ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ: Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ ΙΝΔΟ ΣΟΥΝΑΚ – ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 182 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Κοινοποίηση:
im_teaser_29-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ. ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 182 χρόνια στυγνής αποικιοκρατίας εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Η σκληρή αλήθεια για την κλωτσοπατινάδα Μητσοτάκη στο Λονδίνο από τον ζάμπλουτο Ινδό Σούνακ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. Τα Eurofighter που αγοράζει ο Ερντογάν από τους Εγγλέζους, η αρπαγή του Αιγαίου, η δουλοπρέπεια σε ΗΠΑ και Γερμανία, η διπλωματία των ραγιάδων

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όλοι οι 300 συν την γλάστρα τους , μαζί με τους ξεφτιλισμένους γραικύλους ψηφοφόρους τους είναι υπεύθυνοι για την καταντια και την διάλυση .
    Λέτε για την προδοσία της Μακεδονία μας και το χάσιμο του Αιγαίου μας . Όμως δεν έχετε αντιληφθεί ότι όλη η Πατρίδα έχει παραδοθεί ; Και αν ναι , γιατί πάτε στις κατοχικές κάλπες και τους νομιμοποιητε να παριστάνουν ότι κυβερνούν με ένα νόθο 19% ;
    Γιατί είστε γραικυλοι και υπήκοοι αντί για Έλληνες πολιτες .
    Γελοίοι ….ΦΤΟΥ σας !

  2. Η Αγγλία της εσχάτης παρακμής.
    Εκατομμύρια εισβολείς αφροασιάτες, που τώρα ανέρχονται στα ανώτατα αξιώματα.
    Το κακό άρχισε επί Κρόμγουελ, όταν επέτρεψε στους Εβραίους του Άμστερνταμ να εγκατασταθούν στην γηραιά Αλβιώνα, με αποτέλεσμα μετά δύο αιώνες να ελέγχουν τα πολιτικοοικονομικά πράγματα.

  3. Ο ηλίθιος δεν κάνει να πάρει πίσω από γύφτο ούτε κάλτσα φορεμένη. Τον πανηλιθιο τώρα να δούμε τι κανόνισε με τον μεμετη και το Αιγαίο. Θα πέσει φουσκια που θα είναι όλη δική του όταν βγει στην δημοσιότητα η συμφωνία.

  4. Ξεχάστε το αιγαίο, η πώλησή του είχε δρομολογηθεί απο χρόνια.Μιά σφαίρα στο κεφάλι του Μητσοτάκη μας σώζει

Comments are closed.