Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης: «Αν μπορούσαν θα πετούσαν τα υπολείμματα και στην θάλασσα»

Κοινοποίηση:
κγκγκξ

Μετά την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου μεταφέρθηκε χώμα από το σημείο του ομαδικού εγκλήματος στα Τέμπη, οι συγγενείς των θυμάτων ξεσπούν.

«Στην προηγούμενη δειγματοληπτική έρευνα που είχε γίνει βρέθηκαν υπολείμματα της αμαξοστοιχίας, των συρμών, αλλά και οστά. Αυτά που βρέθηκαν στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ταυτοποίηση του DNA» δήλωσε το Σάββατο η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Δεν υπήρχε καμία περιφρούρηση του χώρου. Σε περίπτωση που βρεθεί ότι είναι υπολείμματα και ταυτοποιηθούν με DNA και συσχετιστούν με ανθρώπους που χάθηκαν, αλλάζουν πολλά πράγματα και αναφορικά με τις κατηγορίες» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του για την επιχείρηση συγκάλυψης από την κυβἐρνηση Μητσοτάκη.

Ο χαροκαμένος πατέρας δήλωσε: «Πρέπει να παραιτηθεί ο Φλωρίδης, γιατί είπε ότι είμαστε για τα μπάζα εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα. Μας είπε προχθές “τι να κάνουμε, να τα πετάξουμε στην θάλασσα;”. Αν μπορούσαν, θα τα πετούσαν και στην θάλασσα. Να παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός. Έπρεπε να παραιτηθεί εχθές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: