ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ… ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ! Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
425293823_1227122335341226_8271665145957905032_n

Ο Αλέξης Χαρίτσης ως αρχηγός ενός κόμματος αποστασιοποιημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (παλιά θα τους έλεγαν κι αποστάτες) έγινε δεκτός στην Ξάνθη από τον βουλευτή του Χουσεΐν Ζεϋμπέκ (στον οποίον έχει μεγάλη υποχρέωση όπως και στον Οζγκιούρ Φερχάτ διότι συνέπηξαν Κοινοβουλευτική Ομάδα) αλλά και τον παρακρατικό μηχανισμό της Άγκυρας στην Θράκη, τον οποίον κι εκπροσωπεί ο Εγκάθετος Οζάν Αχμέτογλου.

Ο Αλέξης Χαρίτσης νομιμοποίησε την παρακρατική δομή της Τουρκίας στην Θράκη και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που το Προξενείο ενέκρινε την συμμετοχή των Φερχάτ, Ζεϋμπέκ στη Νέα Αριστερά, προκειμένου αυτή να γίνει ο ξενιστής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του μηχανισμού του ΚΙΕΦ/DEB.

Θα το επιτρέψει άραγε η ηγεσία της Νέας Αριστεράς ή θ’ανεχθεί τις παραφωνίες των Εγκαθέτων βουλευτών και των συνεργών τους;

Το άλλο ερώτημα που προκύπτει αφορά στην επίσκεψη του Αλέξη Χαρίτση στο Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Ξάνθης.

Δεν γνωρίζουμε πόσα ξέρει για το σχέδιο των παρακρατικών (ανάμεσά τους κι ο Αχμέτ Καρά) να στήσουν προβοκάτσια με αφορμή το σχολείο, ούτε και το ότι η Υποδιευθύντρια του Σχολείου έγινε στόχος του Εγκαθέτου και Παρακρατικού Αχμέτ Καρά.

Το εν λόγω γεγονός, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια, από τους Θρακιώτες καθώς και από μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, καθώς όπως λένε, “δεν γίνεται να υποδέχεται Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το παρακράτος της Τουρκίας”.

Υπενθυμίζεται πως ο Οζάν Αχμέτογλου, είναι Πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης .

Με αυτή την κίνηση, όπως αναφέρουν κύκλοι της μουσουλμανικής μειονότητας, η Νέα Αριστερά λειτουργεί σαν να νομιμοποιεί το παράνομο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και η Νέα Αριστερά μία κομμουνιστική αντεθνική συμμορία.

  2. Στη Βουλή δεν θα μπει. Απλά οι προδότες άλλαξαν όνομα.

Comments are closed.