Ξέσπασμα παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού κατά ΣΥΡΙΖΑ! «Δεν ντρέπονται λίγο…» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bala_podosfair-4-thumb-large

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, φαίνεται πως δεν συμφωνεί με την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, για θέμα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού.

Με μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Κοτσόλης «άστραψε και βρόντηξε» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την αντίθεση του στην κριτική που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, για τον τρόπο που διαχειρίζεται την κρίση με τον κορονοϊό.

Ο Στέφανος Κοτσόλης έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΕΛΕΟΣ. Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται λίγο να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση;;; Μάλλον ξεχνούν ότι σε λίγες ώρες θρηνήσαμε περισσότερα θύματα από ότι έχουμε θρηνήσει σε 3 μήνες πανδημίας… Κάντε μου την χάρη δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες και βγείτε και χειροκροτείστε αυτούς που διαχειρίζονται την κατάσταση αυτή. Όσοι έχετε απομείνει…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΤΣΟΛΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ…

  2. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΟΤΣΟΛΗ Ή ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ; ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΜΑΘΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΟΣΑ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Leave a Response