Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Κοινοποίηση:
elena-kremlidou-survivor

Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε, η Έλενα Κρεμλίδου ξεκαθάρισε πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της ωστόσο δεν είναι αυτή η πρωταγωνίστρια, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» είπε, μεταξύ άλλων.

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ.

Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;», είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κακασχημη. πως ξεπεσαμε ετσι οι αντρες να κανουμε θεες τις μετριοτητες

  2. Σε πιστεύουμε!.. Σε πιστεύουμε!… Τίποτα άλλο;

Comments are closed.