ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΜΙΣΘΑΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
georgiadis-bakogianni

«Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τότε υπουργό Εξωτερικών 

Η Ντόρα Μπακογιάννη που σήμερα εκβιάζει ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ήταν πριν μερικά χρόνια στο στόχαστρο του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Μεταξύ άλλων κατηγορούσε την τότε υπουργό Εξωτερικών ότι είχε αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας, ενώ υποστήριζε ότι διορίστηκε από τις ΗΠΑ.

«Θα απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός Ελλάδος και να λέγεσαι Ντόρα. Απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα και το κάνεις Ντόρα;» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής του και συνέχιζε:

«Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας».

«Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» τόνιζε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Ακολουθεί το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τι έγινε γατάκια ενοχλησαμε για τον Εβραίο βελοπουλο;
    Εγώ είμαι αυτός που έδωσε τα στοιχεία στον λιακοπουλο οτι ο βελοπουλος ειναι εβραιος…
    Αυτός ο πατριωτισμός σας με έχει συγκλονιση…
    Ούτε σε χίλια χρονια δεν θα δούμε ελευθερία…

  2. Α το πραγμα οταν τον ρωτησαν σε συνεντευξη στην τηλεοραση τι θα γινει με τα φανς και τους πηστιριασμους η απαντηση του ηταν…Αυτη η ερωτηση ειναι ντεμοντε Και ασυναρτητος και αδιστακτος παλ……..

  3. Bill, αυτό είπε κι ο Θεός στους εβραίους, όταν σας χόρτασα και γεμίσατε τις κοιλιές σας με ξεχάσετε. Να θυμόμαστε τον Κύριο κάθε ώρα και στιγμή, και κυρίως όταν είμαστε στα πάνω μας, όχι μόνο όταν τον έχουμε ανάγκη.

  4. Τον καρατζαφερη τον ειδατε σε συνεντευξει που μιλαει για δικαιωματα των τουρκων στο αιγαιοΕαν δεν επεμβει καποιοςπου να εξαφανησει ολους τους προδοτες Αντιο Ελλαδα

  5. Πως κατάντησες ρε κακομοίρη; Μια θηλιά να κρεμαστείς, αυτό σου αξίζει.

  6. Τώρα γλύφει εκεί που έφτυνε το καθίκι

  7. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

  8. Τότε που έσκουζε ο μπουμπούκος ήταν έξω από το χορό τώρα τα ξέχασε γιατί τρώει με δέκα μασέλες, να τα βλέπουν αυτοί που του έδωσαν αξία με την ψήφο τους… Βάλτε και το βίντεο που έβριζε τον Κούλη και που τώρα τον προσκυνάει.

  9. Αυτά τα έλεγε πριν πάρει καρεκλίτσα, από τη στιγμή που την πήρε και λίγδωσε το αντεράκι του ψωμόλυσα τα ξέχασε όλα, εκεί που πριν έχεζε τώρα έγλυψε και έφαγε ο γλύτσας.

  10. Η οικογένεια Μητσοτάκη στο σύνολο της αντιπροσωπεύει εγκληματική οργάνωση, όπως ακριβώς περιγράφεται στο σχετικό άρθρο του Π.Κ.

  11. Αμα γεννηθείς μαλάκας, μια ζωή μαλάκας θα είσαι.

  12. βρωμιάρα κρητικιά ….
    μανα του μιζο-gayκούλη …

  13. Φαντασου να μην ειχε διαβασει και ΠΛΑΤΩΝΑ !!!!!!!
    Μιλαμε για μεγαλο ρεμαλι …….

  14. 70000 ψηφους πηρε αυτο το σκουπιδι.

    70000 θα ειναι και οι εχθροι μου την ωρα του μπαμ που πλησιαζει μερα με την ημερα

  15. Μωρέ τη μας λες τότε πούλαγε βιβλία με το κιλο και κοροιδευε να μάθει τάχα αρχαία ο κόσμος κοίτα κάπου μας είχαν παραμύθιασει ένας Άδωνις ένας Βελόπουλος και ένας Λιακοπουλος μαζί με Πόντιους και Παισιο αυτά πληρώνουμε τώρα μην παραπονιέστε όλοι στα κόλπα ήσασταν τότε μαζί

  16. Οι 3 πρώην του Καρατζαφέρη γίνανε πιοδιεθνιστές και από την Ρεπούση! Και εμβόλια και λοκντάουν θέλανε, και Πρέσπες και ισλαμικό εποικισμό, όπως οι ίδιοι τον αποκαλούσαν παλιά! Βρε τι κάνει ένα υπουργείο του κούλη των εμβολίων. Κάνει τους βοριδοπλευρογεωργιάδηδες να γίνονται ρεπουσοφίληδες!

  17. “” ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΑ; ””. Φυσικοτατα τα ελλαδιστανικα ζωα που τον ψηφηζουν……και οσοι απλα τον αφηνουν και μοστραρει την καθε του τσιριδα και φιγουραρει την «προκοπη» του!!!

  18. η ντοουα ειναι απλως η πιο προκλητικη απο τους πολιτικους που τα παιρνουν απο την τουρκια… δεν ειναι η μονη… πασοκ συριζα κκε και νουδουλα εχουν πολλους (αμα θυμαστε το συριγο) που τα παιρνουν απο την μιτ για να επιτρεπεουν τη δραση της μιτ στην Ελλαδα μεσα και να δουλευουν για τα συμφεροντα της τουρκιας….. οι υπολοιποι παιρνουν θεσεις υπερ των τουρκικων συμφεροντων και εξυπηρετουν την τουρκια κατ εντολη των πρεσβειων και των “συμμαχικων” χωρων που καταδυναστευουν την Ελλαδα…. καπως ετσι παμε στις “πρεσπες του αιγιαου” οπως πρωτος ειπε ο εθνομαρτυρας μιχαλολιακος….

    οφκορσ δεν ειναι λιγοι και στην υπολοιπη ευρωπη που στηριξε την λαθροεισβολη που διοργανωνει η τουρκια, που τα παιρνουν απο καταρ σαουδες ειτε μεσω τουρκιας ειτε αμεσα…

  19. Α,ρε Άδωνι….Και μετά από μερικά χρόνια έβγαινε στον Λιάτσο και έλεγε το 2017 να ξεπουλήσει η Ελλάδα τα νησιά της στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ για ανάπτυξη!Σιχαμένοι όλοι τους! https://www.youtube.com/watch?v=SD4KuZ-aOSk

  20. Eιπαμε,το παιδι που εχει καταπιει καραμουζα,ειναι οπου φυσαει ο ανεμος….
    Με λενε Ριζο,κι οπως θελω τα γυριζω.

  21. Καραγκιοζλίκια θα έλεγε κάποιος.
    Η ουσία είναι ότι αυτός είναι αυτός που είναι και όμως κάποιοι τον ψηφίζουν

Comments are closed.