«ΟΡΕΓΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ». Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ»–«Μύριζε, αφουγκραζόταν τις αντρικές ορμόνες του ένοπλου ευρύστερνου σωματοφύλακα- που έμοιαζε με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο- και υπερχείλιζαν βαρβατίλα»– «Ήταν 28 χρονών μαντράχαλος και ζητούσε χαρτζιλίκι από τον μπαμπά. Ένα χαμένο και τεμπέλικο κορμί». Και το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την αδυσώπητη τηλ. παρακολούθηση του Στεφ. Χίου που όπλισε την απόπειρα δολοφονίας του

Κοινοποίηση:
makeleio 01 12-11-2022_2

im_teaser_12-11-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo11-11

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  12-11-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών.

    https://www.militaire.gr/den-tha-doyme-geotrypano-o-echthros-vrisketai-entos-tis-choras-vomves-apo-ton-a-zelilidi/

    Η ΝΔ είναι υπαληλάκια των εφοπλιστών με το ανάλογο τίμημα (μίζα) πλουτίζουν ξεπουλώντας τον πλούτο της χώρας και οι Έλληνες έχουν πρόβλημα επιβίωσης και καμιά ελπίδα για το μέλλον.
    Ακόμα και η νέα γενιά είναι καταδικασμένη.
    Δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα και οι Έλληνες μόνο το τομάρι τους και τα συμφέροντα των αφεντικών ντόπιων και ξένων.
    Η κατάρα της Ελλάδας είναι η δεξιά.
    Μια συμμορία που λυμαίνονται τη χώρα μια ζωή.
    Διαχρονικά δημιουργούν τοξικότητα χωρίζοντας τους Έλληνες ενώ είναι οι ίδιοι τους τομάρια προδότες και πατριδοκάπηλοι.
    Έχουν στα χέρια τους θεσμούς δικαιοσύνη και ΜΜΕ και περνάνε το ψέμα και την προπαγάνδα τους για αλήθεια.
    Και ο βλαξ μέσος Έλληνας τους πιστεύει άλλοι από κομματικό φανατισμό άλλοι λόγω συμφέροντος και άλλοι επειδή είναι αφελείς.
    Να σας φέρω ένα παράδειγμα
    Τη συμφωνία των Πρεσπών αν τη είχαν υπογράψει οι ίδιοι τόσο τα ξεπουλημένα ΜΜΕ τους όσο και οι ίδιοι θα την παρουσίαζαν ως ιστορική συμφωνία και εθνικά οφέλιμη.
    Επειδή την υπέγραψαν άλλη τους παρουσίαν ως προδότες και οι νεοέλληνες το έφαγαν το παραμύθι τους όπως και για τα περί σκευωρίας για τη Novartis τη Siemens τα εξοπλιστικά και το διαχρονικό πλιάτσικο που κάνουν στην πλάτη του και καταφέρνουν πάντα να ξεγελούν τον Έλληνα.
    Στο επίσημο site του υπουργείου εξωτερικών όλα τα προηγούμενα χρόνια για το πρόβλημα με τα Σκόπια έγραφε επιθυμούμε λύση erga omnes για όλες της χρήσης με γεωγραφικό προσδιορισμό.
    Τόσο με την κυβέρνηση του Σημίτη κυβέρνηση Καραμανλή υβέρνηση ΓΑΠ και κυβέρνηση Σαμαρά.
    Τα στοιχεία υπάρχουν για όποιον θέλει να γνωρίζει και να μην καταπίνει σαν κουφέτα ότι του πασάρουν οι άλλοι.
    Ένα απλό παράδειγμα ήταν το παραπάνω.
    Αυτό περί γλώσσας και εθνότητας είναι άλλο ένα παραμύθι για να στηρίζουν το αφήγημα τους.
    1977 έκθεση Μπαμπινιώτη ψάξτε το.
    Τέλος διαβάστε την έκθεση Πόρτερ για την Ελλάδα του 1947 (σχέδιο Μάρσαλ) για να δείτε τι γινότανε τότε που περνούσαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας ποιοι τους έκλεβαν τότε και ποιοι μας κατακλέβουν και σήμερα.
    Σταματήστε να πιστεύετε ότι σας πασάρουν για αλήθεια και ξυπνήστε επιτέλους αν και πλέον είναι αργά.

    1. τότε που πεινούσαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας

    2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι Έλληνες είναι λαμόγια κλέφτες και λωποδύτες όμοιοι με αυτούς που ψηφίζουν.

  2. Οι νεοελληναράδες ψήφισαν έναν πούστη και ανώμαλο για πρωθυπουργό γιατί και οι νεοελληναράδες είναι κατά βάση πουσταράδες.

  3. Από φούστρα το γύρισε σε παιδέρα ,όλοι οι φίλοι του,τέτοιοι είναι.Η Αλ Σάλεχ,ακριβή βίζιτα,δεν λέει να κατεβάσει τις τιμές.

  4. “Μύριζε αφουγραζόταν τις αντρικές ορμόνες…. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ θεϊκό άρθρο….

  5. Ο τρόπος που πήγαν να φάνε τον Χίο ήταν πουστικος.

    1. Όπως πούστηδες είναι σχεδόν όλοι στην ΝΔ και στα αριστερά κόμματα.

  6. Ο Μητσοτάκης πήγε να καθαρίσει τον Χίο.
    Ο Χιος ζει κατά τύχη.

  7. οι κίναιδοι δεν είχαν το δικαίωμα να κυβερνούν. Σύμφωνα με τους νόμους του Σόλωνα: ”αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:
    Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
    Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
    Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
    Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
    Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
    Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
    Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
    Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
    Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
    Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο.” Σήμερα, αντιθέτως, κυβερνούν τα πουσταριά

      1. Δεν πονάει φιρφιρίκο, όπως νομίζεις. Ούτε ναζιστής είναι.
        Για να ευδοκιμήσει μια ευνομούμενη κοινωνία, οι παραφυλικοί, οι έχοντες πάθη που εκμαυλίζουν την κοινωνία, πρέπει να αποκλειστούν για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Δεν ήταν μλκες οι αρχαίοι Έλληνες. Μεγαλούργησαν σε όλους τους τομείς. Ήξεραν τι έκαναν.

      2. Εσυ που να πονάς με τόσες που έχεις φάει κακομοίρα κουμμούνα.

        1. αφού λέει ανυπόστατα πράγματα ρε φίλε . Χτύπα στο google « ομοφυλοφιλία στην αρχαία ελλάδα » και διάβασε τι λέει στη βικιπαίδεια . Σχεδόν αντίθετα από αυτά που λέει ο από πάνω με τα Δεν …

          1. Την βικιπαίδεια την γράφει όποιος θέλει ρε παπάρα….τέτοιες πηγές διαβάζεις;
            Διάβασε αρχαία ελληνική γραμματεία και θα δεις ποιά ειναι η αλήθεια..

          2. Ρε μλκπίτουρα δεν ξέρεις ότι η wikipedia …google…twitter κι όλα αυτά είναι μασωνικές..εβραικές δημιουργίες ??? Ρε νούμερο θα παίνευαν ποτέ καθετί ελληνικό όλα αυτά ???

        1. oι νεοναζι ειστε μια ζωη στην απομονωση και τη χλευη

  8. Τι γλυκούλης που είναι ο Κυριάκος μικρούλης. Πολύ καλό παιδάκι. 🥰🥰🥰🥰
    Και ως ενήλικας έγινε είναι ένας όμορφος γοητευτικός άντρας και παραμένει γλύκας το μανάρι μου. 😘

    1. * Ως ενήλικας έγινε ένας όμορφος γοητευτικός άντρας

Comments are closed.