ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!! «Σκάμε» 2 εκατ. δολάρια στην Τουρκία για να μας στείλει γαρύφαλλα για «λουλουδοπόλεμο»!

Κοινοποίηση:
ΗΦΓΗΞ

Έσοδα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένει η βιομηχανία… γαρύφαλλων της Τουρκίας, η οποία εργάζεται πυρετωδώς για να ανταποκριθεί στις παραγγελίες από την Ελλάδα, περίπου 5 εκατομμυρίων λουλουδιών (μόνο το πάνω μέρος, τα… κεφάλια), τα οποία θα πάνε σε νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες αυτή την εορταστική περίοδο για τον γνωστό «λουλουδοπόλεμο»!

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA, το σημαντικότερο κέντρο παραγωγής της βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών στην Τουρκία βρίσκεται στην Αττάλεια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των κομμένων λουλουδιών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το DHA, οι εξαγωγές προς την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διαφέρουν από αυτές προς τις άλλες χώρες, καθώς έχουν αυξηθεί μετά την απαγόρευση του σπασίματος των πιάτων.

Αυτό παρέχει σοβαρή κίνηση στον κλάδο και έχει γίνει πηγή εισοδήματος, γράφει το τουρκικό πρακτορείο, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Καλλωπιστικών Φυτών και Προϊόντων της Κεντρικής Ανατολίας, İsmail Yılmaz σχολιάζει:«Είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται εντατικά στην Ελλάδα, ιδιαίτερα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φταίνε τα ανθελληνικά τανόσκυλα που τα εισάγουν αντί να παραγγέλνουν σε Ελληνικές θερμοκηπιακές επιχειρήσεις.
    Αλλά στους Έλληνες ξέρουν να συμπιέζουν τις τιμές στα τάρταρα, ενώ στους σκυλότουρκους ξεβρακώνονται.
    Προδότες όλοι όσοι χρηματοδοτούν την τουρκική οικονομία με τις εισαγωγές τους, αλλά και οι χρήστες τουρκομογγολικών προϊόντων.
    Έσσεται ήμαρ.

Comments are closed.