25/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ FAB ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΟΧΥΡΑ – Η ΔΥΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ PATRΙOT ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ – ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ PATRΙOT ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Κοινοποίηση:
fab

ΗΠΑ: Αναστέλλονται οι παραδόσεις Patriot για άλλες χώρες – Δίνουν προτεραιότητα στην Ουκρανία

Η ρωσική Αεροπορία συνεχίζει να επιτίθεται με αμείωτη ένταση στις ουκρανικές οχυρωμένες θέσεις, χρησιμοποιώντας νέα αεροπορικά όπλα, όπως η βόμβα FAB-3000, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Χάρκοβο.

 Παράλληλα, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την αναστολή όλων των ανοικτών παραγγελιών για πυραύλους Patriot, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών της Ουκρανίας. 
Η FAB-3000 είναι μια από τις πιο ισχυρές βόμβες της ρωσικής αεροπορίας, σχεδιασμένη να καταστρέφει οχυρά και βαριά θωρακισμένους στόχους.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν θερμοβαρικές βόμβες ODAB-500 που διασκορπίζουν υγρό εκρηκτικό με ενισχυτικά εμπρηστικά υλικά, το οποίο διεισδύει σε υπόγεια καταφύγια πριν εκραγεί, δημιουργώντας τρομακτικά αποτελέσματα. 

Την ίδια στιγμή, η Ουκρανία συνεχίζει να προσπαθεί να ενισχύσει την αεράμυνά της με νέα συστήματα Patriot και περισσότερα βλήματα.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι όλα τα διαθέσιμα Patriot θα κατευθυνθούν στην Ουκρανία, αναστέλλοντας τις παραδόσεις σε άλλες χώρες μέχρι να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του Κιέβου. 

Το σύστημα Patriot είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναχαίτιση βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων cruise.

Η πρώτη συστοιχία Patriot που παραδόθηκε στην Ουκρανία το πρώτο εξάμηνο του 2023 συνέβαλε σημαντικά στην αεράμυνα της χώρας σύμφωνα με τους Ουκρανούς.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε ότι αυτή η απόφαση θα διασφαλίσει ότι η Ουκρανία θα λάβει τα συστήματα που χρειάζεται για να προστατεύσει τη χώρα της από τις συνεχιζόμενες ρωσικές επιθέσεις.

Πάντως οι πρώτες διαφωνίες ήρθαν από την Ελβετία που βλέπουν ότι απλά δεν θα έχουν αεράμυνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κατω οι Ρωσσια και οι φιλορωσδοι κολογλυφτες Ζητω η Ουκρανια ,η Δημοκρατια και η Ελευθερια

  2. Η Ν.Δ ΣΗΜΗΤΟΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑ ΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΤΡΕ ΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟ ΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΜΝΗΣΟΥ ΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

    1. Ο Θεός δεν ασχολείται με το ανθρώπινο είδος. Χέστηκε για την ακρίβεια.

  3. Οι Ρώσοι καίνε την Ελλάδα, για να αποδυναμώσουν τον Μητσοτάκη προς όφελος του εκλεκτού τους Βελόπουλου….

    1. θυμάσαι το 2007 που ο ευτραφής κωστάκης είχε πει μερικά όχι στον θείο Σ@μ και είχε κάτι έργα στα σκαριά με τον αγωγό για τζάμπα αέριο σχεδόν…και μετά όλως τυχαίως είχε καεί η μισή Ελλάδα ταυτόχρονα δεκάδες δεκάδων πυρκαγιές με νεκρούς …ποιος να τους έβαλε τότε τους εμπρηστές άραγε?

Comments are closed.