ΟΙΕΛΕ: Φιμώνουν τους εκπαιδευτικούς στα Αρσάκεια για την «δράση» Λιγνάδη

Κοινοποίηση:
1 (4)

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) κατήγγειλε κινήσεις που αποσκοπούν στη φίμωση εκπαιδευτικών των Αρσακείων Σχολείων.

Όπως αναφέρει η ΟΙΕΛΕ:

«Σε μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων προχώρησε ομάδα ‘’αυθορμήτως ενεργούντων’’, προσκείμενων στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών. Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται ‘’δημοκρατικά’’ να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες…). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο ‘’Δεν φοβόμαστε’’ χαρακτηρίζονται ως ‘’ψευδολογίες’’ οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της ‘’δράσης’’ Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία. Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΚΕΙ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ Κ@ΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗ…ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΑΡΕΥΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Leave a Response