ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη. Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας

Κοινοποίηση:
λιγνάδης

Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας που υπέβαλε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας και έχει ξεκινήσει η απολογία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Κουγιάρα κατ’αρχάς σου έυχομαι το παιδί σου και η γυναίκα σου να μείνουν με έναν από αυτούς που “είσαι σίγουρος πως είναι αθώοι”. ΤΟ ΛΙΓΔΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
  Εφαγες πόρτα από τη ψευδοαίτηση σου αναίρεσης με τα ψεύτικα στοιχεία που παρουσίασες και δεν ηταν στην Ιθάκη όταν έγραψες οτι δήθεν ήταν.
  Σου εύχομαι επίσης κακή για σένα πορεία στο ΔΣΑ και να σου αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος γιατί είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
  Οσο για τη Μενδώνη, την Κούρκουλα και το βόθρο που σε πληρώνει για να ξαμολάς παιδεραστές να καταστρέφουν τα παιδιά των άλλων – αν εξαρτιώταν από μένα απλά θα σε σκότωνα.
  Ελπίζω και εύχομαι να σαπίσεις στη φυλακή μαζί με τους παιδεραστές που θες να βγάλεις λάδι και να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα να ασκείς δικηγορία γιατί είσαι παλιάνθρωπος.
  Ελένη Α.

 2. Δηλ πηγε η Κουρκουλα ως μαρτυρας υπερασπισης να μιλησει για το ηθος του? Και μετα αυτη η Κυρια θα μεινει στο απυροβλητο σαν να μην τρεχει καστανο ???? ΑΙΣΧΟΣ !

 3. Παρ όλες τις προσπάθειες του συνηγόρου του έγκυρου ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, μια που απορρίφθηκε Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ της προδικασίας που υπέβαλε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών «λόγω άσκησης ποινικής δίωξης χωρίς προηγούμενη κλήση του υπόπτου προς παροχή εξηγήσεων»….
  Και όπως είχε αναφέρει ο κ. Κούγιας «την 5/2/2021 υπεβλήθη από τον Βασίλειο Κυπαρισσόπουλο μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία ουσιαστικά δεν περιέγραψε κάποια αξιόποινη συμπεριφορά, αφού κατά τους ισχυρισμούς του, και αληθείς υποτιθέμενους, οι δήθεν σεξουαλικές επαφές μαζί του, έγιναν με τη συναίνεσή του ενώ ήταν ήδη 15 ετών και χωρίς να έχει την ιδιότητα του παιδαγωγού του» και προσθέτει πως «ο εισαγγελέας έλαβε ένορκη κατάθεση από μάρτυρα που πρότεινε ο κ. Κυπαρισσόπουλος, ο οποίος κατέθεσε πως «κατά το χρονικό διάστημα 2014 έως 2016, δηλαδή σε ηλικία 16 προς 17 ετών, ΔΗΘΕΝ, είχε σεξουαλική σχέση μαζί του με τη θέλησή του και ότι μια φορά εντός αυτού του χρονικού διαστήματος ανάμεσα σε πολλές άλλες σεξουαλικές επαφές μας υπήρξε και μια που κατά τους ισχυρισμούς του «δεν ήθελε».
  Την ίδια ημέρα, αναφέρει στο αίτημα ακυρότητας ο κ. Κούγιας κατέθεσαν και δυο ακόμη μάρτυρες, ένας άνδρας και μια γυναίκα.
  Από τους μάρτυρες αυτούς ο ένας «δεν κατέθεσε τίποτα απολύτως σε βάρος του πελάτη μου, αφού δεν υπέπεσε στην αντίληψή του οποιαδήποτε μεμπτή συμπεριφορά μου προς οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο».
  Η δε γυναίκα μάρτυρας «απλώς και μόνο εξιστόρησε την εμμονική προσπάθειά της από τα φοιτητικά της χρόνια να συνάψει ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί έστω και μια σεξουαλική επαφή μου με ή χωρίς συναίνεση με έστω και ένα ανήλικο πρόσωπο».
  Μήπως, με αυτή την «Άσκηση ακυρότητας της όλης διαδικασίας» που υπέβαλε ο έγκυρος συνήγορος του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη και απορρίφθηκε, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ;
  β. τεζαρης
  ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Leave a Response