Ξαναχτύπησε ο αμετανόητος Τατσόπουλος: H απαράδεκτη ατάκα του για τους Έλληνες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tatsopoulos

«Ο Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα»… «μην τον ταυτίζουμε με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκιέ», γράφει στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντώντας στο μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του Τσιτσιπά.

Ένα κύμα πανηγυρισμών δικαίως ξεσηκώθηκε μετά τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά ATP Finals στο Λονδίνο με πολλούς να υπογραμμίζουν το γεγονός ότι είναι Ελληνας και συμβολίζει Ελλάδα.

Στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του: «Με την μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις. Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου που υπό τον τον τίτλο «Ο Πρωτόγονος Εθνικισμός» έγραψε στο Facebook: «Το να ταυτίζεις έναν μεγάλο αθλητή με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκέ, μόνο και μόνο επειδή αμφότεροι μοιράζονται την ελληνική ιθαγένεια, είναι ο ορισμός της κολακείας ενός λαού που θεωρείς ότι είναι καταδικασμένος να μην δραπετεύσει ποτέ από τη νηπιακή του ηλικία.

Όχι, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας. Απέδειξε τι σημαίνει σκληρή δουλειά και ταλέντο ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Ας απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν τον πρωτόγονο εθνικισμό που μας αποκοιμίζει. Με τον σεβασμό μου και το θάρρος της παλιάς μας φιλίας».

 

 

Μ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το οτι οι περισσοτεροι αριστεροι εχουν πεσει στην
    μ α ρ μ ι τ α της μαλακιας οταν ηταν μικροι,ειναι γνωστο
    αλλα να βγαζει τοσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ , σιγουρα πρεπει να ειναι μπασταρδος
    τουρκοσπορος !!!
    αντι να ΔΟΞΑΖΕΙ τον ΘΕΟ που του την ”χαρισε”
    συνεχιζει χΟΙροτερος απο πριν.
    (ετσι για να δουμε τι εστι ο ”Π0)($τΗ$” στο σωμα & ψυχη)

  2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ????? ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ???ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΑΛΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!!!!

  3. Καλα τα ειπε εκτος απο τη ελληνικη ιθαγενεια ποια αλλη σχεση εχει ο ηρωας Τσιτσιπας με τον φραπεδομαγκα που τρωει τη συνταξη του μπαμπα του και δεν δουλευει στα μαυρα υδραυλικος για να μη τον κραζουν αλβανο με το κουραδομαγκσ χεστη που βριζη στο πληκτρολογιο ολη μερσ τον κουλη το τσιπρα και τους λαθρο και μετα παει να φαη κεμπαπ στο μαγαζι του πακιστανου

  4. Α ρε κακιασμένη πούστρα, σου έστειλε ο Θεός μια λαχτάρα μπας και διορθωθείς, αλλά εσύ επιμένεις στο μίσος… Μισείς ένα λαό που έκανε το λάθος να σε χώσει και στο κοινοβούλιο…. Αλλά όταν σε ψηφίζει ο λαός για να κάτσει ο κώλος σου στη καρέκλα, δεν την απαρνείσαι λέγοντας πως ο λαός ήταν ανώριμος και ρεμπεσκές και δεν ήξερε τι έκανε όταν σε ψήφιζε… Όταν εκλεγόσουν ήταν καλός ο λαός, μετά χάλασε….

    Συνέχισε έτσι και θα πάθεις και άλλη λαχτάρα από τον Ουρανό, κι αυτή παίζει και να είναι μόνιμη….

  5. να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που μολις ειχε το θεμα υγειας, τους επιασε η πονοψυχια και του ευχονταν περαστικα

  6. Ο πρωτόγονος και μηδενιστικός εβραιομπολσεβικισμός ευνουχίζει εσένα
    γενιτσαρόθρεμμα.
    Και όχι μόνο δεν σε αποκοιμίζει
    αλλά σε κάνει να σκας και να ξερνάς εμετική χολή
    από ζήλια, ανθελληνική εμπάθεια και γενιτσαρική υστερία και σκ,,οψυχία.
    Στα μούτρα σου οι εμετοί σου, βρωμιάρη, συμμοριτόσπερμα!

  7. Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ . ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΣΤΙΓΜΑ . ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ( ΑΝ Ο ΣΤΕΦ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΑΤΣ ΞΙΝΙΖΕΤΑΙ ) , ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

Comments are closed.