«ΟΥΤΕ τα βυζι@ της δεν την σώζουν!» Ακόμα ΚΡΑΖΟΥΝ την Μαλέσκου που πήγε στο Big Brother….

Κοινοποίηση:
covr-24

Μπορεί να πέρασε μία εβδομάδα από την guest εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην live εκπομπή του Big Brother, αλλά το twitter ακόμα τη θυμάται…

Η παρουσιάστρια ανέφερε κατά την είσοδό της:

«Χαίρομαι που σας βλέπω και μπορούμε να δούμε όλοι μαζί πιο εσωτερικά τα πράγματα. Σήμερα θα προσπαθήσω να γίνω λίγο Αφροδίτη Γραμμέλη στα σχόλια. Παρακολουθώ και μου αρέσει το Big Brother και είναι ωραίο να παρακολουθούμε προσωπικότητες να ξεδιπλώνονται και γενικότερα πως συνυπάρχουν και συγκρούονται στον χώρο. Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα αλλά οι μέρες δείχνουν για όλους μας και τι κάνουμε και που αποσκοπούμε αλλά σίγουρα θέλω να βλέπω, αν λειτουργούν με στρατηγική κι αν είναι ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα. Δεν αποκαλύπτω με ποιον μπορεί να έχω πιο πολλά κοινά σημεία αλλά για παράδειγμα με τον Ισίδωρο με εντυπωσίασε ο δομημένος λόγος του αλλά και με προβλημάτισε γιατί ήταν παραπάνω καυστικός από όσο θα περιμέναμε για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».
Βέβαια, αν κρίνουμε από το twitter, μάλλον το τηλεοπτικό κοινό δεν είδε με καλό μάτι την είσοδο της Μαλέσκου στο σόου, καθώς τα θετικά σχόλια αποτελούν την… εξαίρεση της εξαίρεσης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κυραρχούν τα αρνητικά του τύπου μάλιστα: «ΟΥΤΕ τα βυζι@ της δεν την σώζουν!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. η καταντια και η σαπιλα του ανθρωπινου γενους να ασχολεισται με τσοκαρα

  2. Πάντως έχει λέγειν, καμία σχέση με προηγούμενες παρουσιάστριες. Δεν πρέπει να βασίζεται τόσο στην εμφάνισή της γιατί αστοιχείωτη δεν την λες!

Leave a Response