ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Εγκαινίασαν κλινική στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» με κρεβάτια από το… ΙΚΕΑ – Τσέπωσαν τα φράγκα από δωρεά ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ;;

Κοινοποίηση:
ΟΚΞ

Η στρατηγική των «μαϊμού» ΜΕΘ που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της πανδημίας φαίνεται πως κάνει ξανά την εμφάνισή της στο ΕΣΥ, καθώς η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να εγκαινιάσει νοσηλευτική μονάδα με κρεβάτια από το… ΙΚΕΑ!

Δεν χωράει ο νους την κοροϊδία των κυβερνώντων με την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας – Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», η οποία εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και την υφυπουργό Ζωή Ράπτη. Το συγκεκριμένο έργο, που είναι δωρεά του Ιδρύματος Αγγελικούση, στη μνήμη του εφοπλιστή Ιωάννη Αγγελικούση, περιελάμβανε τη διαμόρφωση του κτιρίου και τη δημιουργία κλινικής, δυναμικότητας 15 κλινών, ενώ ο προϋπολογισμός του ήταν 580.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ψυχιατρική Κλινική έχει στελεχωθεί με κρεβάτια από το… ΙΚΕΑ, παρότι θα έπρεπε να έχει ειδικά διαμορφωμένες κλίνες, οι οποίες να πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει το υπουργείο Υγείας. Ιθύνων νους αυτής της κωμωδίας ήταν η «γαλάζια» αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα, η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Αν και η πληροφορία αυτή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, μάθαμε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, που είναι διασυνδεδεμένο με το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», Αναστάσιος Μύτογλου, έγινε έξαλλος όταν πληροφορήθηκε ότι η κλινική στελεχώθηκε με κρεβάτια από το ΙΚΕΑ.

Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η δωρεά του εφοπλιστή Αγγελικούση αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ανοργανωσιά και την επιπολαιότητα του επιτελικού κράτους. Η διοίκηση του νοσοκομείου οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις και να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για το πώς διανεμήθηκαν τα χρήματα της δωρεάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΘΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ……. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ…..

  2. παλυ καλα που τα κλεφτρονια οι πολιτικοι μας αγορασαν τουλαχιοστον κρεβατια απο το ΙΚΕΑ………ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΟΙΘΟΥΣ ΣΚΕΤΑ………….

  3. Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό καί θυγατέρα.
    Γιατί μόνο ή κούλα θά παίρνει μίζες καί θά κλέβει;Οί άλλοι κορόιδα είναι;.
    Γιάννης Λάκων

  4. “” Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η δωρεά του εφοπλιστή Αγγελικούση αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την “ανοργανωσιά” και την “επιπολαιότητα” του -επιτελικού- κράτους. “” Απο ενα ανυπαρκατο κρατος τι περιμενετε????? μονο πολλες επενδυσεις με το μετρο…..

Leave a Response