Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες στην Βόρεια Ελλάδα! Νέα συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα»

Κοινοποίηση:
155835115_152599646701896_3058263597109742769_n

Σε «καζάνι που βράζει» έχει μετατραπεί ο Εύοσμος, καθώς το πρωί πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία από κατοίκους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την παράταση του lockdown στην περιοχή έως τις 8 Μαρτίου.
Οι πορείες με δύο διαδικτυακά καλέσματα για συγκεντρώσεις κατά των μέτρων του lockdown υπάρχουν για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο ήταν για τις 10.30 στην πλατεία Ευόσμου.
Το δεύτερο αφορά σε συγκέντρωση στις 4 το μεσημέρι στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι πολίτες, όπως αναφέρει το thestival.gr, είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, ενώ κατευθύνθηκαν και προς το Κορδελιό περιφρουρούμενοι από δυνάμεις  των ΜΑΤ..
Οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της περιοχής ζητούν να αρθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα υπό την αυστηρή επιτήρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Επίσης, ζητούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, άμεσα μέτρα προστασίας με συνεχή και επαναλαμβανόμενα covid test, καθώς και ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της περιοχής ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΣΙΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΣΙΚΟΝΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ !!!

  2. Θάρθει η ώρα που ο Κούλης θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.
    Το χειρότερο για μας θα είναι μετά γιατί μας περιμένει ένα τρις χειρότερο 2010. Και κάποιοι συνεχίζουν να νομίζουν ότι τούτοι οι προδότες θέλουν να μας σώσουν από τη γρίπη με εμβόλια και μαντζούνια.

Leave a Response