Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη!»

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Ιτούδης

Την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προημιτελικά του Eurobasket ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ήττα από τη Γερμανία.
«Η Γερμανία άξιζε τη νίκη και πρέπει να τη συγχαρούμε. Ο Ομπστ και ο Βάγκνερ είχαν 10/14 τρίποντα και μας έβαλαν 17 τρίποντα συνολικά. Αμυντικά δεν πήγε σωστά το πλάνο μας από την αρχή, βρήκαμε όμως τρόπους να επιστρέψουμε. Δεν έπρεπε να είμαστε εμείς αυτοί που κυνηγάμε. Το παιχνίδι πήγαινε εκεί. Εμείς αφήσαμε πράγματα που δεν έπρεπε, όπως τα σκριν που σούταρε ο Ομπστ ή τα πικ εν ρολ του Βάγκνερ», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εικόνα του ματς.
Όσο για τις ελπίδες που υπήρχαν για μετάλλιο στη διοργάνωση, ανέφερε: «Η ομάδα είχε δημιουργήσει προσδοκίες, αλλά στον αθλητισμό υπάρχει και η κακή μέρα ή η καλή διάθεση των αντιπάλων. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Όταν στη ζωή πέφτεις, πρέπει να βρεις τρόπο να σηκωθείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ και πλήρωσε για να μας στηρίξει. Δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά, αλλά υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα χρώματα της Ελλάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έχω μαύρα μεσάνυχτα από μπάσκετ, ποδόσφαιρο κ.λ.π. ευγενή αθλήματα, όμως αυτή η νίκη των Γερμανών μετά τις σαρωτικές επιτυχίες της εθνικής ομάδας μας, κάπως μου μυρίζει: ή η εθνική μας είναι γιά τα μπάζα ή κάτι άλλο συνέβη. Έπειτα, σαν πολύ ψύχραιμος μου φάνηκε ο σούπερ σταρ Ιτούδης μετά από την σφαλιάρα. Ο greek freak που είναι χαμένος; Πολύ περίεργα πράγματα, μα την αλήθεια αλλά και τόσο προβλέψιμα!!! Είχα την απόλυτη βεβαιότητα ότι στον αγώνα με τη Γερμανία, θα χάναμε και…. χάσαμε!!! Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει, πως εγώ που έχω μαύρα μεσάνυχτα περί τα αθλητικά, υποψιάστηκα εκ των προτέρων τη χασούρα και δεν την μυρίστηκαν οι καθ ΄ύλην αρμόδιοι ώστε να έχουν εναλλακτικά πλάνα; Πολύ περίεργα πράγματα, πολύ περίεργα!!!

  2. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ Κ Η ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ’ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ
    Ε ΙΤΟΥΔΗ?……

  3. Θα μας ζάλιζαν αν κέρδιζαν. Μην έπαιρναν και μπόνους από την καμπούρα μας; Χαρά στον άρτο και στα θεάματα.

  4. τι έγινε; Θα χασει μισθούς ή θα απολυθεί; Ηλίθια δήλωση!

Comments are closed.