Ξεκίνησε η δίκη του γυναικολόγου στη Θεσσαλονίκη: «Έψαχνε δολώματα μέσα στη σχολή»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή4

Ξεκίνησε η δίκη του καθηγητή γυναικολόγου τον οποίο κατήγγειλαν φοιτήτριές του για σεξουαλική παρενόχληση στη Θεσσαλονίκη το 2015 και 2016. Όπως λένε τους ζητούσε εκβιαστικά να μη μιλήσουν σε κανέναν για τα όσα βίωναν κοντά του. Εναντίον του κινήθηκαν και δύο πελάτισσές του.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει ότι οι καταγγελλόμενες ενέργειες εντάσσονταν στο πλαίσιο των ενδεδειγμένων ιατρικών πράξεων. Χθες κατά την αποχώρησή του από τη δικαστική αίθουσα προπηλακίστηκε από ομάδα νεαρών και χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Προσκαλούσε στα μαθήματά φοιτήτριες διαφημίζοντας ότι παρέχει δωρεάν εξετάσεις στο ιατρείο του

Στο Mega μίλησε ένα από τα θύματα.

«Επιτέλους ήρθε αυτή η ώρα και για εμάς. Θέλαμε όλο αυτό να τελειώνει γιατί μας βάραινε. Έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Όταν τον είδα αρχικά αισθάνθηκα θυμό, στη συνέχεια όμως είπα ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε για το δίκιο μας. Το γεγονός ότι υπάρχουν και δύο πελάτισσές του ανάμεσα στις καταγγέλλουσες, σημαίνει ότι δεν είναι οργανωμένο σχέδιο, αλλά κάτι υπαρκτό που συνέβη» σημείωσε.

«Δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση μαζί του μέσα στο δικαστήριο. Γενικότερα προσπαθούμε και αποφεύγουμε την όποια επαφή. Αυτός προσκαλούσε στα μαθήματά του τις φοιτήτριες διαφημίζοντας ότι παρέχει δωρεάν εξετάσεις στο ιατρείο του. Έψαχνε δολώματα μέσα στη σχολή. Τα κορίτσια όπως έχω ακούσει και όπως συνέβη και σε εμένα γδύθηκαν εντελώς. Μέχρι να αντιληφθώ τι συμβαίνει, είχα παγώσει. Μετά κατάλαβα και αντέδρασα και απομακρύνθηκα» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response