Ξυλοκόπησαν άγρια και δάγκωσαν ελεγκτή εισιτηρίων σε λεωφορείο – «Με χτυπούσαν στο κεφάλι με κλειδί από μηχανάκι»

Κοινοποίηση:
elegkths

Προβληματισμό εγείρει η επίθεση που δέχτηκε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από επιβάτες.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR, το περιστατικό έλαβε χώρα στο δρομολόγιο του λεωφορείου Α2 στη λεωφόρο Αμφιθέας, με το θύμα της επίθεσης να αναφέρει ότι ένας από τους άνδρες που του επιτέθηκε, τον δάγκωσε.

«Δεν το κατάλαβα, σήμερα μου το είπε ο ιατροδικαστής. Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν στο κεφάλι, με χτυπούσαν με κλειδί από μηχανάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ελεγκτής πρόσθεσε ότι αφού τον ξυλοκόπησαν οι τρεις δράστες, επιχείρησαν να του αρπάξουν και το τσαντάκι.

Λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς κι έναν Αλβανό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. συνεχίστε ειδικά εσείς του δημοσίου να ψηφίζετε γαλαζοπράσινα κοπρόσκυλα… θα φάτε καλά

  2. Τι σημαίνει τούς συνέλαβαν μετά από λίγο ; Μέσα στό Λεωφορείο ή τούς άφησε ο Οδηγός νά φύγουν ανοίγοντας τήν πόρτα ; Σε εμένα άνοιξε τήν πόρτα ο Κάφρος οδηγός όταν μού βούτηξαν τό πορτοφόλι αρνούμενος νά τήν κρατήσει κλειστή έως ότου καταφθάσει ή Αστυνομία…..φωνάζοντας ότι ό Κανονισμός απαιτεί νά τήν ανοίξει στίς στάσεις …γιά να τήν κάνουν οί κλέφτες !

  3. Τα παράπονα σου στην αδερφή την Ms Tsipra και στη βλογιοκομμενη που τους πουλάει αντιλιακα για να λιαζονται στην Ομόνοια δημοσιουπαλληλισκε !!!
    Να σας γ@μ#σουν όλους για να βάλετε μυαλό…αν και αμφιβάλλω… γιατί πάντα θα ψηφίζετε τους ευεργέτες σας και τα βισματα των διορισμών σας !

  4. Μάλλον θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα οι κακόμοιροι επενδυτές, θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και να τους εξετάσει δωρεάν γιατρός. Οσο για τον ελεγκτή, αν είναι Ελληνας, θα πρέπει να τεθεί σε αργία και να περάσει από ΕΔΕ για τυχόν ρατσιστική συμπεριφορά.

  5. Πετάχτε τα λαθροσκουπίδια στην μέση της Μεσογείου χωρίς βοηθήματα κι απολαύστε την φιλοζωία σας καθότι θα ταΐσουν πολλά σκυλόψαρα…

  6. Η έλευση των βαρβάρων και η επιρροή τους στην αδύναμη Ελληνική κοινωνία, γίνονται ολοένα και περισσότερο ορατές εκ των γεγονότων. Παρότι πρόκειται για εισβολείς, από τις Αρχές αντιμετωπίζονται ως επικυρίαρχοι. Οι δε πολίτες, με την ψήφο τους είτε επικροτούν την επιδότηση των εισβολέων είτε απεμπολούν την δυνατότητα που τους δίδεται, να επιλέξουν κυβερνήτες που έχουν δώσει μάχες για την Πατρίδα.
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε σχέδιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, δεν σας άρεσε, προτιμήσατε αυτιά, μελέτη, γαλάτω κλπ.
    Ο καιρός θα δείξει τί φωστήρες στείλατε στην ευρωβουλή.

  7. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΑΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ” ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!! ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  8. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΟΥ!!!

Comments are closed.