Ξεσπά ο δήμαρχος Ερέτριας: “Η εν κρυπτώ και ξαφνική εν μέσω κορωνοϊού εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο”

Κοινοποίηση:
METANASTES

Στο evima μίλησε ο δήμαρχος Ερέτριας σχετικά με την αιφνιδιαστική απόφαση για εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο της Ερέτριας.


Όπως ανέφερε ο Ιωάννης Δημητρόπουλος στη Ματίνα Ρέτσα δεν υπήρξε καμμία ενημέρωση στον Δήμο για εγκατάσταση μεταναστών και ως εκ τούτου έχω προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην προχωρήσει προς υλοποίηση αυτή η απόφαση. Έχω αποστείλει από χθες το βράδυ επιστολή σε όλους τους βουλευτές του Νομού και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ο οποίος επίσης δεν είχε ενημέρωσει για αυτή την αιφνίδια απόφαση όπως μου ανέφερε, τόνισε στο evima ο δήμαρχος Ερέτριας.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα 30-10-2020, ότι επίκειται η εγκατάσταση ικανού αριθμού μεταναστών σε ξενοδοχειακή μονάδα του Δήμου Ερέτριας.
Η εν κρυπτώ και ξαφνική υλοποίηση της εγκατάστασης , ώστε να δημιουργηθεί τετελεσμένο γεγονός , εν μέσω πανδημίας, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.
Ο Δήμος όπως έχει ήδη αναφερθεί , με τον πλέον επίσημο τρόπο , σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο έχει εξαντλήσει το ποσοστό φιλοξενίας μεταναστών –προσφύγων που του αναλογεί και είναι δυσανάλογο προς τον πληθυσμό του.
Ως Δημοτική Αρχή διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιους είδους μεθοδεύσεις τις οποίες καταγγέλλουμε επιφυλασσόμενοι για τις περαιτέρω δυναμικές ενέργειες μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Καθήστε να δείτε τώρα με το Lockdown τη διακίνηση ΛαθροΟρκς έχει να γίνει. Η Ερέτρια ήταν η αρχή.!

  2. Νταβραντισμένοι υπερδραστήριοι και χωρίς γυναίκες (σύζυγοι, μάνες, αδερφές). Θα φάτε (κι εσείς οι Ερετριείς) καλά. Φροντίστε μόνο να μη σας αποκαλέσουν “φασίστες”, “ρατσιστές” και “ξενοφοβικούς”, επειδή νοιάζεστε για τον τόπο σας…..

  3. Σήμερα 4 Νοεμβρίου περίπου 30 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε παραλία στην θέση άγιοι Καρύστου.

  4. Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΟΥΛΑΡΑ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΑ. ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΕΡΑΤΑ…

  5. Ηρθαν με το ειδικά ναυλομένο καράβι νήσος Σάμος 1000 λαθραίοι από Λέσβο ,Χίο, Κω και Λέρο στο Λαύριο και από εκεί με πούλμαν διασκορπισμός. Τους παίρνουν από τα νησιά για να φανεί ότι κάτι κάνουν και τους απλώνουν σε όλη την Ελλάδα.

  6. Τωρα εχουν ποικιλια οι συριζοαπλυτες να διαλεξουν

  7. Ελα να φορτωνουμε επιβητορες-μπολιαστες!!! Δωστους και το μισθο τους στο ΑΤΜ μη περιμενουν οι επενδυτες!! Και μετα δωστε τους και λιγο μ@υνι!! Αλλιως το παιρνουν και μονοι τους!! Και οι Ελληνες μεσα μη κολλησετε κανενα κουραδο’ι΄ο!!!!!!

  8. Καλα να παθετε εκει θα τους φατε στη μαπα η δημοκρατια νικησε τωρα εχει μπολιασμα να μαθετε να ψηφιζετε .

  9. Σιγά που θα σε ρώταγα κιόλας. Κλασμενους σας έχουν. Και όσο για τα όρια σας για ρώτησε κουλή τι έγινε το 1% σε σχέση με ντόπιο πλυθησμου που έλεγε; τα ξέχασε τα προεκλογικά ψέματα του;

  10. Ηλθε ο τουρισμος.Απλωστε τα κοκκινα χαλια.

  11. Ιδού ο λόγος που “αυξήθηκαν” τα κρούσματα του κορωνοϊού και η Πολιτεία “για να προστατεύσει την υγεία μας”, μας μαντρώνει στα σπίτια … Πώς αλλιώς θα τακτοποιούσε, χωρίς αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, τόσους απρόσκλητους επισκέπτες που ήρθαν για να εποικήσουν την Χώρα μας ;;;
    ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ …
    ΄Εννοια σας, ρε κερατάδες, και θα έρθει πολύ σύντομα η στιγμή που θα σας στείλουμε, μαζί μ΄αυτούς, στον αγύριστο …

Comments are closed.