ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ – ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΠΙΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ” ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κοινοποίηση:
C

Η Γαλλία βρίσκεται σε προεκλογικό “πυρετό” και όπως όλα δείχνουν ο “Εθνικός Συναγερμός” έχει χτυπήσει “κόκκινο”. Αυτή τη στιγμή, το κόμμα της Μαρίν Λεπέν είναι το δημοφιλέστερο στη Γαλλία ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που προκήρυξε ο πρόεδρος Μακρόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της IFOP για λογαριασμό του περιοδικού Paris Match που δημοσιεύτηκε σήμερα, με 36% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι ελπίζουν να κερδίσει το κόμμα αυτό.

Ερωτηθέντες ποιό κόμμα θεωρούν πιθανότερο νικητή των εκλογών που θα διεξαχθούν σε δύο γύρους–στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου–60% απάντησαν τον “Εθνικό Συναγερμό”.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν αιφνιδίασε την Κυριακή το βράδυ διαλύοντας τη γαλλική βουλή και προκηρύσσοντας πρόωρες βουλευτικές εκλογές μετά τον θρίαμβο στις ευρωεκλογές του Εθνικού Συναγερμού (Rassemblement national- RN, ακροδεξιά). Ο Εθνικός Συναγερμός εξασφάλισε το διπλάσιο ποσοστό ψήφων στις ευρωεκλογές σε σύγκριση με το κυβερνών κόμμα Αναγέννηση (31,36% έναντι 14,60%).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Είναι σε λήθαργο ο ραγια ς ο κοπροελληνας…χαλαρά δεν βαριέσαι..ωχ αδερφέ…είναι η πραγματικότητα του τραγικού κοπρολαου που το μόνο που σκέφτεται είναι η ρεμουλα η ρουφιάνα και η ακηδεια… Είναι θέμα χρόνου η κατάρευση τις ήδη καραρευμενης χώρας..και γίνετε ακόμα ποιο εκρηκτική με τους λαθρομετανάστες…ακούτε κοπρόσκυλα πολιτικοί λαθρομετανάστες όχι παρατυποι αλήτες γαμω το σπίτι σας….

  2. Στη Γαλλία αν βγεις βόλτα το βράδυ, θα σε φάει ο κ@ζ@μπούμπου…

  3. Αμήν και στην Ελλάδα.

  4. Σε όλη την Ευρώπη οι πολίτες στήριξαν Εθνικά Πατριωτικά κινήματα για να πάρουν τα κράτη τους πίσω και στην Ελλάδα τρέxουν να βρούνε εισιτήρια ώστε να πάνε στην συναυλία της περιβόητης Έλενας Παπαρίζου η οποία θα είναι αφιερωμένη στις λουλούδες στους κίναιδους και τους ανώμαλους κοινώς Pride – ΛΟΑΤΚΙ και πούτσες.Δεν ξυπνάει ο Έλληνας ο ραγιάς του αρέσει να δίνει κωλο.

    1. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ …
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ …
      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ … ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ “ΤΡΕΦΟΥΝ” …. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ἙΙΝΑΙ” ΤΟΥΣ … ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!

Comments are closed.