Ξέσπασε σε κλάμματα η Γαρμπή! ΔΕΙΤΕ γιατί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kaitigarmpi-1

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Αμερική και κάνουν περιοδεία. Το ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές και τις εμφανίσεις του Διονύση στα ελληνικά νησιά αλλά και σε διάφορα καλοκαιρινά στέκια της Αθήνας ετοίμασαν βαλίτσες αρχικά για τη Νέα Υόρκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με προσωπική ξεκούραση και ηρεμία γεγονός που βλέπουμε και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Το βράδυ της Τρίτης παρακολούθησαν τη συναυλία του διάσημου τραγουδιστή Bruno Mars, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Διονύση. Οι βόλτες στους «κρυφούς» δρόμους της Νέας Υόρκη αλλά και οι επισκέψεις τους σε γνωστά εστιατόρια της πόλης είναι κάποιες από τις συνήθειές τους.
Σε ένα διάλειμμα από το καθημερινό τους πρόγραμμα, η Καίτη επισκέφτηκε το ελληνικό σχολείο στο Μπρούκλιν και έμεινε άναυδη από αυτό που αντίκρισε. Οι μαθητές του σχολείου έμαθαν πολύ καλά και τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχίας της τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1992 και έγινε τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία «Πες το με ένα φιλί». Η τραγουδίστρια, όπως θα δεις, παρακολουθούσε συγκινημένη την εκπληκτική ερμηνεία των παιδιών.

Δες το βίντεο παρακάτω:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: