Ξανθιά Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σκοπίων: Η «Μακεδονία» ζητά 3.000 δισεκατομμύρια ευρώ (sic!) από την Ελλάδα για την «Κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου»

Κοινοποίηση:
1

Σκόπια.
Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δηλαδή, αναρωτήθηκε εάν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξ αιτίας αυτών που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.


Ο Πετρόφ έγραψε ότι η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα.

«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγραψε η Καρακαμίσεβα.
infomax.mk

The Hellenic Information Team

πηγή: infognomonpolitics.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με ένα πάτημα ο λαός των σκοπιανών θα εξαφανισθεί αλλά πρώτα οι πολιτικοί σας οι Αμερικανοί γιατί αυτοί αληθινοί σκοπιανοί δεν είναι τρίτοι των μυστικών υπηρεσιών της αμέρικας είναι.

  2. Ειπε … καθηγητρια “πανεπιστημιου” των Σκοπιων που δεν ειναι πουθενα στον κοσμο αναγνωρισμενο.

  3. οσα τρισεκατομυρια ζηταει θα τις τα στειλουμε σε αρ@@δια στην γυφτοσκοπιανη σκροφα.

  4. filoi mas kia aytoiopvs ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ -ΓΕΡΜΑΝΟΙ- ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-albanoi τουρκοι

  5. Τανια Καραγαμισεβα. Το ” Καρα ” παντως, ειναι τουρκικο και σημαινει, μαυρος. Κατα τα αλλα, μου θελουν και μεγαλεια, οι Γιουφτοι, με κλεμμενο, ονομα. Αμ δε!

  6. Άσε τα 3.000 δισεκατομμύρια, είναι κομμάτι δύσκολο τώρα. Τώρα, αν σώνει και καλά θέλεις τα 3, θα βρεις πολλούς να στα δώσουν …

  7. Αφηστε την, να λεει. Ξανθια, ειναι! υ.γ. 1. Εξεπλαγην, με το: Ξανθια, στον τιτλο. Μετα καταλαβα. 2. Δεν φανταζομαι, να θεωρηθει, ρατσιστικο;;;

Leave a Response