500.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ” ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
Νέο έργο - 2023-05-05T190352.197

Το πέρασμα  το μεσημέρι από την γνωστή πλατεία της διαπλοκής στο Κολωνάκι είχε πολλές ειδήσεις. Μια από αυτές ήταν η συζήτηση που είχαν 2 δικηγόροι μεταξύ τους.

Ο σερβιτόρος  που είναι πανταχού παρόν για να βγάλει το μεροκάματο άκουσε την προτροπή του ενός προς τον άλλον για να βρει άκρη προκειμένου να μην υπάρξει σε κατάθεση το όνομα του καναλάρχη περιφερειακού σταθμού της Αττικής, στην δικογραφία που αφορά την 12χρονη για την γνωστή υπόθεση του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες , από την ίδια πηγή, ο υπόδικος για κακουργήματα Καναλάρχης (για άλλη υπόθεση) έχει τάξει μισό εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να βρεθεί άκρη και να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Η 12χρονη τον έχει κατονομάσει, ως φίλο του Ηλία Μίχου και έχει περιγράψει  πως αρκετές φορές πήγε μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο ίδιος πάντως λέει δεξιά και αριστερά ότι τις τελευταίες μέρες έκανε ένα πολύ χοντρό ρουσφέτι στην κυβέρνηση, δίνοντας εκπομπή  σε έναν θαμώνα των καζίνο Λουτρακίου και Πάρνηθας, που παριστάνει τον «δημοσιογράφο» για να βρίζει τους αντιπάλους της και ότι έχει «καθαρίσει» για αυτό τον λόγο την δίκη που εκκρεμεί σε βάρος του αλλά και την σιωπή των ΜΜΕ για την εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης.

πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Σαμαράς
    Πατούλης
    Γεραπετρίτης
    Μαρκόπουλος
    Βρυώνης
    Ρώμας

  2. Ειχε διαφημηστικες πινακιδες , πριν καποια χρονια……

  3. Εμενα με υποδεχτηκε με ενα μπουρνουζι και το πεταξε και με κυνηγουσε γυμνος

  4. Άντε να το πάρει το ποτάμι : ο βρωμογερος είναι που το όνομα του ξεκινάει από Φι και το επίθετο από Β.Και ο “δημοσιογράφος” που πήρε ειναι ο ασπρομαλλης της ελληνικής λύσης.
    Ε ψάξτε το κι εσείς λίγο……

  5. Ενω η κυβερνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μπουκωνει με χρημα τους καναλαρχες.

  6. Σε ενα μηνα απο τις εκλογες,η υποθεση θα κλεισει και λιγο αργοτερα τα Τεμπη. Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατιμμυριο. Αν βγει κουλης,εννοειται,δε θελει σκεψη,θα κλεισουν την υποθεση αμεσως,ο Μιχος σε ενα-δυο χρονια θαναι εξω.Αν βγει τσιπρας,το ιδιο θα γινει αλλα με λιγο θεατρακι, ισως καποια δικη της πλακας ,που θα αργοπορησει κανα χρονο η κατασταση ,αλλα στο τελος το ιδιο θα γινει. Νδ και συριζα κιναλ ειναι το ιδιο κομμα, ιδιος θιασος σε αλλους ρολους. Ηδη εχουν παψει καθε κουβεντα ολοι τους,τυχαιο ?

  7. Ξεπάστρεμα με μπαζούκας, τίποτε άλλο.

  8. Δεν ειναι δυνατον να κυβερνουν μια ευρωπαικη χωρα μερικοι καναλαρχες και μερικοι μεγαλοεργολαβοι-παροχοι ρευματος!
    Πεσαμε θεση 107 στην ελευθερια τυπου και έχουμε το ακριβοτερο ρευμα στην Ευρωπη.

    Αν καποιος δεν εχει αμεσο συμφερον (διορισμό – βολεμα-μπιζνα ) απο το “καθεστως μητσοτακη”, πρεπει να ειναι πολυ αφελης για να το στηρίζει!

  9. Τοσα χρονια τα λέγαμε τα φωνάζαμε, αλλα δεν μας ακούγατε μας βρίζετε.
    Έστω και τώρα την ύστατη στιγμή πρέπει να αφήσουμε στην άκρη της ταξικές διαφορες μας να ψηφισουμε το μόνο αντιμνημονιακο και λαϊκής βάσης κομμα ΚΚΕ για να φύγει η ροζ γαλάζια λαίλαπα των νουδουσυριζαιωνΑυτοι είναι οι χειρότεροι εχθροί μας αυτους πρέπει να τους φαμε πριν μας φάνε τι δεν καταλαβαινετε ;;

    1. Δεν ψηφίζουμε το προδοτικό και κοκκινο-φασιστικο ΚΚΕ!!

    2. Ε δεν περιμενα και κάτι άλλο από ΑΕΚΤΖΗ ,ολοι εσεις στα Φιλαδέλφεια αναρχοκουμμουνια εισαστε.

    3. Δεν θα πάρεις και πρωτάθλημα…ασατα να πάνε…. άλλαξε γιατρό φίλε.

  10. Ο/Η αυτό γιατί το κάνεις τώρα; κανείς μας δε θα σου ξαναπει τίποτα λέει:

    όλα καλά, αλλά με το να λες πως έμαθες τις πληροφορίες, καις τις πηγές σου γιατί τώρα, όταν βλέπουν σερβιτόρους σε απόσταση 3 μέτρων από τα τραπέζια θα το βουλώνουν!! άσε που τι σου φταίει ο έρμος και τον δίνεις; δύσκολο είναι να καταλάβουν αυτοί ποιος τους σέρβιρε ή ποιος τριγύρναγε γύρω τους;

  11. Όλοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΙ ρίχνουμε μαύρο στη ΝΔ

  12. Οι ανώμαλοι νονοί πληρώνουν με δικά μας χρήματα, είναι αυτά που του έδωσε η Κούλα για να τον υμνολογεί. Εμετική κατάντησε η κατάσταση, πρέπει να τον κατεβάσουμε από το σβέρκο μας, δεν είναι αυτός παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Comments are closed.