ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ! Η ΑΤΤΙΚΗ «ΕΠΕΣΕ» – ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΘ! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Κοινοποίηση:
mitsotakis- meth

Αντίθετα με τη δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό ότι το lockdown θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες, η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων η ίσως καλύτερα «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» που συνεδρίασε σήμερα, μελετά νέο απόλυτο lockdown και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει θέμα πολιτικής ανακολουθίας και διάψευσης των διαβεβαιώσεων του πρωθυπουργού και κατ΄ επέκταση θέμα πολίτικης αξιοπιστίας της κυβέρνησης και του ιδίου.

Πιο συγκεκριμένα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας συζήτησαν το απόγευμα της Τρίτης οι επιδημιολόγοι της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψής τους.

Λόγω της αυριανής έκτακτης σύσκεψης της Επιτροπής (ανακοινώθηκε μετά την επίσης μη προγραμματισμένη, αλλά επιβεβλημένη από την εικόνα της επιδημίας σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό), μετατέθηκε κατά μία ημέρα η προγραμματισμένη κάθε Τετάρτη σύσκεψη των επιδημιολόγων.

Τα συμπεράσματά τους και οι διαπιστώσεις τους θα τεθούν αύριο υπόψιν όλων των μελών της Επιτροπής, οι οποίοι θα κληθούν να εισηγηθούν και πάλι μέτρα και λύσεις για την αναχαίτιση της επιδημίας που φαίνεται να κινείται πια ανεξέλεγκτα.

Ο ρυθμός επιβεβαίωσης νέων κρουσμάτων στην Αττική που είναι η βασική εστία της «πυρκαγιάς» του κορωνοϊού στη χώρα, αλλά και σε δεκάδες άλλες περιοχές, προοιωνίζει ακόμη πιο δύσκολες επιδημιολογικά ημέρες.

Εκτός από το λεκανοπέδιο, σχεδόν όλη η Πελοπόννησος, η Δυτική Ελλάδα, η Κρήτη, περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, είναι ή κινούνται με ταχύ ρυθμό προς το «κόκκινο». Οι ειδικοί δε, θεωρούν δεδομένη την ευρύτατη διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας.

Κατά πληροφορίες, κάποια μέλη της Επιτροπής θεωρούν ότι πρέπει να εφαρμοστεί lockdown τύπου Μαρτίου, ενώ άλλα προτείνουν το ισχύον πλέγμα περιορισμών, εμπλουτισμένο με νέες, ευέλικτες, έξυπνες λύσεις.

Στο τραπέζι των ειδικών βρίσκεται το μέτρο της κυκλοφορίας μέχρι τις 9 η ώρα όλες τις ημέρες – καθώς εκτιμούν πως ο περιορισμός του Σαββατοκύριακου προκαλεί συνωστισμό μέχρι τις 6 το απόγευμα σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους και κρυφές κοινωνικές συναθροίσεις στη συνέχεια- καθώς και ο περιορισμός ή και απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων εκτός εάν συντρέχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι.

Κατ’ ουσίαν όλοι οι ειδικοί αγωνιώντας να προτείνουν αποτελεσματικά και εφαρμόσιμα μέτρα για την επιδημία, συμφωνούν πως μείζον ζήτημα αποτελεί σε κάθε περίπτωση η αδυναμία ελέγχου των μέτρων.

Την κρισιμότητα της κατάστασης περιέγραψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ζητώντας την επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ και τη διαχείριση του συνόλου των ΜΕΘ «αποκλειστικά από το δημόσιο σύστημα υγείας».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Γιαννάκος, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (02/03/2021), κενές κλίνες υπήρχαν 2 στο ΚΑΤ, 1 στο «Γεννηματάς», 2 στον «Ερυθρό Σταυρό», 3 στο «Σωτηρία», 7 στο «Αττικόν».
Από το απόγευμα, 7 κλίνες μπαίνουν στο σύστημα από το Ιπποκράτειο.

«Η κατάσταση θυμίζει πόλεμο»
«Η κατάσταση θυμίζει πόλεμο. Στο Αττικό είναι επικίνδυνη η διαχείριση των περιστατικών κορονοϊού. Στη χθεσινή εφημερία γέμισαν οι κλινικές κορονοϊού, βραχείας (νοσηλείας). Νοσηλεύουν θετικά περιστατικά και ύποπτα κρούσματα στην παθολογική κλινική που υπάρχουν 19 ασθενείς άλλων παθήσεων και μάλιστα κάποιοι αιματολογικοί ασθενείς. Έχουμε ήδη 9 ασθενείς που κόλλησαν. Χρησιμοποιούν τους ίδιους χώρους με κίνδυνο διασποράς του ιού. Χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους, περιστατικά κορονοϊού με άλλων παθήσεων. Είναι και ευχαριστημένη η διοίκηση του Αττικού που αναπτύχθηκαν μόνο 41 ράντζα χθες στην εφημερία!», ανεφερε ο κ. Γιαννάκος.

«Να επισημάνω σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψή μου στο Αττικό, με πλησίασαν συνάδελφοι κατάκοποι και ιδρωμένοι από την ένταση της δουλειάς τη νύχτα, να μου πουν για την αδικία της μη ένταξής μας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Επίσης, μία συνάδελφος μου είπε ότι μπορώ να βγω και σήμερα στη σύνταξη, αλλά δεν θα λιποτακτήσω, δεν θα αφήσω μόνος τους συναδέλφους. Και αυτό το κάνουν πράξη 5.000 συνάδελφοι που δικαιούνται σύνταξη», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Κατά τον κ. Γιαννάκο, για να αρθεί το lockdown πρέπει να αυξηθούν τα τεστ.

«Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται ολόκληρες οικογένειες με κορονοϊό, πολλοί εργαζόμενοι από τις ίδιες δουλειές, από γηροκομεία που βαπτίζονται γενικές κλινικές και έτσι δεν έγινε εμβολιασμός. Για παράδειγμα, το νοσοκομείο της Άρτας γέμισε με 25 περιστατικά κορονοϊού, όταν την περασμένη εβδομάδα είχε 3 ασθενείς. Ήδη 2 ασθενείς μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και ετοιμάζουν άλλη μία κλινική κορονοϊού, ενώ ΜΕΘ covid δεν έχουν».

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής
«Οι ΜΕΘ στην Αττική είναι γεμάτες. Άνοιξαν προχθές 9 κλίνες στο «Αγία Όλγα» με μετατροπή γενικής και γέμισαν», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτοντας τα εξής:

– 14 κλίνες στον «Ερυθρό Σταυρό» επίσης με μετατροπή, γέμισαν οι 12.

– Στο ΚΑΤ αυξήθηκαν σε 28 και σε δύο ημέρες νοσηλεύονται 26.

– Στον «Ευαγγελισμό» πρόσθεσαν 2 κλίνες, στη ΜΑΦ γεμάτα όλα.

– Στο «Σωτηρία» έχουν αυτή τη στιγμή 3 κλίνες κενές, σε λίγο θα γεμίσουν.

– Στο «Αττικό» δώσανε σήμερα 10 νέες κλίνες ΜΕΘ, με μετατροπή της γενικής και ήδη γέμισαν οι 3 κλίνες. Η εκτίμηση είναι ότι έως αύριο δεν θα υπάρχει καμία. Το «Αττικό» έμεινε με 5 κλίνες γενικής ΜΕΘ.

ΚΑΤ: 26 ασθενείς στις 28 κλίνες.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: 14 ασθενείς στις 14 Κλίνες.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: 15 ασθενείς στις 16 κλίνες.

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ: 9 ασθενείς στις 9 κλίνες.

ΣΩΤΗΡΙΑ: 81 ασθενείς στις 84 κλίνες.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: 46 ασθενείς στις 46 κλίνες

ΝΜΙΤΣ: 6 ασθενείς στις 6 κλίνες

ΕΛΠΙΣ: 6 ασθενείς στις 6 κλίνες.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ: από απόγευμα 4 κλίνες ΜΕΘ διαθέσιμες.

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ: 12 ασθενείς στις 12 κλίνες.

ΘΡΙΑΣΙΟ: 17 ασθενείς στις 17 κλίνες.

ΑΤΤΙΚΟ: 36 ασθενείς στις 43 κλίνες.

ΚΕΝΕΣ: 19.

Κικίλιας: Άμεσα περισσότερες κλίνες από τον ιδιωτικό τομέα – Στο τραπέζι και η επίταξη
Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση, τονίζοντας πως το ΕΣΥ δέχεται τεράστια πίεση και οι υγειονομικοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

81 Σχόλια

 1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

  1. Γιατί ποτέ δεν είχαμε διαλυμένο σύστημα υγείας, όπως και διαλυμένο εκπαιδευτικό σύστημα όπως και διαλυμένο κράτος μπουρδελο γενικότερα? Πλέον φοβάται κάποιος να αρρωστήσει για να μη βρεθεί στα άθλια ελληνικά δημόσια νοσοκομεία. Μόνο οι πλούσιοι επιτρέπεται να αρρωσταίνουν.

 2. Αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι το ΠΟΣΕΣ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ Α ΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ;;;;;;

 3. Με αρέσει που όταν έγινε το ίδιο εδω στην Θεσσαλονίκη οι Αθηναίοι λέγανε “νταξει ρε δεν είναι κάτι” ενώ τώρα βγαίνουν όλοι και κράζουν.
  Σαν τα χιόνια, που όταν χιόνισε στην βόρεια Ελλάδα και είχαμε πάρα πολλά προβλήματα βγαίνανε στην τηλεόραση και λέγανε “οι βορειοελλαδητες χαρήκανε το χιόνι” και όταν χιόνισε στην Αθήνα και είχαν προβλήματα βγαίνανε και βριζανε γιατί πάγωναν οι σωλήνες και δεν είχαν ρεύμα
  Έχω φίλους και γνωστούς από Αθήνα αλλά έχω να πω (και αυτοί το λένε) ότι τα άτομα εκεί είναι λίγο κακομαθημένα.

  1. Κακομαθημένος είναι όποιος διαμαρτύρεται ότι δεν έχει ρεύμα και θέρμανση ρε καραγκιόζη? Με μυαλά σαν τα δικά σου που έχουν πετρώσει από την πολλή σκληραγώγηση και έχουν απονευρωθει και δεν μπορούν να σκεφτούν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε να μας έχουν στερήσει τα περισσότερα από τα δικαιώματα μας, να γίνονται τα αίσχη στον εργασιακό χώρο, να μη ζούμε σαν να άνθρωποι και μετά βίας να επιβιώνουμε. Κάποιοι σαν εσένα νομίζουν είναι σκληροί αλλά ουσιαστικά είναι κορόιδα που κάθονται στα 4 να τους πηδάει η εκάστοτε κυβέρνηση και λένε και ευχαριστώ για την εμπειρία. Το χειρότερο είναι ότι παίρνετε όλους μας στο λαιμό σας με τη μαλακιά που σας δέρνει.

 4. .
  Μας το λένε ξεκάθαρα, αλλά Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΔΕΝ
  αντιλαμβάνεται πλέον τι του λένε και ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ την ίδια του ΤΗ ΖΩΗ με το εμβόλιο.

  AΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: “Και αυτοί που ΤΟ έχουν κάνει θα πρέπει να…”
  Mar 2, 2021
  https://www.youtube.com/watch?v=AwmoemDwTGo

  .
  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ …
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????


  DR. LORRAINE DAY ”ήδη σας εμβολιάζουν με το PCR test”
  https://newtube.app/embed/Kci0qUX

 5. .
  Μας το λένε ξεκάθαρα, αλλά Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΔΕΝ
  αντιλαμβάνεται πλέον τι του λένε και ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ την ίδια του ΤΗ ΖΩΗ με το εμβόλιο.

  AΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: “Και αυτοί που ΤΟ έχουν κάνει θα πρέπει να…”
  Mar 2, 2021
  https://www.youtube.com/watch?v=AwmoemDwTGo

  .
  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ …
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ????


  DR. LORRAINE DAY ”ήδη σας εμβολιάζουν με το PCR test”
  https://newtube.app/embed/Kci0qUX

 6. Γιατί δεν ξανά ανοίγουν κάποια από τα 5 Νοσοκομεία πού είχε κλείσει ο Άδωνης λόγω μνημονίου να δείτε πως εξαφανίζεται το πρόβλημα??

  1. αυτη η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που εκτελει εντολες διαλυσης ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ θα φυγει μονο με
   τα οπλα.μονο αν χυθει ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..

 7. .
  Μας το λένε ξεκάθαρα, αλλά Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΔΕΝ
  αντιλαμβάνεται πλέον τι του λένε και ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ την ίδια του ΤΗ ΖΩΗ με το εμβόλιο.

  AΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: “Και αυτοί που ΤΟ έχουν κάνει θα πρέπει να…”
  Mar 2, 2021
  https://www.youtube.com/watch?v=AwmoemDwTGo

  .
  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ …
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ????

 8. Ειναι φανερο οτι οπως τρελλαινονται με την ορθοδοξια, τρελλαινονται στην ιδεα να γιορτασουμε τα 200 χρονια απο την επανασταση. Θα δυσαρεστησουν τον ερντογαν και τα αφεντικα τους. Να μην τους αφησουμε. Δεν ειναι ελληνες, ειναι φανερο πια. Δεν τιμησανε την 28η Οκτωβριου και την ιδια ωρα τιμανε τα θυματα κατα του ναζισμου. Δηλαδη τους εβραιους αλλα οχι τους ελληνες. Ξυπνατε ρεεεεε. Ο πατριωτης κασιδιαρης στη φυλακη(οποια γνωμη και να εχει ο καθενας για αυτον) και το κεερφα των ανοιχτων συνορων και οι μκο του σορος και των παιδεραστων να αλωνιζουν. Ξυπνατε ρεεεε

 9. απ ολους αυτους τους λαθρο που κυκλοφορουν χωρις μασκες και υποτιθεται μολυνουν με covid αριστερα και δεξια εχει παει κανεις τους σε καμια μεθ? σουπερμαν οι πουστηδες….η μονο οι γηγενεις κολλανε και πεθαινουν….πονηρος αυτος ο ιος ……ασε που κυκλοφορει πολυ μετα τις εξι ιδιως σε σχολεια γυμναστηρια κολυμβητηρια γηπεδα κτλ ενω στα λεωφορεια στα σουπερ μαρκετ και στα προποτζιδικα δεν παταει….οπου μπορεις να καταστρεψεις τα νεα παιδια εκει παει ο ιος?παιδεια αθλητισμος και οικονομικη καταστροφη για τους γονεις εκτος δημοσιου…..γιατι οι δημοσιοι χαμπαρι…..εννια εχει ο μηνας για αυτους

 10. Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς είναι στις 14 Μαρτίου 2021.

  Η Τσικνοπέμπτη είναι στις 4 Μαρτίου 2021.

  Η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 15 Μαρτίου 2021.

  Τυχαίο……..????????????????
  το είδαμε πολλές φορές το έργο…….

 11. Τα ξέρω από πρώτο χέρι κάνω θεραπείες στο αττικό ασταααααααα γεμάτο λαθροοκκκκ…………

 12. Καλά!!!! Τόσες δωρεές, από τους επιχειρηματίες??? αυτοί έπρεπε να έχουν κρεβάτια…. Τα φαγαν και αυτά τα λεφτά!!!! τι να πω! Ο ΘΕΌΣ να βάλει το χέρι του για τους άρρωστους. Με αυτόν που μπλέξαμε!!! θα εκραγεί και το υφαιστειο της Σαντορίνης…. και θα μας πάρει σβάρνα και η λαβα. Έλεος,

 13. Κουλης, Αλεξης, κορονοιος, λαθρομεταναστευτικο, Μακεδονικο, Λιγναδηδες, παρενοχλησεις, ανεργια, φτωχεια, λοκνταουν, καταθληψη, πολεμος εμβολιων, αυτοκτονιες, Ερντογαν, κινδυνος οικονομικης καταρρευσης……Ο Καπουτζιδης περηφανος για τις σεξουαλικες του προτιμησεις…..Θα τα θυμομαστε ολα αυτα σε λιγο καιρο στο τραινο για Γερμανια και θα γελαμε…….

 14. Στέφανε βγάλε τα βιντεο να καβαλαει τον Κουλη ο Γεωργιάδης και ο Λιγναδης να ξεβρωμίσει ο τοπος Δωσίλογοι και παρατρεχάμενοι που δεν ψηφήσαμε αλλα μας φορτώσανε καταστρέφουν την χωρα Μας δουλεύει ο απατεώνας
  Ουτε προσωπικο δεν έχουν για τις ΜΕΘ Μας το είχε επιβεβαιώσει και ο Πολακης στην αυτοψια που εκανε

 15. Όσο πλησιάζει η υπέρτατη γιορτή της Ορθοδοξίας τα ανθελληνικά αντίχριστα μασόνια θα αφρίζουν

 16. Αν ψοφήσει ο κουφοντινας θα τα ρημάξουν οι αναρχικοί. Οπότε θα κάνουν την βρωμοδουλειά για μας.

 17. Ακούστε κύριοι. Και εγώ διαφωνώ με τα Lock down κάθετα. Αλλά έχω και 2 συναδέλφους νέους σε ηλικία στη ΜΕΘ. Μόλις βγήκε ο ένας. Μη λέτε μπούρδες οτι δεν υπάρχει ιός. Κάποια στιγμή ο πατριωτικός χώρος να σοβαρευτεί επιτέλους.

 18. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τις φαρμακευτικες προδοτες. Δεν θα βρειτε ουτε την ψηφο σας δεξιοι συριζαιοι.

 19. Αφού πάει 15 μονάδες μπροστά με 4 μήνες lockdown γιατί να μην το συνεχίσει να πιάσει διάφορα 20 μονάδων???θα είναι και χαζός

 20. τωρα ειναι διπλασιες τριπλασιες και εμεις λεμε οτι ο ιος ειναι σαν την γριππη
  παλια δεν γεμιζαν με γριππη και ας ηταν οι μισες και λιγοτερες…

 21. Να ρωτήσω κατι;
  Οι Μονάδες Εντατικής θεραπείας γεμίσαν από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;

 22. Η ελληνική κυβέρνηση και η ηγεσία της Ε.Ε. είχαν ένα χρόνο στη διάθεσή τους για να ενισχύσουν τις ΜΕΘ, την νοσοκομειακή περίθαλψη, να απολυμάνουν τις εστίες μόλυνσης και να σχεδιάσουν μέτρα ασφαλούς χρήσης των δημόσιων χώρων και συγκοινωνιών…..

  Αντί γι’ αυτά η Ε.Ε. ασχολήθηκε με την ‘κλιματική αλλαγή’ και ο Μητσοτάκης με την αστυνόμευση και την εξαθλίωση των πάντων, όπως και μερικοί άλλοι ομοϊδεάτες του στην Ευρώπη….

  Τέρμα τα ψέματα, ήρθε η ώρα να γκρεμοτσακιστούν ……

 23. Αν δέν ουδετεροποιηθεί ό σχιζοφρενής γουρλομάτής ή Ελλάδα μας χάνεται.
  Γιάννης Λάκων

 24. Έτσι και υποστεί ο λαός τέτοιο ξεβρακωμα και άλλο θα είναι άξιος της μοίρας του να κόψουνε τα λεφτά να φτιάξουν νοσοκομεία….βγείτε όλοι έξω με μέτρα προστασίας όχι σε lockdown ..μετά μην τα ρίχνεις στη πολιτική Έλληνα μόνος σου καταστρέφεις τη χώρα σου…κοροϊδία σε όλο της το μέγα λείο τα μαγειρεύουν ολα

 25. Μέσα τώρα.
  Οι ειδικοί είναι οι ποιο έμπιστοι καθηγητές της θεωρίας με μαθηματικά μοντελα και όχι πραγματικά γεγονότα κάνουν το πείραμα για το εάν είχαμε ιό. Σκέψου να είχαμε κιόλας θα είχαμε πεθάνει με αυτούς.

 26. 25η ΜΑΡΤΊΟΥ ακούνε και ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΒΓΆΖΟΥΝ ΛΈΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ.
  ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ, ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΆ ΔΕΥΤΈΡΑ. ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ……..
  οι σαταναδες βγάζουν αφρούς.
  ΕΞΆΛΛΟΥ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΚΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ, ΧΑΙΡΕΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ

 27. Εγώ χτυπιομουν από την πρώτη καραντίνα πέρυσι ότι μας κοροϊδεύουν και με έβριζαν .Κάποιος μου είπε ,”να είσαι καλά που μας έκανες να γελασουμε’.Ας γελάσουν και τώρα αν μπορούν.

  1. τα ιδια ελεγα και λεω και εγω απο περσυ εγω ουτε χερια επλενα που μας τα πρηζανε τα μυαλα ουτε μασκα φοραγα και γενικα ημουν και ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι ενα μεγαλο ψεμα τον μυθο αυτον θα τον ζηλευε και ο αισωπος αλλα πολλοι βλεμουν τα τσοντοκαναλα και ειναι ευκολοπιστοι αυτοι χρεωνουν τους θανατους σε κοροιδοιο οι ανθρωποι καθε χρονο πεθαινουν απο διαφορες παθησεις ξαφνικα σταματησαν να πεθαινουν απο καρκινο εγκεφαλικα καρδια ??????? ολοι απο τον ιο τους πεθαινουν ελεος

 28. ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑΥΡΟ ΕΣΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ , ΨΕΥΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ , ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ
  ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ , ΜΗΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ !!

 29. Ο λαος ειναι μονος απεναντι στον κοινο εχθρο που λεγεται κυβερνηση Μητσοτακη. Οι πιο ανθελληνικη κυβερνηση στην νεωτερη ιστορια της Ελλαδος.

  1. Συριζοτρόλ ξεθάρρεψες; Φωτιά κ τσεκούρι σε όλους που πέρασαν από έδρανα βουλής τα τελευταία 50 χρόνια

 30. Οι Τούρκοι κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο και όπου να ναι θα το πάρουν με το έτσι θέλω και οι δικοί μας οι ψευτοπολιτικάντηδες πετάνε αετο.Κάθονται και τους κοιτάνε. Μπράβο σας ρε. Καλά το πάτε το έργο!!!

 31. ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΗΡΕΜΟΙ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ

 32. ΑΝΥΠΑΚΟΉ
  Εγω πλέον ουτε μήνυμα δεν στελνω και ΟΥΤΕ πρόκειται να πληρώσω προστιμο.

 33. ΟΛΟΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ… ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

  1. Αφού το κόμμα δεν είναι καν δικό του ρε μπάρμπα. Αυτός είναι η βιτρίνα. Άσε και τα ξέρουμε.. Ούτε την ψήφο του δε θα βρει ο Σπυρόπουλος.

   1. Κασιδιάρης ήθελα να γράψω. Μάλλον τα μπέρδεψε ο κορρεκτορας. Δεν ξέρω γιατί…

 34. μαλακιες ρε!! δεν υπαρχει κορωναιος! μια απλη γριπη ειναι …εχουν κατατρομαξει τον κοσμο για να κανουν το εμβολιο-μεταλλαξη… ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!!!!

  1. Αν νοσήσεις από κορονοϊό και χρειαστείς νοσηλεία, να μείνεις εκτός δημοσίου συστήματος υγείας, και εσύ και τα ζωντόβολα που είναι στην ίδια γραμμή με εσένα. Δε θα πληρώνουμε τις μαλακίες σας.

   1. των λαθρο δεν σε πειραζει που τους πληρωνεις τα νοσηλεια και τις γέννες τους αλλα του Ελληνα δεν θες να του πληρωσεις ε?.. κοψτε αυτη τη καραμελα,ο καλθε πολιτης που εχει 50 ενσημα δικαιουτε περιθαλψη,την εχει πληρωσει,δεν ειναι δικη σου δωρεα..δεν του τη πληρωνεις εσυ φιλε..οπως σου ειπα πριν εσυ πληρωνεις των λαθρο οχι των Ελληνων..αλλα μαλλον για ανθελληνας ακουγεσαι και εσυ..

   2. Εγώ πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές,ο Γιαννούκος θα μου πει τί θα κάνω.. μαζί τις πληρώναμε τις ασφαλιστικές εισφορές μου;

 35. ρε κουλα χρυσου πισογλεντα εσυ δεν ελεγες οτι σε 2 εβδομαδες ανοιγουμε εχθες τα ελεγες και τωρα βγαινουν οι αλλοι πισογλεντηδες οι λοιμοξιολογοι του κολου και λενε και αλλα μετρα.ρε ο κοσμος θα σας παρει με τα βραχια οχι με τις πετρες σταματησετε την κοροιδια γιατι τα ψεματα τελειωσανε απο εδω και περα ο λαος θα μιλησει αρκετα.

 36. ρε κουλα χρυσου πισογλεντα εσυ δεν ελεγες οτι σε 2 εβδομαδες ανοιγουμε εχθες τα ελεγες και τωρα βγαινουν οι αλλοι πισογλεντηδες οι λοιμοξιολογοι του κολου και λενε και αλλα μετρα.ρε ο κοσμος θα σας παρει με τα βραχια οχι με τις πετρες σταματησετ την κοροιδια γιατι τα ψεματα τελειψσανε απο εδω και περα ο λαος θα μολησει αρκετα.

 37. Μεσα στο μπουρδελο τη βουλη να μπει μεταλλαγμενος ιαπωνεζικος ιος και να ψοφισετε ρε κοπροσκυλα και οι 300 γ@μω τα σπιτια σας , γεμισε η Ελλαδα με εφιαλτες σαν του λογου σας

 38. τα κρουσματα ειναι απο τα εμβολια , κ στα γηροκομεια ψοφανε οι εμβολιασθεντες…

 39. οι αλητες θα ριχνουν πορτα σε ανθρωπους πραγματικα σε αναγκη λογο προβληματων υγειας σοβαρα !! για ενα ψεμα !! ντροπη στους γιατρους που συμπορευοντε με τους βρωμερους κυβερνιντες !! το κριμα στο λεμο σας ρε φτου στα μουτρα σας ρε συχαμενοι ο Ιπποκράτης ξερναει με οσα βλεπει !!

 40. Εμβόλιο δηλητήριο δεν κάνουμε και ας κάνεις και το κωλοσπιτο σου covid κλινική μαλάκα Κούλη!

 41. ναι θα τα κλείσουν ΟΛΛΑ !!!! για να φέρνουν τις μύριες απο λαθρο ανενοχλιτα κρυφά κι μετα το ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜ !!!!! τα προβατακια κλασικά ΜΠΕΕΕΕΕ

 42. Ας συμαζεψει τα λαθρομουσουλμανια που σουλατσαρουν
  οπου γουσταρουν διχως μασκες και διχως αποστασεις
  για να πεσουν τα νουμερα για κρουσματα

  1. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά εκτός απ’αυτούς να μαζέψει και κάτι εγχώρια ούγκανα που συμπεριφέρονται με ανευθυνότητα.

 43. Ταχουν ματωσει στα νοσοκομεια απο το ξυσιμο!!! Ουστ αληταραδες εχετε τρελλανει τον κοσμο στο δουλεμα!!!

 44. επι ενα ετος εχουν σπαταλησει δεκαδες δις για να συντηρουν τα λοκνταουν, ενω με κλασμα αυτων των χρηματων και με σχεδιασμο θα ειχαν φτιαξει σουπερ συτστημα κυριως πρωτοβαθμιας υγειας. Αλλα απο το Μαρτιο του 2020 ξυνουν τα α… τους.

  Οι ανθρωποι ειναι παντελως ηλιθιοι, και λογω ηλιθιοτητας καταστρεφουν τη χωρα και εν συνεχεια θα απωλεσουν την εξουσια και θα πανε στο “πολιτικο χρονοντουλαπο”.

 45. Κάτι θεωρίες που κυκλοφορούν ότι θέλουν να κάνουν νοσοκομεία όπως το Τζάνειο αποκλειστικά για COVID είναι άκρως ανησυχητικές. Τα γενικά νοσοκομεία δεν επαρκούν και αυτοί θέλουν να τα κάνουν και μονοθεματικά;

 46. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

 47. Δεν πάει άλλο με την κοροϊδία!! Όπλα η μόνη λύση καλά τα λένε οι αριστεροί, για να ξεβρωμισει η δικτατορία της Κούλας!

Leave a Response