ΟΡΓΗ! Κατέστρεψαν και την Ακρόπολη οι άχρηστοι! Πλημμύρισε στην πρώτη νεροποντή η τσιμετωμένη πλέον Ακρόπολη – Εξοργιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
apopsi_toy_parthenona_me_to_ergo_se_exelixi_1

Τα πρώτα αποτελέσματα της προχειρότητας στην επέμβαση του ιστορικού μνημείου – σύμβολο είναι ξεκάθαρα.

Υπεύθυνη και εκτεθειμένη για την κακοτεχνία του μπαζώματος της Ακρόπολης, είναι η υπουργός Πολιτισμού, κ. Μενδώνη, η οποία προχώρησε σε ένα πρόχειρο και ελλειπές έργο, προσβάλλοντας τον εμβληματικό χώρο.

Με την πρώτη νεροποντή, η τσιμεντένια διαδρομή που οδηγεί στο μνημείο, πλημμύρισε, όπως θα δείτε και στα βίντεο που δημοσίευσε το kosmodromio.gr. Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι το έργο έδωσε την ευκαιρία σε άτομα με κινητικά προβλήματα να επισκεφθούν την Ακρόπολη, ξεχνούν όμως να παραδεχτούν όχι μόνο ότι χρησιμοποίησαν υλικό μη φιλικό για το μνημείο, αλλά όπως αποδείχθηκε το έργο δεν πληρούσε τις ούτε τις απαραίτητες υδραυλικές προδιαγραφές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ματωνουν τα μάτια μου και μόνο που το βλέπω σε φώτο. Και μετά θέλουμε κια επιστροφή μαρμάρων τρομάρα μας. Αλήθεια με αυτή τη δικαστική υπόθεση τι έχει γίνει, που είχαμε και την αλαμουντιν δικηγόρο ως χώρα;

  2. Αυτεπαγγελτες διαδικασίες δεν υπάρχουν; κάποιος πρέπει να λογοδοτησει γιαυτό το αίσχος. Τόσοι αιώνες πέρασαν τώρα τους πήρε ο πόνος για τους Αμεα; να έβαζαν αναβατοριο σε αθέατη θέση να μήν προσβάλλει την θέα. Τόσα λεφτά που έδωσαν θα έφτιαχναν το καλύτερο που τους χαλούσε κάθε τρεις και λίγο. Και για περιηγηση ξύλινο διάδρομο. Η προστασία του μνημείου και σταθερότητα του είναι πάνω απ όλα. Μπετοβλακες πια.

  3. Ολοι αυτοι γενικα, λιγο η πολυ, απλά γαμιουνται. (σε απλα ελληνικα,)
    οι Ευρωπαίοι φυσικα, μια ζωη τομάρια ήτανε, δε θα αλλαξουν τωρα.Λιγο η Γαλλια σώζεται, αλλα εκει ειμαστε εμεις οι ηλιθιοι της υπόθεσης.Ξεπουλιομαστε, ξεφτυλιζομαστε απο μονοι μας.
    Το ζητημα λοιπον ειναι με.δεδομενα αυτα,τωρα, εμεις τι κάνουμε??
    Τι περιθωρια εχουμε? Περιμένουμε κατι?
    Έχουμε εναλλακτικές? Απλά υπομένουμε??
    Η παιρνουμε παραδειγμα απο την Κρήτη και.οτι βγει? Λογικα αν η Ακροπολη ηταν στην Κρητη, μαλλον δε θα επεφτε τσιμεντο, άλλα θα πεφτανε…
    Στην Αθηνα με τα μεταναστακια, τα εωτερικα οσο και τα εξωτερικά δύσκολα να γινει κάτι. Μια φωνη απο κάποιον Καλλιτέχνη δεν ακουστηκε, ένα κατηγορώ κατι.Κανενας σε αυτη τη χωρα? Ουτε μια φωνη? Μια εκδηλωση διαμαρτυριας, κατι! Ισως στο μελλον γκρεμιστει και το τσιμεντο οπως και ο περίπατος, το θεμα ειναι πάντως οτι εγινε..Η δουλιτσα πληρώθηκε.Τωρα “μαλακες”, αν δε θέλετε γκρεμιστε το.αυτοι και στο γκρεμισμα, πάλι μιζα θα βγαλουνε!!

  4. Έκανε την Ακρόπολη χαλια σαν την ιδια. Άλλωστε το παρουσιαστικό της το δηλώνει 100%.

  5. Είναι τα λαμπρά μυαλά που φεύγουν από την χώρα….αυτούς ξεχάσανε να τους πάρουν.

  6. Παρε ολους τους αχρηστους και ολη την πολιτικη αλητεια που εχεις διπλα σου, μαζυ με ολο σου το Σοϊ ,και ξεκουμπιστειτε,απο την Ελλαδα,πριν να ειναι πολυ αργα,οχι για σας,αλλα για αυτην την φουκαριαρα την χωρα,που την καταντησατε σαν τα μουτρα σας,κοπροσκυλα του κερατα,Αχ ρε Παπαδοπουλε αυτο που ελεγες να τους βαλω ολους σε ενα καραβι και να τους βουλιαξω στα απατα γιατι δεν το εκανες???? θα ειχαμε γλυτωσει απο την πολιτικη σαπιλα που ρημαζει τωρα την χωρα μηδεν οικογενεια,μηδεν θρησκεια,μηδεν οικονομια,μηδεν Ελληνας,μηδεν Ελλαδα,μηδεν Εθνικη αξιοπρεπεια,μηδεν Αιγαιο,μηδεν τα Νησια του ανατολικου Αιγαιου,μηδεν τα 12 μιλια, Μηδεν,Μηδεν Μηδεν Μηδεν ολα ενα ΜΗΔΕΝ οπως και εσυ ενα απεραντο ΜΗΔΕΝ!!!!! μεχρι και η κορφη της ορθοδοξιας η Αγια Σοφια στο χρονο που σε καναμε Πρωθυπουργο ( Μαυρη η Ωρα) μετα απο τοσους αιωνες Ορθοδοξης Εκκλησιας εγινε τζαμι,η γκαντεμια σου,η γρουσουζια σου και η ανικανοτητα σου,γκρεμιζει Βυζαντινο καστρο. Εισαι πολυ μικρος!!!!!!!!

  7. Τι καναν ρε φίλε, αυτοι είναι εγκληματίες

  8. Αλβανούς και αφγανούς πήραν για μπετό, ή μπετόβλακες έλληνες που λένε ότι τα ξέρουν όλα.
    Που να δείτε στην Θηβών τι έγινε, θέλεις βάρκα για να την διασχίσεις. ΝΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ

  9. ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ
    Αν ζούσε τώρα ο καθηγητής Χαράλαμπος Μπούρας ο αναστηλωτής τών
    μνημείων τής Ακρόπολης θά έριχνε από τήν Ακρόπολη τούς βέβηλους γραικύλους τήν μουστόγρια Μενδώνη μέ τό αραχνιασμένο νινί,τόν Κούλη τόν εξόφθαλμο καί τούς άλλους Νενέκους τούς τούς ολετήρες τού
    Ελληνικού πολιτισμού.
    Γιά αυτή τήν ανήκουστη βαρβαρότητα πρέπει οί βέβηλοι νά τιμωρηθούν σκληρά.

  10. Αυτό έγινε για ιερό σκοπό. Να μπορούν οι ανάπηροι να επισκέπτονται την Ακρόπολη . Σκάστε παλιορατσιστες …. ! να δίνετε μεγαλύτερη αξία στον ευπαθή συνάνθρωπο και όχι στις πέτρες.

    1. Ρε ανεγκέφαλε, τα παιδιά των ΑΜΕΑ δεν θα έχουν Προπύλαια να δούν, αν συνεχιστεί αυτή η μαλακία. Τα νερά τώρα πάνε όλα στα θεμέλια των Προπυλαίων.
      Πασαρέλες για να πηγαίνουν παντού στην Ακρόπολη οι ΑΜΕΑ σε χαλάνε ? Κανείς δεν είπε όχι για διευκόλυνση των ΑΜΕΑ. Όντως τα χαλίκια δεν ήταν ότι το καλύτερο. Αλλά ΌΧΙ στην άκριτη χρήση σκυροδέματος και μάλιστα χωρίς μελέτες απορροής ομβρίων. Ξύπνα !

      1. Και για μην το αφήσω έτσι.
        ΠΕΤΡΕΣ ;;;;;;;;;
        ΠΕΤΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
        Τι σκατά ράτσα είσαι ;;;;;;;;;;;;;; Για να ονομάζεις τον Παρθενώνα πέτρες, Έλληνας δεν είσαι ακόμα και αν έχεις ταυτότητα Ελληνική. Τώρα τι σκατόσπορος είσαι ψάξε βρές το.
        Οι Έλληνες κατά την επανάσταση, στην πολιορκία της Ακροπόλεως, όταν είδαν τους Τούρκους να σπάνε κολώνες για να βγάλουν από τους συνδέμους το μολύβι για να φτιάξουν βόλια, σταμάτησαν την μάχη και πρόσφεραν στους Τούρκους τα δικά τους βόλια για να σταματήσει η ζημιά στον Παρθενώνα.
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  11. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΠΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΤΟ ΔΗΛΟΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΝΤΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

  12. Κυρά Σφεντώνη, άχρηστη και βλάσφημη, στα λέγαμε ότι καταστρέφεις τον περιβάλλοντα χώρο και μας έλεγες γραφικούς. Ουδέποτε θα αγγίξεις εσύ και οι όμοιοί σου το κάλλος, τον ρυθμό και το μέτρο των Ελλήνων που κατασκεύασαν τον Παρθενώνα. Ούτε και θα αγγίξεις το ήθος, την ευρυμάθεια και την ακεραιότητα ενός Σπυρίδωνα ΜΑΡΙΝΑΤΟΥ. Μια μέτρια, κρατικοδίαιτη κατ όνομα αρχαιολόγος ήσουν και θα είσαι. Το κομματικά διορισμένο πιόνι, στην σκακιέρα των σιωνιστών. Σταμάτα να καταστρέφεις ό,τι θυμίζει μια εποχή που ένα έθνος μεγαλούργησε.
    Με αλβανούς και πάκια δεν χτίζεις Παρθενώνες δύσμορφο αλαζονικό ανθρωπάκι. Ντροπή σου.

  13. το 2004 σπασανε τα πεζοδρομια στο κολωνακι και γυρω που ηταν φιαγμενα απο μασιφ μαρμαρα τα ρηθρα για να βαλουνε πλακες πεζοδρομια ηταν απο απο το 1900 τωρα αυτο θα τους νοιαξει τους αχρηστους

    1. Να θυμισω στον φιλο που λεει οτι αντικατεστησαν το μαρμαρο στο Κολωνακι με πλακες τσιμεντινες, οσα είχαν γραφτεί για τον Μ.Εβερτ και τις ηφαιστειακες πετρες στο παρκινγκ του Διονύσου στην εισοδο του Φιλοπάππου: Ξηλωσε τις ηφαιστειακες πετρες που ειχαν ερθει απο Ιταλια και τσιμεντωσε ολο τον χωρο,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΣΚΑΤΑ!!!
      Και που πηγαν οι πετρες?? Οπως εγραψαν εφημεριδες τοτε,μεταφερθηκαν στο εξοχικο του!!!!!! Οριστε?? Τι ειπατε??
      Ερχεται ενας τυχαρπαστος πολιτικαντης για 4 χρονια,τα κανει ολα μουνι, τρώει ενα ταψί παστιτσιο,συμπληρωνει με μερικες δεκαδες πάστες, και πρέπει εμείς να πληρώσουμε τόν λογαριασμό!!!
      Αει ΣΙΧΤΙΡ, πιά

  14. Πρώτη φορά βλέπω το τί κάνανε στην Ακρόπολη !!!
    ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έχω κάπου 2 χρόνια να ανέβω πάνω, από την τελευταία φορά…
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ !!!
    Ευτυχώς για σας παλιοτέρατα του κερατά, που πέθανε ο μακαρίτης ο καθηγητής Μπούρας και γλυτώσατε την ξεφτίλα. Από την Ακρόπολη θα σας γκρέμιζε τομάρια.
    Ποιό ανεγκέφαλο, απαίδευτο και ακαλαίσθητο τέρας σχεδίασε αυτό το μπετονένιο έκτρωμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Που στον διάβολο είναι ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Εσύ ΕΜΠ, στην ομφαλοσκόπησή σου χαμένο, δεν παράγεις πιά Αρχιτέκτονες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μηχανολόγους μήπως για να μελετήσουν που στον έρμο θα πάνε τα νερά αφού κάνανε μπετονένιες δηλαδή ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ επιφάνειες ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πολιτικούς μηχανικούς για τις επιπτώσεις της συγκεντρωμένης εισροής υδάτων στις θεμελιώσεις των Ανατολικών πεσσών των Προπυλαίων ;;;;;;;;;;;;;
    Καλά εσύ ΤΕΕ, μόνο για να παίρνεις εισφορές είσαι.
    ====== ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΠΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. =========
    ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.
    Φτιάξτε πασαρέλες ξύλινες για τους ΑΜΕΑ.
    Το πλήρες κόστος μελετών, αρχικής κατασκευής, αποξήλωσης, αποκατάστασης και νέων ξύλινων διαδρόμων, να καταλογιστεί την κα. Μενδώνη και σε όποιον είχε για σύμβουλο. Ξέρει εκείνη.
    Ειδικά οι Αρχιτέκτονες που έχει στην διάθεσή της, είχανε σίγουρα όλοι τον Χ. Μπούρα καθηγητή. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝΕ ;;; ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ;;; ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ;;;;
    ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Και για όσους δεν ξέρουν ποιός ήταν ο καθηγητής Χ. Μπούρας : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82

  15. Η σουφρομένη κωλόγρια η Μενδώνη είναι πράκτορας τής Νέας Τάξης Πραγμάτων καί τής μεγάλης στοάς.Αυτή έλαβε τήν επαισχυντη διαταγή νά καταστρέψει καί νά γκρεμίσει τίς πολιτισμικές μας ρίζες.Συστάσεις τού Χάινριχ (Χένριχ) Κίσινγκερ.Χτυπάτε τόν πολιτισμό τών Ελλήνων.
    Τά αρχαία μνημέια,ή Θρησκεία μας,ή ιστορία μας,η γλώσσα μας,οί παραδόσεις,τά εθιμά μας τά οποία είναι οί ακρογωνιαίοι λίθοι τού Ελληνισμού.Ο γουρλομάτης ό αρχιτέκτονας τού αφελληνισμού τσιμέντωσε τήν Ακρόπολη γιά νά δώσει τήν ευκαιρία στούς ανάπηρους νά επισκέπτονται τήν Ακρόπολη.Σέ λίγο θά βάλουν καί γύρω γύρω από τόν Παρθενώνα τά περιγέλαστα παγκάκια τού κρετίνου τού ανεψιού του
    τού βλαχοδήμαρχου.Η Μενδώνη θέλει γκρέμισμα από τήν Ακρόπολη.

  16. ……οι ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ”ΕΙΔΩΝ” απο την εποχη του Ιασονα ηθελαν να γκρεμισουν-λεηλατησουν οτι το ελληνικο……οι σημερινοι ΑΣΙΑΤΕΣ νομιζουν οτι ειναι ΜΟΥΣΧΑΡΟΠΑΣΑΔΕΣ του ξερξη τον διποδα και παιζουν με τα ιερα και οσια των ελληνων……ναχουν υποψιν οτι καποια στιγμη θα τους σφαξω αμα λαχει σε στυλ Τισσαφερνη τον βαρβαρο…γιαυτα που κανουν στην ΑΚΡΟΠΟΛΙ και σε αλλα μερη ΙΕΡΑ.

  17. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…

  18. Να ευχομαστε μην την κανουν και κανενα Supermarket..!!

  19. δε πειράζει κούλη ρίξε κι άλλο τσιμέντο . πουτάνα όλα τα χετε κάνει παντού και δε ντρέπεστε. το μάυρο το κάνετε άσπρο εκεί στη ΝΔ και όποιος φέρνει αντίρρηση τον βγάζετε κομπλεξικό,συριζαίο, άθεο κτλ. . ΞΕΦΤΙΛΕΣ !! να που όμως τελικά εσείς τα κάνατε 10 φορές χειρότερα και απο το σύριζα. μας βγήκατε 10 φορές πιο άθεοι, 10 φορές πιο ανθέλληνες 10 φορές πιο πουτανα όλα. Και συνεχίζετε χωρίς ίχνος τσίπας πάνω σας. Α και 10 φορές πιο γερμανοτσολιάδες επίσης. Σούζα και ναι σε όλα σε Γερμανία και Τουρκία. Ειδικά η δε Τουρκία πέρασε τα πάντα, και μετανάστες στα σύνορα και χερσαία και θάλάσσια, και μαγκιές με τα πλοία της στο Αιγαίο και ένα σωρό δηλώσεις και σεις ακόμα περιμένετε τη Γερμανία που είναι ο μεγαλύτερος εργολάβος στη Τουρκία να της βάλει κυρώσεις.

  20. Δεν τους ενδιαφερει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και προσπαθουν με καθε τροπο να μας αποκοψουν απο τους προγονους μας γιατι λεει ειναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ και επικινδυνο να εισαι υπερηφανος που εχεις ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ …..τωρα σε θελουν ΡΑΓΙΑ και οχι απογονο ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ετσι θα σκυβεις πιο ευκολα το κεφαλι
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ …….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ

    1. Αυτο ειναι που λεει ο Ιων: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

  21. Κοιτάνε να φάνε από παντού μαζί με τους ΕΡΓΟΛΆΒΟΥΣ.
    ΌΜΩΣ ΤΑ ΣΆΒΑΝΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
    ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΤΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ….

    .

  22. αυτη η αχρηστη η Μενδωνη ουτε για να μοιραζει εφημεριδες κανει…

  23. όσο πόνο μου προκάλεσε η εικόνα της τσιμεντωμένης Ακρόπολης τΝεον ίδιο πόνο θα ένιωθα και με ένα μαχαίρι που θα μου καρφωνόταν πισώπλατα. Οι “δημοκράτες” δεν έχουν αφήσει πλέον τίποτα όρθιο… Καταστρέφουν μια έννοια που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ που περιέχει τις μεγαλύτερες αξίες του ανθρώπου. Θα πέσει πολύ βαρύς πέλεκις απ τη Νέμεσις αλλά θα μας πάρει όλους η μπάλα… είναι το κάρμα της φυλής μας που θα πρέπει να ξεχρεώσουμε…

  24. Τσιμέντο στην Ακρόπολη. Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας.

  25. Τα ειπαμε απο την αρχη!.. Θελουνε σφαλιαρες.
    Αντι να καλεσουν τους καλύτερους τεχνίτες μαρμάρου στον κόσμο και να φτιαξουν διαδρομο στην τεχνοτροπία της Στοάς τού Αττάλου,κλπ.κλπ,εφτιαξαν ένα αρχιδι καί μισό!!!
    Καλά αυτοί οι δύο…Ο Κορρες, πώς συναίνεσε σ’αυτη την μαλακια πρώτου μεγέθους??
    Περίεργοι καιροί…
    Η Ακροπολη και οτιδήποτε έργο επάνω σ’αυτήν, απαιτει τούς best of the best τεχνίτες!
    Ειναι δυνατον να ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ? ΟΧΙ!!
    ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Comments are closed.