Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε από Αλβανό ληστή: «Τι να το κάνω που είναι ισόβια;»

Κοινοποίηση:
αστυνομια-1

Ισόβια είναι η ποινή για τον 27χρονο Αλβανό κατηγορούμενο για τον φόνο του Μάριου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών στον 37χρονο συγκατηγορούμενό του, που κατηγορείτο ότι κρατούσε «τσίλιες» έξω από το κατάστημα.

«Ο πόνος ο δικός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μόλις μπήκαν αυτοί οι δύο, οι δολοφόνοι, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Τι να το κάνω, πείτε μου, τι να το κάνω, που έβαλαν ισόβια τον έναν και σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, και ο άλλος αφέθηκε ήδη ελεύθερος;», είπε η Τούλα Βασακάρη μητέρα του άτυχου 44χρονου Μάριου.

Μάλιστα, η ίδια ξέσπασε στο Mega, λέγοντας πως ο δολοφόνος του γιου της αφέθηκε ελεύθερος γιατί σπουδάζει.

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν, τότε εντάξει, ας βγει ο καθένας από αυτά τα παιδιά στον δρόμο να σκοτώνουν και να τους αφήνουν ελεύθερους.

Είναι πολύ μεγάλη αδικία. Το δικό μου το παιδί δούλευε πρωί, αλλά πήγαινε βράδυ για να πάρει τα πέντε ευρώ παραπάνω», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ομόφωνα ένοχοι, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 27χρονο Αλβανό την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο και πρόσκαιρη ποινή φυλάκισης έντεκα ετών για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου επέβαλε και ο 27χρονος Αλβανός, χωρίς φυσικά να δικαιούται εκ του νόμου αναστολή της ποινής και ως εκ τούτου επιστρέφει στις φυλακές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παπαδοσηφος!
    τιποτα αλλο δεν μπορει να υπαρξει!

  2. Ενα βρωμοκρατος χωρις δικαιοσυνη με ανωμαλους και μονη επιδιοξη τους το χρημα Μια βρωμια παντου Τι να πουνε σε αυτη την χαροκαμενη μανα τα ανεγκεφαλα κτηνη

  3. Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού πρέπει να κάνει ότι έκαμε και ο κρητικός Παπαδόσηφος μόνο έτσι θα αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη δεν έχει εξάλλου να χάσει και τίποτα πια μιας και της τα πήραν όλα.

  4. Ξαναψηφιστε αυτούς τούς βρωμιάρηδες, νουδουλα σηρυζα, κιναλ ΠΑΣΟΚ, αυτούς πού έλεγαν ή θάλασσα δεν έχει σύνορα, αυτούς πού κατάντησαν επαίτη τόν Έλληνα,,ξυπνατε Έλληνες γιατί χανόμαστε

  5. Ποια Ισοβια;;;; Η λεξη Ισοβια εχει χασει το νοημα της. Σε μερικα χρονια θα ειναι εξω, δυστυχως.

  6. Αριστερούληδες αυτά τα βλέπετε ή κάνετε τους Κινέζους;

  7. Όντως έχει δίκιο η γυναίκα

Comments are closed.