Ξέσπασε το θύμα του βιαστή του Κάβου: «Χαίρομαι που τον έπιασαν πριν…”

Κοινοποίηση:
drakos

α βρετανικά Μέσα αναφέρθηκαν στην είδηση της της σύλληψης του Δημήτρης Ασπιώτη, του 47χρονου βιαστή της Κέρκυρας που είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό έξι γυναικών από την Βρετανία.

Περιγράφοντας το χρονικό της σύλληψής του κατά συρροή βιαστή που έγινε γνωστός ως ο «δράκος του Κάβου» εξηγούν ότι έπεσε από έναν βράχο στην προσπάθειά του να διαφύγει από την αστυνομία.

«Ο Δημήτρης Ασπιώτης, 47 ετών, που βίασε τουλάχιστον επτά Βρετανίδες, υπέστη πολλαπλά κατάγματα αφού έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Συνελήφθη μετά από μία επιχείρηση διάσωσης τριών ωρών για να τον ανασύρουν από ένα δυσπρόσιτο σημείο σε ένα φορείο στο ελληνικό νησί», αναφέρει η Sun και συνεχίζοντας τονίζει ότι η αστυνομία τον αναζητούσε από τότε που συνδέθηκε με τον βιασμό μίας 34χρονης Αλβανίδας πριν δύο εβδομάδες και μήνες μετά την έξοδό του από τη φυλακή.

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ο Ασπιώτης συνελήφθη το 2012 και ότι από τα 52χρονια ποινής εξέτισε τα 6 λόγω αλλαγής στον νόμο, και σημειώνει ότι «τώρα αντιμετωπίζει άμεση επιστροφή στη φυλακή για εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του» αφού παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης.

«Χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε από τις γυναίκες που είχε επιτεθεί, ο Ασπιώτης βγήκε από τη φυλακή για να ζήσει ξανά στον Κάβο της Κέρκυρας, παρότι οι ελληνικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο βιαστής δεν θα απελευθερωνόταν με αναστολή έως ότου έφτανε τα 92 χρόνια», αναφέρει για την υπόθεση η Daily Mail που υπενθυμίζει ότι ένα από τα θύματά του, η Kayleigh Morgan, αποκάλυψε πέρυσι την ταυτότητά της προκειμένου να στραφεί ενάντια στην απόφαση της αποφυλάκισής του.

Η 33χρονη αεροσυνοδός της British Airways είπε τον Σεπτέμβριο: «Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να αλλάξει και τώρα είμαι στο πρόσωπο φοβισμένη ότι θα κάνει ό,τι έκανε σε μένα ξανά σε περισσότερα θύματα. Όταν άκουσα ότι ήταν έξω ήμουν σε πλήρες σοκ. Ξέσπασα σε δάκρυα και ένιωσα άρρωστη και αηδιασμένη».

«Ελπίζω να πονάει»

Μιλώντας στη Sun, η 33χρονη αεροσυνοδός είπε για τον Ασπιώτη που τραυματίστηκε μετά την πτώση του από βράχο στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς:

«Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του». Και σημείωσε υπονοώντας ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ότι «είναι καιρός οι ελληνικές αρχές να πετάξουν το κλειδί».

«Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Είμαι απλά χαρούμενη που πιάστηκε πριν καταστραφεί η ζωή μίας ακόμα γυναίκας», είπε επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response