ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ στο «Ελληνοτουρκικό Survivor»! Αν παίκτης της ελληνικής ομάδα κάνει τον σταυρό του ή φιλήσει το κομποσκοίνι του το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΒΕΤΑΙ! Όρος του Τούρκου παραγωγού

Κοινοποίηση:
1

Το Survivor έχει… πατώσει κυριολεκτικά και η παραγωγή ψάχνει οποιονδήποτε τρόπο για να δει τα νούμερα να ανεβαίνουν μιας και η έμπνευση για το Ελλάδα-Τουρκία δεν ήταν και η καλύτερη.


Ήδη ψιθυρίζεται πως το reality επιβίωσης πάει αρχικά για διάσπαση, δηλαδή να γίνει ξεχωριστό για την Ελλάδα και ξεχωριστό για την Τουρκία, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει βέτο για ένα συγκεκριμένο πράγμα που αν το δει να γίνεται θα «κόψει» αμέσως το παιχνίδι!

Ποιο είναι αυτό; Αν παίκτης της ελληνικής ομάδα κάνει τον σταυρό του ή φιλήσει το κομποσκοίνι του θα γίνουν πράξει οι απειλές που έχει θέσει ο Τούρκος!

Αυτό προέκυψε από το πρώτο Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς στα «μικτά» επεισόδια Ελλάδα-Τουρκία που προβλήθηκαν και στην γειτονική χώρα, η κίνηση να κάνει τον σταυρό του προκάλεσαν σάλο και φυσικά… μουρμούρα από τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης Ερντογάν, με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ο Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής μάλιστα, χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία πως ποτέ κανένας παίκτης της γειτονικής χώρας δεν έθιξε θέμα θρησκείας, οπότε απαιτεί να πράξουν και οι Έλληνες το ίδιο.

Είναι τέτοιο το βέτο που έχει θέσει ο Ατζούν, που έχει διαμηνύσει στην διοίκηση του ΣΚΑΪ πως δεν θα διστάσει ακόμη και να τελειώσει την συνεργασία του με τον σταθμό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: