ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΑΥΤΟ είναι “αναχαίτιση σκάφους εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων” – Δείτε το εκεί στο Μαξίμου μπας και ξεστρ@βωθείτε…

Κοινοποίηση:
aktof

Ας δούμε όλοι μας, λοιπόν , πως ένα Κράτος που σέβεται την ΕΘΝΙΚΉ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ , εφαρμόζει κανόνες εμπλοκής οταν εχθρικό σκάφος ,που εισέρχεστε σε ΕΘΝΙΚΆ ΧΩΡΙΚΆ ΎΔΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ.

Ας δούμε τι συμβαίνει όταν, παρά τις προειδοποιήσεις αυτοί (εχθρικό σκάφος, τούρκοι ψαράδες) δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ….

Αυτό για τους Έλληνες νενέκους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ για τον όρκο που έχουν δώσει!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτοί είναι κυρίαρχο κράτος. Η Ελλάδα δεν είναι !
    Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ δήλωσε πριν ένα χρόνο επι λέξη … ” η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να βυθίσει η να καταρρίψει ότι πετάει μέσα εναέριο χώρο της , διότι δεν είναι κυρίαρχο κράτος . Μόνον η Γερμανία έχει αυτό το δικαίωμα στην Ελλάδα. Αλλά οπως φαίνεται , η Γερμανία δεν ενοχλείται εάν πετάνε αεροπλάνα πάνω από τις περιουσίες της” . Τέλος!

  2. Είμαστε οθωμανική επαρχία που σέβεται το δίκαιο και επιζητεί διακαώς τον βιασμό της. Δηλαδή τι θέλουμε να στείλουμε Τ/Θ ή να αλλάξουν μορφή τα τζαμιά. Τα τέσσερα εκατομμύρια που είναι εδώ και μας τα παρουσιάζουν τα σούργελα για εκατό χιλιάδες πως νομίζετε ότι θα αντιδράσουν. Αντε ρε λεβέντες κατεβάστε την να ξεμπερδεύουμε.

  3. Η ρουμανική ακτοφυλακή βύθησε τό τούρκικο ψαράδικο πού μπήκε παράνομα στά χωρικά ύδατα τής Ρουμανίας.
    Στήν Ελλάδα ψαρέβουν οι τουρκαλάδες ανενόχλητοι έξω από τη Μύκονο και από τήν Σύρο.Αυτή είναι η τουρκοποιημένη Ελλάδα τού Κούλη τόυ γουρλομάτη.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response