πληρώσουν να ζήσεις εσύ και να πεθάνουν οι άλλοι? ποιος θα σε πληρώσει μετά με τα λοκ νταουν που κάνετε

  7. ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝΕ & Η ΠΕΤΡΕΣ , ΓΡΙΑ ΧΑΡΧΑΛΟ !!

  8. Κα Παγωνα είναι Κελεπούρι η δουλειά αυτή!!! Μην χάσετε την ευκαιρία… Σας παρακαλώ Φύγετε τώρα!!!

Leave a Response