ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Αποκλεισμένοι όσοι κατευθύνονται για Πάτρα – Κλειστό και το πορθμείο! Ανεμοι σήκωσαν νταλίκα και την «κάρφωσαν» στις πινακίδες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gefyra_aeras2

Κλειστό παραμένει το ρεύμα προς Πάτρα στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου μετά το συμβάν με την νταλίκα που “σηκώθηκε” στον αέρα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Το μεγάλο όχημα, χτύπησε πάνω στις εγκαταστάσεις της Γέφυρας (καρφώθηκε σε πινακίδα), με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Τα συνεργεία της Γέφυρας, αφού απομακρύνθηκε το μεγάλο όχημα, εργάζονται για να αποκατασταθεί η ζημιά υπό αντίξοες συνθήκες αφού οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί στο σημείο.

Το ρεύμα προς Αντίρριο λειτουργεί κανονικά. Όμως τα προβλήμα παραμενουν σοβαρά για τους οδηγούς, αφού ούτε το Πορθμείο είναι ανοιχτό, προκειμένου να περάσουν απέναντι για Πάτρα. Σκέψεις της Γέφυρας ΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, είναι να μοιράσουν το ρεύμα προς Αντίρριο και για Πάτρα.

Νωρίτερα: 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση από συνεργεία της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για την ασφαλή απομάκρυνση νταλίκας, την καρότσα της οποίας νωρίτερα σήκωσαν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα της Γέφυρας και να προκαλέσει ζημιές.

Όπως είναι φυσικό πραγματοποιείται περιορισμός στη διέλευση των οχημάτων στο ρεύμα προς Πάτρα.

Πηγή: tempo24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: