Ξεκίνησε η ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο

Κοινοποίηση:
vouli

Μόνο οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και η ψηφοφορία απομένουν για να ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Με την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται στην Ολομέλεια η τριήμερη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για την «Προστασία της Εργασίας – Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής “Επιθεώρηση Εργασίας” – Κύρωση της Σύμβασης 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας – Κύρωση της Σύμβασης 187 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για το Πλαίσιο Προώθησης της Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία – Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1158 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 για την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ιδιωτικής ζωής».

Τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, όλων των άρθρων και στο συνόλου του νομοσχεδίου ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, ορισμένων άρθρων που αφορούν -όπως θεωρούν- τον πυρήνα του σχεδίου νόμου και επί του συνόλου κατέθεσαν και οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετατρέπουν την Ελλάδα σε Κίνα και δεν μιλά κανείς.
    Γι αυτό κανένα έλεος όταν έρθει η ώρα.

  2. Τι την θέλουν τη βουλη και τις ψηφοφορίες. Αφού ότι γουστάρει ο Κούλης το περνάει. Α ρε λαμογια όλα σας δουλεύετε τον κόσμο.

Leave a Response