Ξεφτίλα!! Οι ηλεκτρονικές εφημερίδες της Τουρκίας μας τρολλάρουν για την υπόκλιση Γεραπετρίτη!

Κοινοποίηση:
gerapetritis (1)

Επειδή εφημερίδα στην Τουρκία δεν είναι μόνο η Hürriyet, αλλά όπως καταλαβαινετε σε έναν πληθυσμό 85 εκατομμυρίων, υπάρχουν εκατοντάδες ηλ.εφημερίδες με μεγάλη απήχηση,ψάξαμε και βρήκαμε τι λένε στην Τουρκία για την υπόκλιση Γεραπετρίτη!Το θέμα “παιζει” παντού και στα social media αλλά και στον τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό μιλούν για την υπόκλιση…

Η υπόκλιση έγινε για τον Τούρκο Πρόεδρο γράφουν τα περισσότερα μέσα.

Η onedio.com έχει ανεβάσει φωτογραφία με τον Γεραπετρίτη να υποκλίνεται ενώ την ίδια στιγμή ο Ερντογάν του λέει “Μικρέ,ανέβασε μου τις βαλίτσες”. Πιο κάτω γράφει :
“Ο Έλληνας υπουργός, ο οποίος υποκλίθηκε και χαιρέτησε κατά την είσοδο του Προέδρου Ερντογάν, δέχθηκε κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..”
 

Yeni Safak

Η ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής σε εμάς Yeni Safak  γράφει :
Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πήγε στην Ελλάδα για να έχει διάφορες επαφές, συναντήθηκε αρχικά με τον Έλληνα ομόλογό του. Ο τρόπος με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης χαιρέτησε τον Ερντογάν πριν από τη συνάντηση προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις στη χώρα. Ως «πλήρης υποταγή στον Ερντογάν» ερμηνεύτηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού στον Ερντογάν, σκύβοντας το κεφάλι..
Ενώ η TGRT HABER γράφει :
“Ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού στον Πρόεδρο Ερντογάν προκάλεσε σύγχυση στη χώρα! “
Και συνεχίζει παρακάτω :
ΤΟN ΛΙΝΤΣΑΡΑΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η καθοριστική στιγμή της επίσκεψης ήταν όταν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποκλίθηκε στον Ερντογάν .

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν υπερβολική τη χειρονομία του Γιώργου Γεραπετρίτη όταν χαιρετούσε τον Ερντογάν στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και τον επέκριναν δριμύτατα.

Οι σύμβουλοι του Γεραπετρίτη υποστήριξαν ότι η κριτική ήταν άδικη, λέγοντας ότι αυτός ο χαιρετισμός έγινε για τον δικό τους Πρόεδρο.

 

Η Turkiyegazetesi έχει τίτλο “Ο Έλληνας υπουργός υποκλίθηκε στον Ερντογάν και προκάλεσε χάος! “,ενώ έχει βάλει τον κ.Γεραπετρίτη μέσα σε κόκκινο κύκλο την στιγμή που υποκλίνεται στον …Σουλτάνο!!

Yenidevir

Η Yenidevir έχει σαν τίτλο “Ο Έλληνας υπουργός υποκλίθηκε στον Πρόεδρο Ερντογάν! Η χώρα είναι μπερδεμένη..”
 
Και συνεχίζει..

Ένα ενδιαφέρον γεγονός σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Έλληνας υπουργός, που υποκλίθηκε στον Ερντογάν στην τελετή υποδοχής, βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων της ελληνικής κοινής γνώμης. . Ενώ ήρθαν στο προσκήνιο τα σχόλια ότι η κίνηση του υπουργού ήταν διπλωματική ευγένεια, υπήρξαν και εκείνοι που επέκριναν την κίνηση.

Haberler

Η Haberler γράφει σαν τίτλο :
“Η υπόκλιση του Έλληνα υπουργού στον Πρόεδρο Ερντογάν προκάλεσε σύγχυση στη χώρα…”
Ενώ φυσικά σχεδόν παντού υπάρχει και το βίντεο με την υπόκλιση..
Πηγή: newspull.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟΣΟ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΛΙΓΑ ΚΟΝΝΟΜΗΣΑΙ Η ΕΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΠΕΚΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ …ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ

  2. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ….. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΤΗ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ PRIVE ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ……..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑ ΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΙΑ…………

  3. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΙ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΤΟΜΑΡΙ….

  4. Για να παρεις θεσεις και θεσαρες πρεπει να εισαι πεπειραμενος νενεκος και οσφυοκάμπτης
    ο ανθρωπος διαθετει και τα δυο παραπανω χαρισματα συνηθισμενος να ειναι στα τεσσερα και να γλυφει

  5. Και λίγα μάς είπαν με τους εφιάλτες, τα λαμόγια του κερατά!

Comments are closed.